MAYIS HAZİRAN ve SEÇİM

Halkın kenetlenmesi mi? Maddeler halinde bu yazdıklarımın yaşanma olasılığı oldukça yüksektir. Batı Atatürk’ün bütünlüğüne, düşünce misyonuna oyları ile sahip çıkacaktır. Peş peşe yapılan bu seçimler neticesinde halkın kafasının oldukça karışık olmasını sebep göstermemi bekleyebilirsiniz.

 24 Haziran 2018 anın gökyüzü haritası. Natal haritaya göre 1.evde yer alan Güneş ve natal Ay kavuşumu. 4.ev (Muhalefet partisini temsil eden gezegen Merkür) 1.ev de wargottama ve AK konumunda. 7.ev alanından aldığı retro Satürn görünümü ise külliyen zarar bir enerjiyi vurguluyor. Merkür yanık değil. Olumlu anlamda ise 5.ev alanında ki retro Jüpiter’den görünüm alırken, Jüpiter’in enerjisini Rahu ve Ketu kare görünümle blokajlıyor. Yani bu tabloya göre Muhalefet ve AKP baş başa gider. Sonuç pek iç açıcı değil. Sanki bir önce ki seçimin tekrarı gibi. Nedenlerini açıklamayacağımı söylemiştim. Kısacık değindim. Biz sonuca bakalım! Dasa evresi ise Venüs-Merkür işte bütün sır bu iki gezegen de saklıdır. Transit Venüs’ün Rahu ile teması dış basının ve yabancıların tüm gözünün bu seçimde olacağını vurgularken hemen 8.ev alanında ki Mars-Ketu teması ise seçimin oldukça olaylı geçebileceğini, suikast gibi gizli bir saldırıya mahsuben tedbir alınmasının şart olduğunu göstermektedir. 🙁 (Allah korusun!)

Cemaat ve mevcut yönetimin yaptıkları; Dershane görüntüsü altında dinleme merkezleri oluşturanlar, sonrasında ise ajitasyona başvurarak dershanelere müfettiş gönderenler, sahte kimlik ve pasaport üretenler, yurt dışındaki okulları CIA ve Mossad’ın Truva atı haline getirenler, Acem diyarında ki tüm islami uzantılar, buradan devşirdikleri çocukları kendi emelleri için biyonik robotlara dönüştürenler, beyinlerini yıkayanlar, karanlık para ilişkileri ve para hareketleri, mübaşirinden gardiyanına, polisinden avukatına, hakimine, savcısına kadar olimpik helezonlar ve ayrık otu gibi örgütlenen bir paralel devlet yapılanması…( Muhalefet ve toplumun bir kesiminin düşüncesi; paralel devlet mevcut yönetimin uzantısıdır! Ve darbe girişim bir kurgudur. (Ben böyle düşünmüyorum.)

Bu ilişkilerin evveliyatı düşünüldüğünde böyle algılansa da yaşanılanlar kozmik güçlerin duruma müdahalesi ile kadersel olaylardır. Ve bu olaylar bir sonra ki keskin yüzleşmeyi 2046’lı yıllara uzatırken bana göre her Yeni Ay, Dolunay evrelerinde bazı evlere denk gelen süreçler de yeniden gündem olacaktır.)

Devletin mahrem bilgilerine sızanlar, fişlemeler, tele kulak, dinlemeler, çalınan oy pusulaları, çalınan sınav soruları vs…Elde edilen gizli bilgilerin yurt dışına çıkarılması ve başka ülkelerin istihbarat örgütleri ile paylaşılması. Gizli bilgilerin ve paraların taşınmasında kuryelik yapan polis şefleri, faiz lobisi, devletin her türlü imkanını hizmetine tahsis edip sonra da devletine hainlik edenler… Saymakla bitmez! Yaşanılanları yazmakla bitiremez tüm köşe yazarları. İlahi plan kapsamında diyet ödeyen aziz Türk milleti!. Hepsine kocaman bir eyvallah halkdan gelecektir. Bu seçiminde sonucu budur!

