Neydi Eksik Olan?

7 Haziran 2015 tarihinde yapılan seçimler öncesi düşüncelerimi beyan ettim. Seçimlerde ‘’AKP 1.Parti çıkacak fakat hükümet ortaklığı söz konusudur koalisyon olma ihtimali yüksektir’’ diye yazdım. Bunun haricinde ise yine sosyal medyada Facebook ve Twitter hesaplarımda ‘’ülke 8 Haziran günü yıldızı parlayacak olan Selahattin Demirtaş’ı konuşacak esasında 7 Haziran seçimlerinin galibi bellidir’’ diye belirttim. Beni çok yakın takip edenleriniz bu söylemlerimi hatırlıyorlar. Ne oldu da koalisyon gerçekleşmedi? Yeniden seçim tarihi tespit edildi.

1 KASIM! Neydi bu tarihin gizemi?

Seçimlere tüm seçmenler katılmadı. Sandıklar beklenen zamandan daha çabuk açıldı. Oylar açıklandıkça kaybeden tarafın MHP olacağını anladık. Ben dahil birçok Batı ve Vedic Astroloğun açıklaması çıkacak sonucun koalisyon olacağı yönündeydi. Fakat Türkiye’de yaklaşık son 2 yıldan bu yana savunduğum AKP’nin 2023 yılına kadar iktidarda kalacağı gerçeği sonuçlarla bir kez daha tescillenmiş oldu. Yanılma payımız neydi? Nerede yanlış yaptık?

İddiam ve öngörülerim şuydu!

-Çıkacak sonuç koalisyon çerçevesinde şekillenecektir.

-Seçimlerde HDP 3.parti olacaktır. Selahattin Demirtaş iplerini kopartarak geliyor!

-Seçimin mağlubu MHP olacaktır. (Koyu bir ülkücü olarak istifa ediniz SN Bahçeli!)

-AKP yönetimi 2023 yılına kadar iktidardadır.

-HDP gibi eli kan, tabanı kan kokulu bir parti için MHP gibi merkez sağın liberal simgesinin önüne geçmek büyük bir başarıdır.

Yanıldık! Sadece koalisyon öngörümüz tutmadı. Astrology ve ASTROLOGLAR sınıfta kalmıştır. Ülkemin gidişatı çerçevesinde beni asıl kendi ilmimizle yaşadığımız yanlış sonuç üzmüştür. Bugüne kadar tüm öngörüler nokta atışı giderken nerede yanlış yaptım? 1 Kasım seçimlerinin kaybedeni ayrıca sonuna kadar savunduğum Astrology ilmi olmuştur. Açıkçası seçmen istikrar istedi. Solu iktidarda görmeyi kabul etmedi. MHP için değerlendirme yapmak dahi canımı acıtırken parti lideri SN Bahçeli Rasi haritasını kısaca analiz ettim. AK gezegeni Güneş olan SN Bahçeli egosuna yenilmiştir.

12196018_1505162543111432_5006610145785046038_nGörmüş olduğunuz Rasi haritası Devlet Bahçeli’ye aittir. Doğum saati belli olmadığı için Ay Chandra Lagna merkezli yapacağım yorum başarısızlığının altında yatan kadersel etkileride çok net açıklamaktadır.

-Ay konumu Aslan olan Bahçeli; Kandaka Satürn sürecindedir ve bu başlı başına başarısızlık ve hayattan keyif almama zamanıdır.

-Ay konumuna göre 4.ev ve 10.ev yöneticisi Venüs tam anlamıyla Satürn görünümü altındadır.

-Başkanın bu haritasına göre MHP önümüzde ki günlerde liderini değiştirecektir.

-Aralık 2015 ve Nisan-Mayıs 2016 Bahçeli için son derece önemli tarihlerdir.

Ülkücüler Devletten büyük değildir SN Bahçeli! Devlet ise asla T.C’den büyük değildir. Zihinsel anlamda yaşadığınız kargaşa tam anlamıyla toplumsal statünüzün sergilendiği alanlarda başarısızlığınıza Satürn hediyesi olarak imza atmıştır.

12187867_1505167569777596_7762601947849777935_n

AKP için Anayasal çoğunluğa ulaşmış olması rüştünün tazelenmesi demektir. Fakat bu parti kuruluş Rasi haritasına göre kargaşa yaşanmayacağı anlamı taşımamaktadır. Ocak-Şubat 2016 ve Aralık 2015 zamanları içsel çatışmaya, zeminin hazırlanması adına yeterlidir.

Muhtemelen SN Davutoğlu hükümeti kurma yolunda SN R.T.E ile çatışacak SN Davutoğlu Rasi haritasına göre belkide ciddi bir yol ayrımına gidilecektir. Yerleşen düzene kurulan saltanata bundan böyle dur demek asla mümkün değildir.

Ekonomik çevrelerin istediği oldu para ve sermaye piyasaları ‘’Ekonomik İstikrarı’’ politik olarak tek bir lider ile sağlamlaştırmak istiyor.

 

Peki Başkanlık sistemi gelir mi?

Seçimler iptal edildiğinde 1 Kasım tarihi açıklandığında bu tarihin bir cilvesi var demiştim sizlere ve açıklamamıştım. Açıklamama sebebim ilim adına hizmet etmekten öte hazıra konmayı seven Astrologlarında bu hususları ve detayları yakalamalarını beklememden yana oldu. Düğümlerin AKP Rasi haritasında ki vurgusuna kimse dikkat etmedi.

Görmüş olduğunuz Rasi haritası AKP’ye aittir.

-Lagnaya göre 10.ev yöneticisi Merkür; Transit Jüpiter-Mars ve Venüs ile kavuşum halindedir.

