GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR!

Siyasi görüşünüz ne olursa olsun; Toplumsal barış adına hepinizi, tüm takipçilerimi sevgiyle selamlarım.

Astroloji kurallar bütünüdür. Göreceli bir kavram karmaşası değildir. Matematiksel veriler üzerine sezgilerinizi birleştirir ve öngörünüzü hazırlarsınız. Ve tabii cesaretiniz varsa hazırladıklarınızı paylaşırsınız! Yazık ki bazılarınız hala idrak edemediniz. İlimse şayet yıldızları kullanarak her konu da öngörüler ve Astroloji yorumlarının yapılabileceğini sizlere defalarca ispat ettim. Ben ilmimi, kalemimi, sezgimi, duygu motivasyonumu sizlere ağır bedeller ödeyerek defalarca kanıtladım. 2012-2013 yılında başlayan bu siyasi yorumlar ve her defasında okuyucu kitlesinin bir kesimi tarafından sürekli suçlanıp hakarete uğramam sizlerin algısıdır. Sosyal medya da kullanılan şahsıma ait hesaplar herhangi bir köşe yazarının sayfası değildir. Bu sayfa siyaset arenası da değildir. Ve bu sayfalar da sizler kimse hakkında iyi ya da kötü düşünce beyanatında bulunmamalıydınız. Fakat bazılarınız bulundu! Bazılarınız ısrarla benim İktidar kalemşörü ve yalakası olduğumu hatta bu görev için para bile aldığımı iddia ettiniz! Bunlar beni derinden yaraladı. Bir an için Muhalefet seçmeninin bazılarının ne denli hadsiz olduğunu düşündüm. İki ayın çetelesi sosyal medya da kaybettiğim 1.500 takipçi!!!

Dürüstlük en büyük erdemdir! İnsan olma da nasıl tevazu merhametten ayrılamıyorsa, merhametin de sözünde durma ile dürüstlükle tamamlanması gerekir. Elbette her bir erdem, müstakil olarak ele alınıp incelenebilir ya da herkesin erdem kavramını algılayışı farklıdır. Merhamet ise, onun lazımı olarak öne çıktı. Mütevazı olan bir kişinin aynı zamanda merhametli de olması gerektiği iddia edildi. Merhamet ile mütevazılığın iç içe geçirilmesi, insan olmayla ilişkilendirilir. İnsan olanın da sözünde durma ile perçinlendiği, sözünde duranın ise, dürüst bir insan olması önemlidir. Verecek tek bir nefesim varken bu yaşımdan sonra kimseye ne kul olur, ne kişiliğimden ödün verir köle olurum…

Ben gökyüzünün şak şakçısıyım! Ve bu son nefesime kadar böyle devam edecek! Gün gelecek kalemim Muhalefeti göğe kaldıracak!

Şimdi sizlere soruyorum şayet sizlerin iddiası gibi olsaydı takipçi sayım çıtanın üzerinde olur ve sizlerin bu anlamsız tepkisine asla üzülmez ve dürüstlüğümden ödün vererek sizlerin nabzına göre şerbet vermeye devam ederdim. Diğer astrologlar öyle yapmadı mı? Hepsi her gün Sn Erdoğan karşıtı yayın yaptı. Şahsi görüşlerine yenik düştü ve ilmine ihanet etti!

Ama yapmadım! İlmime ihanet etmedim! İntihar eder gibi anlayacağınız meal da sizlere göklerin kararını anlatmaya çalıştım! Sizlere asla yalan söylemedim! Sizlerden sağ görüşlü, koyu milliyetçi ve MHP’li biri olduğumu saklamadım! Diğer astrologlar gibi trübünlere oynamadım! Sayfam da sürekli muhalefeti paylaşıp, günü kurtarmadım. İki Nisan ilki, ikincisi ise seçimden üç gün evvel yayınladığım makaleler ilmin rüştünü bir kez daha ispat etmiştir. AKP yönetimi 2023 yılına kadar iktidar ve Meclis’de çoğunluğu sağlayacak tek partidir. Makaleler de sizlere 4 adayın haritalarını tek tek anlattım.

Netice de bu insan bu ülkenin çoğunluğun seçtiği Cumhurbaşkanı! Ve dahi Başkanı! Kendinize gelin bence! Ya da benden gidin! Beni terk eden o 1.500 kişi eminim ki gizliden takibe devam edecekler! Son dönem ağırlıklı olarak Twitter kullanmaya başladım. Bunun yegane amacı hesaplarımda siyasi yorum yapılmasına engel olmaktır. Kendi hesaplarınızda istediğiniz politikacıya, ister Muhalefet ister İktidar hakaret edebilirsiniz. Benim hesaplarımda ya-za-maz-sı-nız. Yaz-dırt-mam!  Yazanları engellerim…

Herkes her şeyin farkında! Fakat “mühür kimdeyse Süleyman o’dur.” Türkiye sağ görüşün ve milliyetçiliğin ağır olduğu bir ülkedir ve bu tablo bir kez daha mühürlenmiştir. Bunları yazıyoruz diye ön yargı yapabilirsiniz. Ben gökyüzünü yorumluyorum. Neyi görüyorsam ona işaret ediyorum. Bu bazen iktidar cephesinde ki gelişmedir bazen de muhalefet! Adaletlice gök kubbeden yeryüzüne yansıyacak enerjiyi dile getiriyorum.

Sizler ister hoşnut olun ister olmayın…

-AKP 2023 yılına kadar tek başına iktidardır.

