TEMMUZ ve AĞUSTOS

Demeğe de dilim varmıyor ama 
kabahatın çoğu senin, canım kardeşim!
N.Hikmet

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri tamamlandı. Cumhurbaşkanı Sn Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52,6 oy oranıyla Cumhurbaşkanı seçilirken, Cumhur İttifakı da yüzde 53,66 oy oranıyla Meclis’te çoğunluğu kazandı.  Azıcık dertleşelim. 2012 senesinden bu yana yaptığım seçim sonuçları ile ilgili tahmin yazılarımın tümü web sitemde mevcuttur. Türkiye çapında bir sürü astrolog sustu veya manipüle ederek siyasi görüşünün esiri olarak yazılar yazdı. Bilmediği halde duygusal olarak tam aksini söyledi. Bu ilme ihanet değil midir? Bilmiyor da olabilirler ki zaten bu kişiler ilmin hakkını veremiyor hiç bir zaman! Kader şaşırmadı. Kaderi cesaretle yorumlayabilmek herkesin harcı değildir. Cesaret gösterip ben sizlere bilimsel içerikle gerçeği söyledim, ancak bazılarınız sandıkların açıldığı gece bile ağır eleştiriden, hakaretten vazgeçmeyerek kendi seviyesini belli etti. Siyaset için insanları ötekileştirenler ve illa benim dediğim olsun diye ısrar edip olmayınca insanlara nefret kusan cahil tabakanın ne emeğe, ne ilme, ne insana saygısının olmadığını gördük bir kez daha. Sol yanının sızısı ağır basan bu kişiler yazdıklarımı kişiselleştirdiler. Peki ne oldu? İşte hendek! İşte dere…Fazlasıyla sizlere önce gönlümü sonra ilmimi açtım. İlimse, dürüstlük, doğruluksa mesele feriştahını tanımam haberiniz olsun! Günü kurtarmam, gerçekleri savunurum! Çünkü kimse kaderden güçlü değildir. Allah’ın okuyup feyz alalım diye bizlere sunduğu bu ilahi sistem şayet beni dikkatlice dinlerseniz hepimizi aydınlatacaktır. Saplantılı düşüncelerinizin bozguncusudur gökyüzü! Semadan onay olmadan hiçbir olumlu enerjinin yaşama yansımayacağını beni takip edenler idrak etmiştir. Kafasını deve kuşu misali kuma gömenler içinse üzüntüm baki kalacaktır. Düşünceler değişebilir asla değişmeyecek kaderdir. Kader değiştiğinde düşünceniz olumlu ise keyifli zamanlar başlar. Beni yeni tanıyanlara selam olsun! Beni eskiden bu yana tanıyıp tarafsızca ilim aşığı olduğumu bilenlere ise yürek dolusu sevgiler.

Sizlerin ve savunduğunuz kişilerin tavırları yüzünden bugün bu tablo içerisindesiniz adı üzerinde muhalefet!

