Yeni Türkiye

    

Referandum hakkında hem ülkemizde hem dünyada neredeyse söylenmedik söz kalmadı. Meydanlar er meydanına döndü. İktidar ve Muhalefet üzerine düşeni yaptı ve dahi halk yeteri derece nefret dolarak birbirine girdi. Şimdiye kadar böyle bir süreç yaşamadık. Yaşadığımız neydi böyle? Demokrasi şöleni mi? Türkiye’nin geleceği mi? Yoksa partiler arası güç savaşı mı? Evet çıkan sonuç belki de tüm dünya ile yeni Türkiye karşıtlığını gözlerimizin önüne serecektir. Fazla laf-ı güzafa gerek yok! İşin o kısmı köşe yazarlarının işi. Bizi gökkubeden inen ve dahi inecek olan kararlar ilgilendirir. Maddeler halinde anlayabileceğiniz en doğru, en düzgün ifadeler ile yazdım bu yazıyı günler öncesinden!

Sağ tarafta gördüğünüz Türkiye natal haritasıdır. 29 Ekim 1923 Ankara Saat:20.30

Sol tarafta gördüğünüz ise 16 Nisan 2017 referandum anı saat:8.30 Ankara lokasyonu itibariyle çıkan gökyüzü haritasıdır.

Bizleri öncelikle inceleyeceğimiz haritada İktidar, Muhalefet, referandum  ve Halk ilgilendirmektedir.

-Anın Rasi haritasında Yükselen Boğa burcudur. Yöneticisi Venüs AL yükselenden itibaren 1.ev ve 6.ev yöneticisi olarak 3.evde yerleşerek Sadhu yogayı oluşturmuştur. Venüs mundane haritalarda sanat ve sanatçı kesimi ile kadınları simgeler. Balık burcunda yücelen Venüs İktidara en fazla desteğin bu kesimden geldiğini göstermektedir. Venüs Jüpiter görünümündedir. Jüpiter ise 7.ev ve 10.ev yöneticisidir. Yurtdışı oyları ve oradan kadın Bakanımızın başına gelenler çerçevesinde verilen desteğin açık örneğidir. Venüs ve Retro Jüpiter arasında oluşan Viparita Raja Yoga ise Yaratıcının desteği olsa gerek! 6.8.12.evlerin yöneticileri genel anlamda zararlı hareket ederler. Venüs 1.ev ve 6.ev yöneticisidir. Jüpiter ise 8.ev yöneticisi ile oluşturdukları karşıtlık görünümü İktidara destek, Muhalefet köstektir.

-Natal Mundane haritanın Yöneticisi Merkür 12.evde Wargottama yerleşen Güneş ile birliktedir. 12.ev yerleşimi Muhalefet paritileri adına daha bir üzüntü verici tabloyu gözler önüne sermektedir. Rasi Mundane haritalarda ise burası 11.evdir. Ve  11.ev; Ülke de yapılacak kongre , ve temsilcilerini. Milletin meclisini, yerel yönetimleri, Başkan yardımcıları ile yönetimde söz sahibi kişileri temsil eder.  Güneş ise Wargottama gücü ile yerleşerek Vedik kurallarınca tıpkı Aslan ve Koç burcundaymış gibi çalışacaktır. Ve Güneş; Devletin en tepesinde ki bir ülke de ki en yüksek düzey üst yöneticiyi temsil eder. Merkür ve Güneş arasında oluşan bu yogaya jargonda Nipuna yoga ismi verilir. Ve Merkür (Muhalefet partileri) mutlak suretle yanık konuma düşecektir. Üstelik Merkür retrodur. Budhaaditya Nipuna yoga. Merkür Güneş’in 5 derece koynundadır.  Fakat Merkür(R) Navamsa D9 haritasında Rahu ile birlikte yerleşmiş halkın ve Muhalefetin aynı doğrultuda birlikte hareket ettiği yönünde vurgu yapmaktadır.

-Anın Rasi haritasında 10.evde yerleşen Ketu ve 4.evde yerleşen Rahu natal haritada ki Ay düğümleri ile düzden kavuşum halindedir ki bu bile ülkemin içerisinden geçtiği değişim döngüsünü tetikleyen yegane etkendir.

-Düğümler hem Rasi hem NavamsaD9 haritasında 4.ev ve 10.ev ile 1.ev ve 7.ev alanına yerleşerek 10.evde ki AY (Halkı temsil eden gezegen ile) kare görünüm oluşturmaktadır. Bunun anlamı ise halkın kaderine yenik düşeceği manası taşımaktadır.