22’si büyük şehir olmak üzere 81 ilin %50’li oran üzerinde başkanlık, Cumhurbaşkanlığı, geri kalan yüzde de ise Chp ve Mhp ile az bir payda İyi partiyi göreceğiz. En yüksek oyu almak mı? Yoksa; doğusu,  batısı, kuzeyi, güneyi, kıyısı, ortası ile Türkiye’nin her tarafında birinci partiden sonra mutlaka ikinci partimiz de olacaktır. Kısacası birinci belli! İkinci de belli!

Bu, Ak Parti’nin seçim profili.

Her türlü bel altı vuruşun icra edildiği, normalde Ak Parti tabanı sayılacak bir çevrenin kendi kendisini inkar pahasına saf değiştirmekten öte, militan bir karşı mücadeleye soyunduğu seçim kampanyasının ardından kazanılacak sonuç budur. Zira AKP Rasi haritası ve Sn Recep Tayyip Erdoğan Rasi haritası yükseliştedir. Fakat karşısında ki en büyük rakip Sn Meral Akşener’dir. Her ne kadar İyi Parti kuruluş anı pek iyi olmasa da genel başkanları Sn Akşener’in transitleri mükemmel sayılacak kadar elverişlidir. Seçim sabahı konuşulacak yegane konu ve şahıs Sn Akşener’dir. (Seçim anı gökyüzü haritasında kavuşum da olan Rahu-Venüs enerjisi) Fetö kanadı ya da kripto Fetö’cüler Akşener’i destekleyeceğe benziyor. Uranüs görünümlü transitleri açısında suikast adına kadın politikacının çok iyi korunması gerekmektedir.

Centilmenlik; bu gerçek karşısında şapka çıkarmaktır. Ben de kendi görüşlerimi bertaraf ederek bir kez daha sadece tarafsızca gökyüzünün tercümanlığını yapmaktayım.

Seçim sonucu 1: Türkiye’de ağırlıkla kimlik siyaseti yapılmaktadır. Sunni, muhafazakar, islamcı kimlik, ulusalcı Türk kimliği ve Kürt kimliği oyları belirleyicidir. Oy dağılımı bence bunu gösteriyor.

Seçim sonucu 2: Seçilmişlerin dışında, kim olursa olsun, ne şekilde olursa olsun, siyasete müdahale bir sonuç getirmiyor ki bu sistemin sağlığı açısından ortaya çıkan en iyi sonuç yine değişmemiştir. Bu sonuç veyahut başka bir sonuç 2020-2023 tarihleri arasında yaşanılacak olanları değiştirmeyecektir. Yani her halükarda her kim seçilirse seçilsin mutlak bir kader vardır göklerden gelen! Ve o kaderin zuhur edeceği zaman aralığı budur.

Seçim sonucu 3: Chp ve Mhp’nin asla iktidar şansı yoktur. Ülke sağ merkez ağırlıklı halde. Burada eğer ülke söz konusu ise Chp ya da İyi Parti birleşmesi düşünülmelidir ki bu da mümkün değildir. O halde başka bir sağ görüş alternatifi tek başına düşünülmelidir. Sn Akşener’den bu mana da korkulması gerekir. (Transitleri harikulade sonuçlar doğurabilir.)

Seçim sonucu 4: Seçmenini en iyi tanıyan lider, Erdoğan’dır. Seçmen liderine güvenmektedir. Türkiye gönlü ve kalbi ile %’lik payı yüksek bir oy farkı olmasa bile liderini destekleyecektir Bunca krize rağmen oyları, motivasyonunu mükemmel biçimde korurken 25 Haziran sabahı hep birlikte göreceğiz. AKP yönetimi 2023 yılına kadar iktidardadır.

Seçim sonucu 5: Demokrasi, haklar, özgürlükler, hukuk devleti ve devlet de şeffaflık, ülkenin büyük çoğunluğunun meselesidir. İktisadi olarak ve en çok da “kimlik” olarak var olmak meseledir. 2050’li yıllarda tüm dünya ülkeleri Türkiye’ye biat edecektir.

Seçim sonucu 6: Astrolojik olarak seçim sonucu için VEDIC ve kalemim defalarca rüştünü ispat etmiştir. 2015 yılından bu yana yazdığım tüm makaleler de AKP 1.Parti çıkacak diye belirttim. Türkiye Başkanlık sistemine bağlı olarak yönetilecektir. AKP 2023 yılına kadar iktidar da ve merkez sağ da ki en güçlü partidir. 2020-2023 tarih aralığı ise T.Satürn Oğlak geçişi ile Mundane Rasi haritasında ki 8.ev seyri ve yine Ay düğümlerinin 1.ev ile 7.ev alanında ki, yerleşimi ne yazık ki ülkeyi büyük bir kous ile karşı karşıya getiriyor.