-Cumhurbaşkanımız Sn R.T.E Rasi haritası yükseliştedir.

-2020-2023 arası enerjiler oldukça zorludur. (Zamanı gelince yazarız.)

-Mhp kemik oyunu kaybetmemiştir. İyi Parti ve Mhp demokrasi kültürü, milliyetçilik kültürü kavramlarında birbirlerinden çok farklı olduklarını seçim arenası sonucunda göstermiştir. Bundan sonra MHP ve AKP kol kola ilerleyecektir. Ak partili Mhp’lilere hüsran yaşayan İYİ partililer eşlik edebilir.

-CHP için oy kaybı yaşandığı görülüyor. Bence bu Sn İnce’nin ve CHP seçmeninin sosyal medyada ki tavırları yüzünden yaşanmıştır. Ve tabii CHP-HDP koalisyonu tarafsız kalıp oyunu CHP’ye verecek seçmenin midesini bulandırmıştır. CHP içerisinde kendi delegesinden oy alamayan Sn İnce sözel olarak halkın arzuladığı bir imajdan ziyade mitinglerinde tam bir Ali kıran baş kesen imajı çizmiştir. CHP siyasi sorumluluğunu tam olarak yerine getirememiştir.

-Sn İnce için 2020-2023 Sadesati evresinin yaşanacağı en zorlu zaman dilimidir.

(İlim bu kadar netken bu insanların yıldızlardan faydalanmıyor olması da cehaletin ta kendisidir.)

-HDP için söylenmesi gereken; KORKUN! PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP mağduru oynayarak Meclis’de halkın gözünde ajitasyon ile kan kazanmıştır. PKK durumu vesile sayıp, Akdeniz üzerinden yeni bir koridor açmayı düşünebilir.

-25 Haziran sabahı Sn Akşener’i konuşacaktık. Sn Demirtaş’ı alkışlayacağımız hiç hesap da yoktu!

-Fetö’nün oyları belli ki HDP’ye gitti…

İnsan unutur çoğu zaman 🙁 hazırlıklar yapar geleceğe dair 🙁 kaderi unutur 🙁 sonra ölümü 🙁 unutur işte 🙁 oysa ki hayatın hazırlıksız anlarda yakalayacağını unutur. Ekliptik Düzlem Ketu ve Rahu göğün gladyatörleri 🙂 gözle görülmeyen bütün olaylar onlardan sorulur. Nasıl da perdelediler Jüpiter’i.

İnsan unutur çoğu zaman 🙁 öfkesine yenik düşer 🙁 öfkelenir ve öfkelendiğinde çektiği acıyı unutur. Mars transitleri öfkeyi bileylemekte ustadır. Mars aşkın, nefretin, tutkunun, arzunun, ölümün, şiddetin otağıdır. Ketu’nun kollarında öfkesini kaybetti.

İnsanoğlu işte unutmayla geçiyor ömrü 🙁 unutur işte 🙁 aynı hataları defalarca yapar. Jüpiter her sene her burca rahmet yağdırmaz 🙂 bunu unutmamanız dileğiyle. Jüpiter hem rahmet hem köstektir.

İnsan unutur çoğu zaman 🙁 insan önce insan olduğunu unutur 🙁 minnet duymaz 🙁 geçmişte kim olduğunu hatırlamaz mesela. Sadesati evreleri geçmişi güzel hatırlatır 🙂 sonra minneti.

Unutmayın beni ve bu yazdıklarımı….

Sadece ilmimi yorumladığımı ve tarafsızca yeri zamanı gelince her şeyi, herkesi yazdığımı bilmeyenleriniz var hala…

AKP Rasi haritasının gidişatı nedir? 9 ay sonra yerel seçimler var. Önümüzde ki süreçte ”Başkanlık sistemi” resmen işler hale gelecek mi? Yoksa büyük şehir belde yönetimlerinin yerini yeni bir uygulama ”eyalet yönetimi” şeklimi devir alacak? Mundane haritanın 11.evinde Koç burcunda seyir eden bir Uranüs varken elimizde sistemin değişikliği aşikardır. AKP haritasını inceledim neredeyse sabahın 4’ünden bu yana. Kendi içlerinde ki aydın kesim ile yol ayrımına gitmeyip yenilenmeleri olumlu anlamda yansımıştır. Kemikleşen AKP oyları ve seçmeni. Gökyüzü matematiği kalemimi yanıltmadı. Sn Cumhurbaşkanımızın Rasi haritası yükselişte olduğu için durum tolere edilecektir. Bunu not edin Reis adına Kasım ve Aralık ayları çok önemlidir. Türkiye haritası daha mühim duruyor. 26 Ekim 2017 Satürn Yay geçişi sebebiyle 2018-2019  yılını dış politika ve komşu devletler ile yaşayacağımız sorunlar, kanun tasarıları, üniversitelerde ki gelişmeler adına çok hareketli bitireceğiz.

Türkiye açısından Sn Erdoğan olmadan bölge de dengeler kurulmaz! Seçmen demokratik olarak rengini belli etmiştir. Şunu bilmenizi isterim ki seçime en ufak bir şaibe karışmamıştır. Gökyüzünde böyle bir gösterge olsaydı emin olunuz ki yazardım. Bunun için de referandum makalesini dönüp okumanız yeterlidir. 

Vatanımıza, devletimize, cümle alemlere hayırlı, uğurlu olmasını dilerim.

Sonsuz sevgilerim ile…

AYŞEN TOK