30 Mart

rrrrrr              rrrrrr

Çok güler yüzlü bir Millet olsak da Tarihin bize gülmeyeceğine şahit olacak bu nesil! Yaşam sahnesin de birileri kaybeder, birileri kazanır, dev ekranlarda, gazete manşetlerinde, internet dünyasında, kâh eğri, kâh doğru, kâh provoke, kâh uzlaştırıcı metinlerle, satılmış Türk medyasının yanlış ve yanlı sunumları ile belirsiz zamanlar içindeyiz. Köşe yazarlarının anlatımları, yanlı yansız eleştirileri, yüreklerinde taşıdıkları korku (yargılanır mıyım durumları) aslında düşünce özgürlüğünün tam yaşanamadığı, konuşmalar da sözde Demokratik Ülke olmanın edasıyla adım adım şeriata ilerlemekteyiz. Köşe yazarları ikiye bölünmüş vaziyette İktidar ve Muhalefet kalemşörleri. Kimi dinlersen kimi okursan o haklı lakin birde İnsanın kendi düşünceleri var. Bunlar yaşanırken Sanat Camiasında verdiğimiz ağır kayıplar, spor camiasında yaşanan polemikler, skandallar, Kadına uygulanan şiddet, Çocuk ölümlerinde artış ve çocuğa uygulanan şiddet, Eğitim sistemimizde ki yanlış kararlar, Üniversiteler de haklarını arayan Gençlerimizin uğradığı Polis baskısı. Doğal afetler de yaşanan kayıplar ve Ceza Evlerinde tutulan, haksızlığa maruz kalan zindanlar da yaşamak zorunda kalan BÜLBÜLLER! Belki de Türkiye için yeni bir hamle yapma zamanı.

30 MART 2014 tarihinde Türkiye de tüm yaşam sahalarında özgürlük iklimi diye bir oluşumu red eden İktidar Partisi için dönüm noktası kadar önemli Mahalli İdareler seçimi gerçekleştirilecek. Ülke Munadane Horoskobu Tajaka yorumlarını sizler için aylık kaleme alıyorum fakat bu yazımı Tajaka üzerinden değil Ülke Natalı üzerinden değerlendirdim. O gün ki Gökyüzü oluşumu ve Ülke kuruluş tarihine göre baz aldığımız haritaya yansıyacaklar şeklinde. Tüm Astrologlar yorumlar yazmaya başladı ama benim iddiam büyük diyorum ki seçimlerin oluşumunda ki ilk turda AK Parti dolanbaçlı yollardan da olsa 1.Parti çıkacaktır. 10 yıldır Ülke gündeminde İktidar olan AK Partinin şimdilerde vermiş olduğu olumsuz kararlar ve Ekonomik dar boğaz da olan kişisel yaklaşımların ne derece safiyane yada mümin kullara uygun vasıflar da olduğu değerlendirilmelidir.

Bu bir Mahalli seçim ve hizmete oy verilmelidir fakat Halkını hiçe sayan, halkına diktatör uygulaması yapan Tayip Erdoğan karşıtlığına mı oy verilecektir?  ”Dini Cemaat” olgusunu öne çıkaran CHP ne kadar doğrudur? CHP Parti bilgileri elimde olmadığı için onların başarı yüzdesi hakkında yorum yapamıyorum. Ancak bildiğim bir gerçek var ki ”Sonradan CHP’li olunulmaz, CHP’li doğulur”. Dünyanın en absürd işi Camia ve Cemaatin CHP ile yan yana gelmesidir ki bu mümkün olmayacaktır. Kimsenin düşünmediği başka bir olgu vardır Cemaatin oyları Saadet Partisine kayacaktır ve göreceksiniz Saadet Partisi ciddi bir oy potansiyeli ile sivrilecektir. Sıradışı bir YENİ AY’dır süpriz gelişmeler 31 MART sabahı bambaşka konuları gündemlerimize taşıyacak nispette.

 

yerel-secim-2014-secmen-listesi-sorgula-30-mart-yerel-secim-sandik-listele-ysk-gov-tr--4101749

 

O an Gökyüzünde Lagna Koç yerleşiminde. Jüpiter 3.evde İkizler burcunda 6.evde Retro ve Anereatik derece de Mars Başak yerleşimi var. 7.evde R.Satürn ve Rahu. 10.evde Oğlak Burcunda derece olarak en yüksek boylam ile ATMAKARAKA Venüs yer almakta. Merkür ise 11.evde Kova’da. Ve feleğin son noktasında koyun koyuna giren AY ve Güneş fakat henüz YENİ AY oluşmadı saat itibariyle Ay derece olarak Güneş’in gerisinde. Yeni AY 20:45 itibariyle oluşacak. Uttarabhadra Satürn yönetiminde ki Takımyıldızın da Vicdan ve bilincin kozmik sularda ki akışının ifadesidir bu yıldız yöneticisinin ise Retro olması daha bir manidar kılıyor Yeni AY fazını. Dünyevi görevlerin önemi ve sırlar vurguludur bu Nakhastra da.  31 MART sabahı uyandığımızda karşımıza çıkacak tablo bizleri ziyadesiyle düşündürecek niteliktedir.

