Sancılı Bir Ay Haziran! ve Gökyüzü Her Zaman ki Gibi Herkesin Önünde!

Onu bunu bilmem de bildiğim yegane gerçek T.Satürn Akrep burcundan geçerken (2014 Eylül ayında başlayan transit 2017 Ocak ayında son buldu.) çok zor zamanlar geçirdik.

Ve şimdi yeniden 21 Haziran 2017 tarihinde Türkiye Mundane Rasi haritasına göre gezegen hem retro hem aneratik derece ile tekrar Akrep döşüne geriye dönüyor. 26 Ekim 2017 tarihine kadar burada seyir edecek.

Bunun sizlerin anlayacağı dilde ki meali 2016 yılının özellikle son 3 ayının tekrarı yönünde olacaktır. Herkes şöyle bir düşünsün bakalım. Ekim-Kasım-Aralık 2016 sürecini. O meşhur Satürn rüzgarı arkanızdan mı yoksa yüzünüzden mi esti?

1 Haziran-21 Haziran aralığı en tehlikeli süreç zira gezegen İkizler burcunda ki Mars ile karşıtlık halinde ve Başak burcunda ki Jüpiter ile kare görünüm halindedir. Ve yine Haziran içerisinde Akrep burcu dolunayı ardından İkizler burcunda ki Yeni Ay ziyadesiyle manidar. Vakti zamanı gelince yine günler öncesinde olacakları kalemimden okuyacaksınız. Asker-Polis-çocuklar adına üzüntü duyup, halkın derin kederini gösteren etkiler açığa çıkacak.

Satürn hepimize soracak. ”Ne yaptın diyecek. Ben sana gerçekleri gösterdim. Sen aklını kullanarak hayatında temizlik yapabildin mi? Yapamadıysan iş bana kaldı demektir. Eeee sen çekil kenara ben azıcık canını acıta acıta yaparım senin yapman gerekenleri. Sen de kendi filminin başrol oyuncusu olarak, sinemanın en ön koltuğundan izlersin.”.

Yukarıda ki resme bakmanızı rica ediyorum. Nisan ayında yaptığım bu öngörü kalemimin, ilmimin ve astrolojinin rüştünü birkez daha ispat etmiştir. Öngörü bu ülkede Ayşen Tok’tan sorulur. Bunu da bu siteyi takip eden 100.000 kişi onaylamıştır.

”Varsa paran pulun, cümle alem kulun. Yoksa paran pulun dardır yolun.” Ne oldu şimdi? Öngörüyü paylaştık. Köşe yazarlarının kalemi şekillendi? Bunlar gerçek mi? Fetö sanıkları için gerçekten rüşvet söz konusu mu? Parası olanlar kendisini aklıyor mu? Devlet bu işe el atmayacak mı? Bu ihanet kayıtsız mı kalacak? Hedef mi saptırılıyor? İçeride gerçekten kurunun yanında yanan yaşlar mı kalacak? Kader mahkumları bu duruma isyan etmez mi? Ve emin olun, darbeyi tasarlamış olan, siyasete müdahaleyi misyon haline getirmiş olan gerçek FETÖ’cülerin akibeti tamda yaptığım öngörü gibi olacaktır. Peki ölen 249 vatandaşın bu devlet, bu millet, bu bayrak için kanı yerde mi kalacak?

Alın size Haziran-Temmuz-Ağustos-Eylül-Ekim konuları. Hepsini vakti geldiğinde öngörüler şeklinde yazacağım.!

Lakin Sn Devlet büyükleri unutmayınız ki; İlmim gösteriyor. Serbest bırakılan Fetö’cüler 2018-2019 bu ülkenin başına beladır…!

Sn Cumhurbaşkanım; Adaletli bir yaklaşım istiyoruz. ”Ye kürküm, ye” mantığı Fetö’cülere mahsup…! ”Sürüden ayrılanı kurt kapar” derler. Postu kalın kuzular sürüden ayrılıp, kurtlarla iş birliğine devam edecek! Gökyüzü gösteriyor, bende uyarıyorum.

Jüpiter 10 Haziran’da düz seyre geçecek. Geçecek de ne olacak? Aldık sazı elimize, vurduk sazın teline. Jüpiter adına hedef Mundane haritada bellidir. Güney Doğu, sınırlarımız, deprem, jeolojik oluşum, Cerablus operasyonuna benzeyen bir tür yeni alınacak kararlar, çocuklar, eğitim öğretim ve cemaat!

Buyurun! Hoşgeldin Haziran! Biz bu filmi 2016 senesinde izledik…

Hürmetler

A.T