-10.ev yöneticisi 7 Haziran seçimlerinde tam Satürn görünümü hakimiyetindeydi. T.Satürn derece bazında ilerlediği için zararlı etki üretmişti. 1 Kasım tarihinde derece bazında ilerleyen T.Satürn zararı azalmıştır.

-Yine Ay konumuna göre 10.ev yöneticisi Satürn ile T.Satürn tam karşıt konumdadır. Karşıtlık etkisi Aralık 2015 ve Ocak 2016 sürecinde partinin içinde bir takım ayrımlara ve kargaşaya sebep olacaktır.

-1 Kasım tarihinin cilvesi T.Ay 10.ev seyrinde Venüs-Jüpiter ve N.Rahu üzerindedir. Halkın dikkati partinin beklenmeyen başarısına odaklanmıştır. Pari Rasi haritasında N.Ekliptik Düzlem ile T.Rahu ve Ketu kare görünüm halindedir. Bu olumsuzluk demektir. Fakat yaşanan Dasa evresi etkiyi olumluya döndürmüştür.

-Lagnaya göre T.Satürn 3.ev seyri olumludur. Ay konumuna göre zorlanacakları ve içsel çatışmaya düşecekleri tarihleri yukarıda verdim.

-Partinin kuruluş anında çok güçlü yogalar hakimdir.

-Rasi haritasında N.Düğümler ve T.Düğümler kare görünüm halindedir.

– Ve en önemli son vuruş olarak parti Rasi haritasında 11.ev yöneticisi AY (büyük hayaller, fırsatlar ve umutlar evidir 11.ev) SEÇİM GÜNÜ transit hali ile parti Rasi haritasında 10.evde bulunmaktadır. Ay ve Jüpiter kavuşumu güçlü Gaje-Kesari yoga oluşturmasıyla başarıya destek vermiştir.

-Parti Rasi haritasında Ay ve Lagnaya göre 7.ev ile 3.ev seyrinde bulunan Satürn 7.ev konuları kapsamında güçlü bir ortağı, açık düşmanlıkları ve anayasa-tüzük değişikliklerini simgeler. N.Satürn, T.Satürn karşıtlığı duruma Aslan burcunda seyir eden Jüpiter kare bakışı ile zorlayıcı fakat destekleyici bir enerjiyi sunmuştur.

-Vimsottari Dasa: Rah MD:  2009-12-09  –  2027-12-10&Sat AD:  2015-01-14  –  2017-11-21

Yaşanılan Dasa süreci Satürn-Rahu evresidir. İki doğal zararlı Dasa yöneticisinin transitleri şayet 3.6. ve 11.evlerle ilgili ise Dasa evresi zarardan ziyade faydalı çalışacaktır. T.Satürn 3.ev seyrindedir. Satürn Rasi haritasında 5.ve 6.ev yöneticisidir. N.Satürn 9.ev yerleşimindedir. N.Rahu ise 10.evde İkizler burcunda Jüpiter ve Venüs ile birlikte yerleşerek simgelediği konularda partiye ün ve popülerlik vermiştir.

-Rasi haritasında çok güçlü Guru-Mangala Yoga mevcuttur. Ve yine Satürn ile Mars Dusthana evlerin yöneticileri olarak Viparita Raja Yoga oluşturmuş gezegenlerin olumsuz etkisini faydaya çevirmiştir. 10.evde ki Venüs ve Jüpiter Rajayoga değerindedir.

-Bu tablo altında BAŞKANLIK sistemi en kısa zamanda belkide Jüpiter retrosu başlangıcında gündemlere gelecek ve onaylanacaktır. Jüpiter retrosu; Şubat-Mart-Nisan ve Mayıs 2016 döneminde geçerlidir. Bu tarihlerde sonuç elde edilmez ise Temmuz ve Ağustos enerjileri partinin lehinde hareket edecektir.

AKP YÖNETİMİ 2023 yılına kadar tek başına iktidardır. Tek başlarına iktidar olmaları 2016-2017 yılında ülkede yaşanılacak kargaşa ve olayları bertaraf etmeyecektir. Kullanılmayan oylar haricinde sağ ve sol kanatta dengeler alt üst olmuştur. AKP için bu bir rüzgar değildir. Parti için kargaşa 2016 ve 2017 sürecinde liderlerinin yaşayacağı Sadesati evresi ile üzücü durumlar adına dikkat çekicidir.

AKP BAŞKANLIK sistemi devreye girerse bu gerçekten bir DARBE etkisi yaratacaktır. Bu yönde yine bazı öngörüler yazmışım Eylül ve Ekim aylarında. Jüpiter ve Satürn arasında ki etkileşim yine Türkiye Mundane haritasında N.Jüpiter üzerinde seyir eden Akrep burcunda ki T.Satürn tam anlamıyla Jüpiter simgeleri açısında Adalet sistemi, Eğitim kurumları, Öğretmenler, Hukuksal konular, Bankalar, Bankacılık kanunları, Din adamları ve Dini yerler tam anlamıyla Anayasa maddeleri kapsamında değişecektir. 

12187870_1505256496435370_4623099021466667600_n          12190903_1505258393101847_8219860271916355695_n

Ülkem adına ülkemde ki gençler adına, geleceğimiz, ekonomimiz ve refahımız adına hayırlı olsun demek kazanan eli tebrik etmek adet gereğidir. Lakin bu enerjilerden kimsenin korunmuşluğu vedahi dokonulmazlığı yoktur. Sizlere 2016 Ocak itibariyle her AY aylık Tajaka Analizlerimi yazmaya devam edeceğim. 2016 ve 2017 Değişim-Dönüşüm adına araftır. Yeniden doğmaya!

Hürmetler

A.TOK