Seçim bitti, şimdi kaybeden taraf kendi içinde tartışmaya başladı. Kılıçdaroğlu ve İnce hakkında ayrıca makaleler hazırlıyorum. 2017 Temmuz ayında uyarı yapmıştım. Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü coşkusuyla endamını arz ederken yollarda ‘’yolun sonu görünüyor’’ derken Ay düğümlerinin siyasi liderin haritasında başarısızlık getireceğini biliyordum. Velhasılı gördüğümüz üzere en büyük kriz CHP’de. Seçmen tabanı doğal olarak öfkeli. Sn Özdil bir asrın lideri diye sıfatlandırdığı Sn Erdoğan’dan CHP başına kayyum atamasını talep etti. Sırf koltuğuna yapışan Sn Kılıçdaroğlu’ndan kurtulabilmek için. Kılıçdaroğlu ve CHP için daha önce şöyle bir öngörüm vardı; Şayet genel başkan değişikliğine giderlerse AKP korkmalıdır muhalefetten diye…İnce iddialı, Türkiye’nin %30 oyunu aldı. Kılıçdaroğlu koltuğu bırakmaya yanaşmıyor. Seçimin ardından yaptığı açıklama bile kendi seçmeni gözünde iğreti ile karşılandı. Oysa ki Sn İnce centilmence yenilgiyi kabullendi. Bırakacak mı bırakmayacak mı? Sorumuza bakalım yıldızlar ne diyecek? Akşener “yola devam” diyenlerden. Sergilediği tavır ile gönlümde değeri kalmadı. Başbakan olacağım derken gözünü Cumhurbaşkanlığına dikti. Koyu sağ görüşlü biri olarak sağ çatı altından birine yakışmayan kalıp üzerine oturmadı. HDP ise sanıyorum ki ABD’da ki Fetö oyları ve cezaevlerinde tutuklu olan Fetö mensubu kişilerin oyları ile meclise girdi. Oralarda ki sandıkların açılımı bu bilgiyi net olarak yetkililere gösterecektir. AK Parti kaldığı yerden seçmenin verdiği mesajı dikkate alarak içlerinde ki liberal kesimin görüşü ile ilerlemeye devam edecektir. Siyasilere ve partilerine bakarsanız herkes seçim sonucundan memnun. Seçmen kitle neden girdi o zaman birbirine? Neden küslükler oluştu? Kaldığımız noktadan devam o halde…Bana göre bu seçimin 3 kazananı vardır. Sn Erdoğan, Sn İnce ve HDP! Fakat artık önümüzde yeni bir süreç var. Satürn 2020-2023 döngüsünde Oğlak burcu seyrine başladığında bu Türkiye haritasında göre 8.ev alanı olacaktır ki gezegen bizleri ve yöneticimizi zorlayacaktır. Fakat ben yemin töreninden sonra ikinci bir Türkiye haritası kuracağım ve o haritayı ve Türkiye geleceğini sizlerle paylaşacağım. Bu durumda 2100’lü yıllara geldiğimi ve ölümümden sonra yayınlanacak olan 100 yıllık öngörüler isimli kitabıma yazdıklarıma ilaveler yapmam gerekecek. Kısacası çok işim var. Koyu milliyetçi görüşlü olarak ben de bundan böyle Twitter ortamında devlet yöneticilerine etiket koymak yerine bu makaleleri bir de mail yoluyla ileteceğim. İlmimizden herkes faydalanmalı zira En-am suresinin 97.ayet-i kerimesi ne der; O, kara ve denizin karanlıklarında yolunuzu bulasınız diye faydalanmanız için gökte yıldızları bir düzen içinde yerleştirendir. Biz, âyetleri ilimde ilerlemeye devam eden bilgi toplumları için ayrıntılı olarak açıkladık.

Cezaevlerine yönelik çok fazla mesaj alıyorum. Diğer makaleleri hatırlarsanız işaret ettiğim tarihlerde önemli gelişmeler yaşanıldı. Artık meclis de birlikte hareket edecek bir merkez sağ var. Sn Bahçeli bu konularda son derece etkili söz sahibi olacaktır. Göksel göstergeler ise 2018 Ekim-Kasım-Aralık aylarını işaret ediyor. Önümüzde yerel seçimler var. Partilerin hedefleri henüz bitmedi. 2018 Ekim ayından sonra Jüpiter’in Akrep geçişi ve yapacağı 12.ev görünümü (cezaevleri) bu konulara öncelik verilmesini ve memnun edici gelişmelerin yansımasına yardımcı olacaktır. Aksi durumlar da cezaevlerinde tatsız gelişmelere sebebiyet verebilir.

Kayıtlara geçen en uzun devlet reisi Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu gerçeği kabul etmiş CHP yöneticileri ve en güzel cevabı vermiş tüm seçmenler…

Göklerden gelen bir karar vardır!

Şimdi bakalım işimize;

Temmuz ve Ağustos meselesi;

Yorumunu yaptığım Türkiye Mundane Tajaka Temmuz ve Ağustos haritasıdır. Fakat ben tüm yorumlarımı bundan sonra mevcut Türkiye haritası üzerinden yapmayacağım. Sn Erdoğan yemin edip Başkan olduğu an, anın gökyüzü Rasi haritası bana yorumlarımda yardımcı olacaktır. Çünkü artık yeni bir Türkiye var! Diğer astrologları bilemem tabii ben bu şekilde bir uygulama yapacağım. Mantığım bunu kabul ederken daha sağlıklı ve isabetli yorumlar çıkartacağıma da eminim!

İlmimizi hakkı ile icra edelim. Tajaka (Güneş Dönüşü) haritası doğum günü anında oluşur ve kendi için de 12 aya bölünür. Hint astrolojisi derin bilgi gerektiren ve bu bilgiyi ise herkesin icra edemeyeceği matematik-mantık-sezgi yönü ağır bir astroloji dalıdır. Tajaka haritaları üzerine bir kitap yazacağım. Zira bu haritayı an be an ezber edip, kendi yaşantımda uygulamaktayım.