25 Haziran sabahı ülke gündeminde düşünülmesi gereken daha vahim bir durum vardır. Yanıldığım tek nokta cemaat denen kurgunun (mesleğinden ihraç edilip, mesleğine dönemeyen kesimden bahsediyorum) oylarının Saadet Partisine ve çoğunlukla İyi Partiye akacağı yönündedir oysa Güney Doğu ve Doğu illleri oy potansiyeli ile BDP baraj altına düşerken HDP çizgisi bu seçimden de yine bölgesel siyasi bir güç olarak çıkmayı başarabilecek mi? Belki de önümüzdeki dönemde yani 2020-2023 aralığında en fazla o çizgiyi ya da daha öncesinde yazdığım Doğu sınırlarımız diye belirteceğim konuları konuşacağız. HDP’nin şansı yoktur.

Daha nereye varır bu iş? Aylık olarak yorumladığım TAJAKA(Güneş SOLAR) Mayıs gündemimiz; Mun yükselen yerleşimi 6.ev ve 9.ev alanlarını etkilemektedir. 6.ev; Kamusal sektörde ki işçi ve çalışanlar, sendikalar, çalışanlara hizmet eden toplu dernekler, iş durumları, kamunun sağlığı, bulaşıcı hastalıklar, sağlık çalışanları, lokantalar, yiyecek ve içecek sektörleri, askeri ve güvenlik anlamında tüm personeller, ordu , polis, donanma ve savaş gemileri, sahil güvenlik v.s. gibi bu evin inceleme alanına girerler. Meclis Mayıs ayı içerisinde KHK yayınlayabilir. 9.ev; Dış ilişkiler ve uluslararası ticareti temsil eder. Dışişleri ile ilgili bakanlık ve kuruluşlarda bu evde incelenir. Mahkemeler, kanunlar, hakimler, azınlıklar, şirketler ve reklam portföyleri, din ve din adamları, ülkenin felsefik ve inançsal eğilimleri, göçler, büyükelçilikler, uzun mesafeli kominikasyonlar, çabuk yayılan haberler, yayıncılık, popüler kültür, yabancılar, üniversiteler ve uzmanlık alanlarında ki akademik eğitimler, sömürgeler, hava yolları ve taşımacılığı, uçuş görevlileri, deniz yolları ve taşımacılığı ve görevli personeller, rektörler ve profesörler, profesyonel danışmanlar ve astroloji bu evin kapsamında incelenir. Demek ki tüm astrologlar seçim hakkında yorum yapacak.

Derin devleti gördük, paralel devleti de daha sıra da Mason Locaları, Tapınakçılar var bunlar piyasaya çıkmadı. Uzun vadeli öngörüler yaptığım için bu makale de okuyacaklarınız önemlidir. 2020-2023 bu bahsi geçen konular ile yüzleşmeler yaşayacağız. Zamanı gelince bu yazıyı okuyanlar hatırlar. Bir de Satürn geçişi sebebiyle Yay burcu dahilinde yeni bir oluşum dini misyonu ağır olan bir grupta çıkabilir. Ya da din olgusunu tamamen yok edip ateistleri ön plana alabilir. Yerli baronların hesabı görüldükten sonra yabancı baronlar ya geldikleri yere giderler ya da onlar inatlarını sürdürecek olurlarsa, onlarla da kozlar paylaşılır. Ay düğümleri geçişleri, bir burçta kaldıkları 18 aylık zaman aralığı bu zorlu süreç bitene kadar olumlu evlerde geçiş halindedir. Allah’tan umut kesilmez. Tedbir hikmet gereğidir.