Sağ başta görmüş olduğunuz Rasi haritası Türkiye’ye aittir. Sol başta ki Rasi haritası ise seçim günü Gökyüzünü gösteren saat 08.00 itibarı ile baz alınan haritadır. Lagna ve AY yerleşimin İkizler olduğu Rasi haritasına göre YENİ AY 10.evde doğacaktır. Fakat Natal haritada ki Terazi burcunda yerleşen Satürn ile Başak burcunda yerleşen Mars seçim günü Terazi burcunda yerleşen R.Satürn ve Başak burcuna geri dönen R.Mars ile kavuşum halindedir. Vediğe göre Gezegenler arasında kavuşum orbu bulunmamaktadır. Seçim anında yücelen Gezegen Venüs derki; Kadınlarla ilgili alanları, doğumları, evlilik ve çocuklarla ilişkili konuları temsil eder. Ayrıca sanatkârları, spor ve eğlenceyi, barış ve diplomasiyi gösterir. Rasi haritasında Lagnaya göre 2.ev ve 8.ev yöneticisidir. 2.Ev: Genel olarak ülke ekonomisini temsil eder. Maddi varlıklar, kaynaklar ve varlıklar ile bankalar, borsa ve para ile ilgili tüm ticareti simgeleyen evdir. 8.Ev: Yabancı ülkelerle finans ilişkilerin, halk güvenliğini ve suçları temsil eder. Ölüm oranları, ölen insanların sınıfları ve nedenleri evin simgeleri içindedir. Venüs olumsuz bir görünüm almaktadır lakin simgeleri ve yönettiği evler neticesinde seçim ertesi uygulanacak ekonomik çizelgenin boyutundan haberdar etmektedir bizleri. Venüs ilişkiler ve Kadın değerlerini de simgelediği için son zamanlar da yaşanan İkitdar liderine yönelik bir çok konuyu yine gündemlere taşıyacak yerleşimdedir. Venüs’ün ön planda olması bir Kadının içerisinde yer alacağı büyük bir sırrın arş-a ulaşması olarak yorumlanmalıdır. Ayrıca seçim anında çok fazla suç işlenecektir seçimin sağlıklı yapılmayacağını dahi vurguluyor her türlü nifak söz konusu olacaktır. Halk mevcut adalete güvenini kaybedecektir. Ülke Natalına göre 4.evde bulunan Mars ve hemen Başak burcuna geçiş yapan R.Mars 28.25 boylam derecesi ile simgelediği konular dahilinde; Orduyu yönetir, Askerleri ve denizcileri temsil eder. Savaşı, terörizmi, grevleri ve aykırılıkları, karşıt güçleri, yangınları ve kayıpları yaşatacak nispettedir. 4.Ev: Toprakları, yerleşimi ve tarımı temsil eder. Bunların sahiplerini, burada çalışanları simgeler. Tarım ürünlerini, madenleri ve yapıları kapsar. Bu evin çizgisine yakın veya kavuşumda olan gezegen karakterine bağlı olarak havayı etkiler. Bu evdeki zararlı bir gezegen 10. ev karşıtı olarak devleti etkiler. Şimdiiiii burada dur benim kıymetli okurum; Uttarabhadra Nakhastra yağış etkili bir Takım yıldızıdır. Yeni Ay anında Ülke tarım ve topraklarını etkileyecek sel nitelikli yoğun yağış oluşabilir. Bu durum aynı zamanda Jeolojik yani deprem içinde yorumlanabilecek bir görünümdür.

Yeni AY anında T.Jüpiter ile AY arasında tam bir kare vardır. Jüpiter simgeleri açısından hukuku, din kurumlarını ve ibadet yerlerini, adalet sistemini, ulusal varlıkları, bankaları ve bankerleri temsil eder. Denizcilik ve uzun yolların da simgesidir. Mars karşıtlığında Denizler de karayollarında oluşacak kazalar için tam bir uyarıcı niteliğindedir. Seçim anını değerlendirdiğim Gökyüzü Rasi haritasında Wargottama yerleşen ve yanına Venüs ile AY’ı da alan R.Mars Başak burcunda stelyum oluşturmuş Navamsaya göre bu da demek oluyor ki : Halkın, kadınların ve kalabalıkların simgelerinin zarara uğrayacağını, Halkın davranışlarını ve genel davranışların Polis, Askeri müdahele baskısı ile karşılaşacağını yaşanacak zamanın tarih raflarında yer alacağının altını çizmektedir. Bir Kadına ait büyük sırların deşifre olacağını göstermektedir. Yeni AY anında oluşan Dasa süreci Satürn-Ketu dilimidir. Satürn Rasi haritasında 10. ve 11.evlerin yöneticisi olarak 7.evde yer almıştır ki KADER yaşatacağı süreç ile bu kadar önemlidir.