Temmuz ayında Ketu dasa evresi ile başlayan süreç 1.5.7.ev alanlarına gözlerimizi kaydıracak ve gündemler bu konular üzerine şekillenecektir. Mazbatalarını alan milletvekilleri 8 Temmuz’da Meclis’te düzenlenen törenle sırayla yemin edecek. Cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin yemin etmesinin ardından Meclis 1 Ekim’e kadar tatile girecek. 1 Ekim’de yeni yasama dönemi başlayacak. Meclis’in kapalı olduğu dönem içerisinde Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ilişkin uyum yasalarının hazırlanarak çıkarılması bekleniyor. Ve ben o gün yeni bir harita kuracağım zira ülke haritamızın üzerine 29 Ekim 1923 baz aldığımız Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet dönemine paralel bir tarih daha ortaya çıkıyor. 

Meclis’in yeni düzeninin kurulmasını bekleyen ve KHK kararları ile mesleğine dönmeyi arzu eden mağduriyeti giderilmemiş bir kesim var. Tabii bunların hepsini zamanı gelince enerjilerle paralel yazarım.

Tajaka Temmuz haritasında Mun yükselen Yay burcunda, Ay yerleşimi de Yay burcunda. Lagnaya göre 5.ev de, Ay’a göre 1.ev de yerleşmiştir. Burası aynı zamanda ülke natal haritasına göre 7.ev olmaktadır. (Türkiye Rasi haritasında Ay ve Lagna konumu İkizler burcudur. Temmuz Tajaka Monthly Chart konumunda yine Lagna Aslan konumundadır.)

Mundane haritalar da Tajaka haritalarında MUN yükselenin ve yöneticisinin yerleştiği alan ile AY Chandra konumunun yerleştiği alan önemlidir. Ay yerleşimi ise 5.evdedir ve Mundane haritalarda 5.ev; Çocuklar, doğum oranları, genç nüfus, genel zevkler, eğlence yerleri, tatiller ve ikametleri (oteller gibi), tiyatro ve sinemalar, sanata verilen değerler ve sanatçılar,ünlüler, sosyete, kumarhaneler, şans oyunları, spekülasyonlar ve para piyasalarını ilgilendirir. Halk kahramanları (ülke adına başarı kazananlar gibi) spor ve spor karşılaşmalarının yerleri bu evin bünyesinde incelenir. 1.ev ise; Bir ülkenin genel halkının mutluluğunu, sağlığını, refah düzeyini temsil eder. Ay ile Satürn arasında ki tam kavuşum ülke halkının üzgün bir ay geçireceğini işaret etmektedir. Ayrıca Mun yükselen yöneticisi Jüpiter Terazi burcunda yerleşmişken Rahu, Ketu ve Mars kare görünümü altındadır.

DEVLET YÖNETİCİLERİNİN tümünün 2020 yılının Ocak ayının gelişine kadar azami korunması şarttır! Satürn Yay burcu seyrindeyken global anlamda bir çok devlet adamına suikast girişimi arşivleri biraz kurcaladığımızda net gözlenmektedir. Özal Suikastı, 1988 yılında dönemin Türkiye Cumhuriyeti başbakanı olan Turgut Özal’a yönelik düzenlenen ve Özal’ın yaralı olarak kurtulduğu suikasttir. Bakınız semaya Satürn enerjisi karmiktir. (Lütfen tıklayarak hatırlayınız) Olaylar aynı, kişiler farklıdır. Allah zeval vermesin. Tedbir hikmet gereği iken takdir hûdanın olsun…Bu arada Özal’ın yapmak isteyip yapamadığı yarım kalan siyasi konular Satürn’ün Yay seyrini tekrarladığı 30 yıl evvelini hatırlattığı enerjiler ile tamamlanmıştır.

Oğlak burcunda retro seyre başlayan Mars, Ketu kavuşumu ve Jüpiter arasında ki kare görünüm asker ve polis üzerinde oluşacak gelişmelerin habercisidir. Halkın bu ay derin hüznünü gösteren bir haritadır Temmuz Tajaka haritası. Ve yine Temmuz Tajaka haritasına göre 10.ev ve 7.ev yöneticisi Terazi burcunda ki Jüpiter ile Ay düğümleri arasında oluşan kare görünüm çocukları, eğitim konularını, uçakları, havaalanlarını, konsoloslukları, uçuş sahası, üniversiteleri, rektörleri ve profları ilgilendiren konuların, yasaların değişikliği yönünde gelişmeleri gözler önüne serecektir.

Tüm bu konular mahiyetinde strateji alanlarımızı etkileyen Mun yükselen adına ay boyunca otorite figüründe ki yöneticilerin dış devletlerle sert yüzleşmelerine tanıklık edeceğiz demektir. 2019 yılının Mart ayına kadar Ketu Oğlak seyri ile 8.ev alanını, Rahu Yengeç seyri ile 2.ev alanlarını zorlarken gözümüz ekonomi, para ve sermaye piyasalarında olacaktır.

