Kamuoyuna Duyurulur!

ARTIK YETER!!!

Bir kimse, bir üstünlük gösterdiğinde veya sevilen birisinin bir başkasıyla ilgilendiği kanısına varıldığında takınılan olumsuz tutum olarak tanımlamış kıskançlığı Tolstoy ve ilave etmiş İnsanı alçaltan ve küçülten bir duygu demiş kıskançlık için.

Astrolojik bulgulara göre kıskançlık doğuştan insanın doğum haritasından kaynaklı yerleşimler neticesinde bazı insanlarda oldukça yoğundur. Aynı mesleği icra eden kişiler arasında kıskançlık duygusu REKABET tetikleyicisi olarak az çok herkes arasında vardır. Özünde sevgiyi, içtenliği, dürüstlüğü, doğallığı barındırmayan kişiler rakiplerinde bu özellikler mevcutsa maalesef daha saldırgan hale gelebiliyorlar. Yine kıskançlık Rasi haritalarında GK Gulika gezegen yerleşimi ile anlaşılır. Dozunda bırakılırsa az bir kıskançlığın kişiye yararı bile olabilir. Kişi özenti duyduğu bireyi taklit ederek kendi davranışlarını ve tarzını ona benzetir. 😀 Aşırısı ise davranış bozukluğudur. Yüksek eğitimli, birçok özellikle donatılmış kişilerde daha çok belirginleşmesiyse ciddi bir sorundur. 😀

Mesela; Gulika gezegen 1.evdeyse böyle bir kişi; Son derece zalim, acımasız, birden fazla kişilik taşıyan, gizli saklı işler çeviren, sahtekar, bencil, dedikoducu ve hırsız olabiliyor. Mesela 10.evdeyse böyle bir kişi; Toplumsal saygınlığını en üst zirvede tutmak adına son derece acımasız, pervasız ve en bilir kişi kendisini görüp, egosuna yenilerek kimseleri beğenmeyebiliyor. Kısacası bazı evlerde Gulika gezegen yerleşimi paranoyak tipler ortaya çıkartabiliyor. Beni kendilerine rakip görüp, içlerinde taşıdıkları çirkef ruhun rengini asla bulaştıramayacaklarını ise bilmemeleri gerçek astrolojiden bir haber olduklarının yegane kanıtıdır.

Astroloji camiasında ki kişiler ile gerek Batı gerek Vedik her hangi bir sorunum yok! Böyle olduğu halde özellikle iki bayan Vedik astrolog epeyce zamandır hadlerini aştılar. Tabii bilmiyorum kırdıkları cevizlerden kocalarının haberi var mı? 😀 Kendi sayfalarında, yazdığım yazılara yönelik, beni kelamlarımla taklit etmeler, özel hayatıma sataşmalar, yaptığım öngörü ve yazılarla dalga geçmeler, ağır eleştiriler, geçmişe yönelik hakaret etmeler vs…yaşanmış olsa da son dönem beni karalama politikası doğrultusunda sosyal medya da açtıkları feyk hesaplarla ismimi etiketleyerek saldırı yapıyorlar. Görmüyor, duymuyor ve onların bu hadsizleşen terbiyesiz seviyelerine inmiyorum zira beni gökyüzü, ilmim ve ailemden başka şeylerde ilgilendirmiyor. İşlerini icra etmek yerine sürekli ”ben en iyiyim” düsturunda olan kendini dev aynasında gören bu iki kadının yegane icraatı sürekli sağa sola sataşmak! Dedikodu sevmediğim gibi kötülük de nasıl yapılır pek bilmiyorum…

Fakat bilirsiniz ki bir kişinin (ben) daha üst kademelere yükselmesi söz konusu olduğu için rekabet ve sürtüşmeler, birbirlerinin önüne geçmek için çalımlar başlamıştır. Bu iki bayan Vedik astroloğun kendine özgüveni, özsaygısı eksik olduğu için bunu hastalık derecesine getirmişlerdir. Ben camia içerisinde kalemimle rüştümü ispat etmeden önce birbirlerine sataşan bu iki zalim kadın şimdi birlik olup, hedef tahtası beni seçerek kullandıkları sahte hesaplarla Twitter ve Facebook üzerinde yıpratma politikası uygulamaya başlamışlardır.

Fakat bilmezler ki ilim kimsenin tek elinde değildir. İlmi veren Allah ve kaderi boynumuza yükleyen yine Allah’tır. Benden bir adım öne geçmeleri için bana saldırmak yerine ilimlerini icra etmeleri ve yıldızları iyi okumaları onları başarıya taşıyacaktır. Mamafih bugüne kadar insanların duygu ve paralarını sömüren, sırlarını saklayıp sonrasında kullanan, kendilerince farazi hayat hikayeleri uydurup, buna kendilerini bile inandıran bu insanların ilim anlamında donanımları mevcut değildir. Allah gönül gözlerini açmamış ve merhamet ile sevgi duygusunu yüklememiştir.

Kullandıkları sahte hesaplar ile dedikodu üretmekten öfkesi tavan yapan bu iki kadın son derece mutsuzdur. Mutsuzlukları neticesinde kalplerinin kiri yüzlerine bile yansımıştır. An be an beni takip eden bu insanların kullandıkları sahte hesapları tespit edip engellemiş olmama rağmen yenilerini açarak sürekli benim hakkımda açık aramaları ise ne kadar rahatsız olduklarının ispatıdır. Yazdıkları yazılarda bile kendilerini Tıp doktoruna benzetip beni mahalle arasında ki kırık-çıkıkçı olarak gören bu insanların kalbine Allah hidayet versin!!!

Haset başkasının balını kendi ağzında zehir etmektir” diye boşuna denmemiştir. Yaşam sahnesinde gezegen enerjileri ile hepimizin yaraları, sıkıntıları, acıları mevcut ve bizler Vedik astroloji sayesinde öğrenerek bunları iyileştirmeye çabalıyoruz. Sevgiden yoksun kalpler bunu bilemezler. Kendilerini sütten çıkmış ak kaşık gösterip, sizi toplum önünde karalamaktan hayıflanmaz ve utanmazlar. Sırf bu sebepten dolayı da Allah ilmi vermemiştir.

Rekabet her zaman var ve olmaya da devam edecektir. Benim en büyük rakibim yine benim. Tek amacım yineliyorum ki her zaman doğru terimlerle gökyüzünü doğru yorumlamak ve doğru öngörüler yapmaktır. Bugüne kadar sahte hesaplar ile beni sosyal medya da insanlarla kötü edip sonrasında kullandıkları hesapları silen ve isim değiştiren bu iki zavallı astroloğun anladığım kadarıyla hiç işi gücü yok! Ya da tek işleri benim. Türkiye’de onca astrolog var hiç böyle bir şey kimseden görmedim. Fakat dediğim gibi bu da haritanın getirisidir. Birbirine çok benzeyen bu iki zavallının Allah ailelerine sabır versin.

Hukuk Danışmanım Avukat Sait Tekin ve Avukat Yazgülü Kır Örge durumu özetlemişler. Beni alakadar eden doğum haritam, öngörülerim, ismimin geçtiği paylaşım ve benzeri hakaretleri, suçlamaları, iftiraları, karalamaları görürseniz istirham ederim ki lütfen bizlere ulaşın. Zira IP numarasını tespit etmek o kadar da zor değil!

mehmetsaittekın70@gmail.com

Ayşen Tok WhatsApp: 0 534 563 72 72

AYŞEN TOK