Haziran ayında ise Mun yükselen Mundane haritaya göre 5.ev ve 7.ev alanlarını etki altında tutacaktır. 5.ev; Çocuklar, doğum oranları, genç nüfus, genel zevkler, eğlence yerleri, tatiller ve ikametleri (oteller gibi), tiyatro ve sinemaları, sanata verilen değerler ve sanatçılar, ünlüler, sosyete, kumarhaneler, şans oyunları, spekülasyonlar ve borsa spekülasyonlarının getirileri ve sonucunu temsil eder. 7. ev; Uluslararası ilişkiler, askeri veya sivil savaşlar, anlaşmalar, hakemler, kaçak suçlular, açık düşmanlıklar, rekabetler, suikast gibi konuları gündem edecektir. Sonunda nereye mi varır bu iş?  Adaletten, barıştan, özgürlükten yana yeni bir dünya düzeni kurulur ve tüm haklar gibi Türkiye de hak ettiği yeri alır. Tarih 2023-2026 arasıdır. T.Satürn Oğlak burcundan ayrılır. Kova burcuna yerleşir. Türkiye Natalına göre 9.evdir. Ülke Natalında ki Dasa süreçleri değişir. İşte o zaman Güneş yeniden doğar.

Ben tarafsızca sadece bilim, ilim, mantık çerçevesinde yazılar yazdım. Sonunda hislerimi de katarak yaptığım yorumları sizlerle buluşturdum ve buluşturmaya da devam edeceğim. Okuyup okumamak tercihe bağlıdır. Yaptığım öngörüler doğru çıkmasaydı başkalarının yaptıkları doğru çıksaydı çoktan zafer çığlıkları atarlardı. Şunu unutmasın kimse Vedıc Astrology ya da Batı Astrolojisi olana, olmuşa, geçmişe kılıf uydurma adına değil geleceğe ışık tutmak adına doğru bir şekilde kullanılmalıdır. Yıldızlar, açılar, Dasalar, nakhastralar  yorum yapılıp kehanette bulunulmuyorsa doğru ya da yanlış o zaman Astrolojiden bahsedilmemelidir. Bu makaleleri yayınladığım da hep bir korku yaşadım amatör kabul edilen profesyonel kabul edilmeyen kalemim ile kesin yorumlar yaptım ve olabilir gibi yuvarlayıcı kelimeler yerine olacaktır gibi yazılar yazdım. Ustalardan hiç ses çıkmadığı halde ben buna cesaret ettim netice itibariyle kendime ve kalemime olan güvenim tazelenmiştir.

Bunların haricinde Türkiye’de ki siyasi gerilimin devam edeceğine dair başka saptamalar var ki bunların hepsi Mayıs-Haziran-Temmuz ve Aralık ayına kadar giden Tajaka yorumlarında gayet net gözüküyor. Cumhurbaşkanı halk tarafından seçilecek. Yerel seçimde alınan %50 yakın oy potansiyeli hali hazırda ciddi bir çıtayı oluşturuyor. Tartışmaya açık bir seçim arefesine doğru ilerliyoruz.

Tüm bu oluşum ve görünümler partileri ittifak yapmaya sürükleyebilir. Bu da esaslı bir maddedir.

Seçim bitince gerilim bitti zannetmeyin geri de Ay düğümleri 2.ev Rahu ve 8.ev Ketu olduğu sürece 13 Temmuz İkizler burcu Güneş tutulmasına kadar mevcut düzen aynı şartlar da ilerliyor. T.B.M.M. ise seçim anına kadar çalışmalı diye bekliyorum. Cezaevleri ile alakalı 2018 Ekim-2019 Ekim aralığı Jüpiter’in Akrep burcuna geçişi ve 12.ev alanı ile oluşturacağı görünüm bu konularda gelişmelere sahne olabilir. (Önce ki makaleler de yazdığım yorumlar geçerlidir.)

Mağduriyet edebiyatına yer vermeyelim. Aslolan ilim olsa da aslolan ülkenin gireceği zorlu süreçtir. Ve bu süreç kimsenin boynuna ihale edilmesin zira kaderi değiştirecek yegane güç yine Allah’tır.

Ulus olarak kaderimize razı gelmeyi öğreneli epey oluyor…

Amerika, Suudi’ler ve Mısır, İsrail, İran bu ülkeler son derece önemli iken kuzey komşumuz bolşevikler için ayrıca makale yazacağım. Ve tabii Sn Kılıçdaroğlu’nun olası mümkün akibetini…

Hürmetler

AYŞEN TOK