10.Ev: Devletin başını, hükümeti, ulusal saygınlığı temsil eder. Otorite konumundaki devlet yetkilileri, yüksek mevkiler ve ünlü kişiler, ulusal ticaret, ulusal kredi, ün ve şöhret evin simgeleri arasındadır.

11.Ev: Parlamentoyu, mahalli idareleri ve devletin dostlarını temsil eder. Kanun yapma ve yasama organları evin simgeleri arasındadır.

Satürn-Ketu evresi kayıpların yaşanacağını da vurguluyor. Ketu: Aşırlıkları, ani değişimleri, sağ kanat politika fikirlerini, girişimleri ve bilimsel olayları temsil eder. Sosyalizmi, komünizmi, solcuları ve böyle akımları, kayıpları ve gizli kapaklı konuların seçim arenalarından sonra sürekli basında yer alacağın ispatıdır. Mevcut İktidar pastayı kıl payıda olsa bölüşecektir

Vimsottari Dasa:

Sat MD: 2007-11-16 (14:48:11) – 2026-11-16 (11:38:58)
Ket AD: 2013-07-28 (21:06:29) – 2014-09-07 (15:50:10)

Sözün kısası toparlamak gerekirse; Ülkem için hayr dolu olmasından ziyade İktidar içinse güven oyu yoklaması niteliğinde olacak seçimler de hep dediğim gibi mevcut yönetim değişecektir ancak şimdi değil Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti 1.Parti çıkacaktır. Bu da yine İktidarın baskıcı yönü ile olacaktır. Uttarabhadra Nakhastra eşliğinde hileye hurda karışacak diyebilirim. Cemaat; iddialı bir yapıdır şifrelerini kimse çözememiştir kendi içlerinde Pensilvanya ötesi ile can ciğer kuzu sarması hallerinde iken gırtlak gırtlağa düşmelerinde dahi başka bir muamma aranmalıdır buda bir iddiadır. CEMAAT karşısında maalesef Camia’ya karşı CHP uyanık olmalıdır. En zirvelerde ”Safmışız” sözleri söyleniyorsa, ortada gerçekten dramatik bir durum var demektir. Ajitasyon hat safhaya ulaşmıştır. Tayyip Erdoğan 2014 yılının başından bu yana ”Alnı secdeye gelenler”e yönelik bir duygu kırılması yaşıyorsa ne denebilir? Hoş seccade Bülbül’ü olan çok karga tanımıştır bu Millet!

Belli ki Tayyip Erdoğan her gün farklı bir bilinç uyanışı yaşıyor. ”Ustalık dönemi” olarak nitelemişti bu dönemi ya, herhalde yaşadıklarıyla öğrenmenin bitmediğini etinde, kemiğinde, iliğinde, hissetmiştir. Çünkü Sadesati böyledir tüm ezberler bozulur Satürn denen karma efendisi seni alır başladığın noktaya geri getirir. Balığım Burçtaşım Sadesati yaşamaktasın benden hatırlatması ve en zorlu evre 2015-2017 yılları arasındadır. ”Gülen Cemaati” dışında tüm Acem diyarında uzantıları bulunan cemaatler, yaşanan mücadelede Camia’nın değil, Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacaktır. Bunu anlamamak için aptal olmak lazımdır ve bu düzeni bozacak siyasi güç sadece HALK’ın tek elindedir. Demokrasiler HALK ile yönetilir. Türkiye’nin gönül ikliminde Cemaat ve İktidar çok fazla değer kaybına uğramıştır.

Yeni AY etkilerini 15 NİSAN 2014 tarihinde Terazi Burcunda yaşanacak AY TUTULMASI ve 29 NİSAN 2014 Tarihinde Koç Burcunda yaşanacak Halkalı Güneş Tutulması civarında da hatırlıyor ve yine bu konuları konuşuyor olacağız. Tutulma etkilerini anlatan ayrı bir makale yazacağım zamanı gelince çünkü o tarihler TAJAKA (Güneş Solar) Haritalarında değerlendirilemez.

30 MART ya SN Erdoğan’ın yada TÜRKİYE’nin İstikbalini belirleyecektir. Türkiye geçmiş yaşamsal kredilerinin diyetini ödeyecektir.

Hayrlara vesile olması dileklerimle

AYŞEN TOK