Fedin tavrı karşısında seçimlerin ardında düşüşe geçen dolar Euro sabit ilerleyecektir. 30 Haziran tarihine kadar Yengeç burcunda Rahu ile temas kuran Venüs (para) Temmuz sonuna kadar sabit kurda ilerleyecek ve yatırımcısına kazanç sağlamayacaktır.  Dolar ile alakalı bir tarih var ki kurun düşüş paritesine sonrasında ise yine yükseliş değerine sizler bile inanamayacaksınız. Taban 4.60 ya da 4.62 seviyesi olacaktır. Ve tabii Türkiye’nin aslolan gerçeği paradan ziyade siyasi kehanetlerin FETÖ kanadı ile bürokraside özellikle dış devletler ile olan ilişkilerimizde perdenin 2018 Ağustos itibariyle yeniden açılacak olması. Diyeceksiniz ki; Hiç kapanmamıştı. Ben diyorum ki; İzlediğimiz gerçek film değildi ki! Siz asıl Satürn 2018 yılında retro sürecini bitirsin seyir eyleyin alemi ve okuyun benim kalemimi…

Satürn düz seyre döndüğünde 7.ev alanı hükümeti ve alınılacak kararları ilgilendirirken hükümet ortağı MHP çatısı altında çok önemli haberler gündemlerimize düşecektir. Zira bana göre mevcut düzende hükümetin yegane ortağı MHP’dir. İyi partinin Sn Erdoğan’a uzlaşmacı bir tavırla yaklaşacağını düşünüyorum.

FETÖ denildiğinde siyasi kapsamlı terör örgütü kadar aklıma direk ABD ve Fetö’ya laf söyletmeyenler geliyor nedense. Siyasi liderlerin seçim propagandalarında İkitdar partisi AKP kadar ağızlarına Fetö ile mücadele gibi bir yorumu değdirmeyişleri ise düşünülmesi gereken yegane konudur.

Sizleri bilemem…Onlar kendini biliyor…

Ve tabii deprem enerjisi 20 Temmuz-20 Ağustos zaman aralığında global ve ülkemiz adına Kandilli ciddi kayıtlar tutabilir. Güney kıyı şeridi istikametinde seyir eden Mars dileyelim ki bizlerden uzak eylesin böyle bir enerjiyi…

Alemlerin Rabbi her şeyin en doğrusunu ve hayırlısını bilendir.

Geçelim Ağustos akustiğine; Aylık harita da Lagna Balık, Ay Kova, Mun yükselen ise 11.ev alanında. Natal haritaya göre Mun yükselenin yerleştiği nokta 8.ev alanı olmaktadır. Mun yöneticisi Satürn ise Lagnaya göre 10.ev alanında ve retro seyirdedir. Gözümüz Başkan da. Gözümüz Meclis’de ve edilecek olan yeminde…Gözümüz üniversiteler de, rektörler de, eğitim kurumlarında ve davası devam eden hukuksal meseleler de. Bir de gözümüz; Merc: 2018-08-25 (15:47:30) – 2018-08-30 (1:28:26) bu tarih aralığındadır. Merkür natal harita da 4.ev yöneticisidir. 4. ev; Aile mevhumlarını, vatanperverlik, halkın korkularını, erezyon ve deprem, muhalefet partisini, zirai ve tarım durumlarını, beslenme değerlerini, doğal felaketler sonucu zayiatlar, doğal kaynaklar, ülkelerin anıtsal ve tarihsel değerleri ve binalarını, gayri menkulleri, emlakları, barınak evlerini, madenler, maden ocaklarını, fabrikaların yerel durumlarını, çiftçileri, inşaatçıları, mezarlıkları ve sınırlarımızı ilgilendirir. Ayrıca özellikle Temmuz ve Ağustos ayı Türkiye’de markalaşmış bir çok firmanın el değişimi ve yahut konkordatosunu işaret etmektedir.

Uzun lafın kısası gezegenlerin kılavuzluğunda Satürn 7.ev ve Ay düğümleri 2.ev ile 8.ev alanında iken ekonomi ve dış politika en önemli sorunsalımız olmaya devam edecektir…Türkiye 2020 yılına kadar Cumhurbaşkanlığımız eşliğinde hızlı koşmalıdır. Bu bir eşikti. Halkın cevabı ve desteği ile eşikten atlanıldı. Şimdi gelecek gelmeden yani 2020-2023 aralığı gelmeden düzeni tam oturtmaktadır mesele…

Sonsuz sevgi ve saygılarım ile…

AYŞEN TOK