-Retro Satürn 3.37 enlem değeri ile Retro seyrinde ve Yay burcundadır. Yay yöneticisi Jüpiter ise Retro seyri ile Başak burcundadır. Satürn Yogakaraka yöneticisidir. 7.ev köşe evdir fakat köşe evlerde doğal zararlılar faydalı enerji üretir. Retro seyrinde ise durum bunun tamamen tersidir. 7.ev; Evlenme ve bosanma olaylarını, Dış devletler ile ortaklıkları, yabancı ülkeleri, uluslararası ilişkileri, ticareti, anlaşmazlıkları, hükümetin açık düşmanlarını gösterir. Referandum sonrası Türkiye ile yabancı devletler arasında oluşacak yol ayrımı belki de T.Satürn için 2020 yılı Ocak ayına kadar Türkiye’nin bekası açısından önemlidir. Trump ve tüm dünya yarın itibariyle hiç bu kadar Türkiye karşıtı olmamıştı.

-Natal Mundane haritada 5.evde yer alan Güneş, Merkür, Satürn ve Venüs’e karşıt duran Retro ve yanık Merkür ile Güneş hiç bu kadar kafa karıştıracak ve spekülasyon içerikli başka bir seçim daha bu Türkiye tarihi görmemiştir.

-Çıkacak sonuç her ne olursa olsun Retroların eşliğinde durumu neticeye bağlamak adına zaman aşımı demektir. İtirazlar gerçekleşebilir ve referandum tekrarı Muhalefet ya da İkitidar cephesince talep edilebilir.

-Anın Rasi haritasında Ay ve Mars arasında oluşan Chandra Mangala yoga ise bir nebzede olsa son ana kadar halkın direncini ve inancını desteklemektedir. Yine bu yoga kapsamınca referandum anının şiddete ve istenmeyen halkı üzücü olaylara gebe olabileceğini göstermektedir.

-Anın Rasi haritasında Başak burcunda ki Retro Jüpiter son derece güçlü konumdadır. Gezegen Raja Sambandha yoga oluşumda ve NavamsaD9 haritasında yüceldiği noktada Atmayakaraka gezegen konumundadır. Jüpiter Mundane haritalarda; Din, Anayasa, Hukuk, Yüksek Eğitim kurumlarını simgeler. Jüpiter Mars’tan olumlu destek alırken Venüs görünümü altındadır. Ve hemen karşıt evi ile görünüm yapan gezegenler o eve inanılmaz değer katarlar. Natal haritada Balık burcu devletin en tepesini işaret etmektedir.

-Tüm bu açıklamalara rağmen velev ki (varsayalım) sandıklardan ‘’hayır’’ çıktı. Bu önemli değildir. T.Satürn 2017 yılının Eylül itibariyle 2.5 yıl sürecek olan Yay seyrine başlayacaktır. Bu transiti sonucunda oluşabilecek tüm etkileri sizlere zaman zaman öngörüler şeklinde yazacağım. Ve bu konu AKP tarafından birkez daha mutlak suretle gündeme getirilecektir.

-Satürn 7.ev seyri açık düşmanlığa uğrayacağımız ve dış devletler ile politik kararlar aşamasına geleceğimizin göstergesidir. Anayasa maddeleri ve Hukuk kavramları değişecektir.

-Referandum anının Rasi haritasında Vimsottari Dasa:

Merc MD: 2003-10-31 (4:20:40) – 2020-10-30 (12:59:03)

Jup AD: 2015-11-15 (4:57:48) – 2018-02-17 (6:19:23)

Ven PD: 2016-12-25 (2:15:46) – 2017-05-10 (4:27:02)

Dasa evresi yaşanmaktadır. Merkür ve Jüpiter Retro hali ile Muhalefet ve İktidar arasında ki çekişmeyi gösterirken. Merkür’ün 6.ev yöneticisi olarak 12.evde yerleşmesi tamamen zararlı bir enerjidir. (Muhalefet partileri adına) Retro Jüpiter ise hem 8.ev hem 11.ev yöneticisidir. 8.ev gizli işler demektir. 11.ev açılımını ise yukarıda vermiştim. Oluşabilecek spekülasyon içerikli konunun fazlalığına işaret etmektedir. Halkın yüksek iradesi baskı altında kalacaktır.

-TÜRKİYE RASİ haritası yükseliştedir.

-AKP Rasi haritası yükseliştedir.

-Sn Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN Rasi haritası yükseliştedir.

-İlmime ve kendime güveniyorum ki bu Rasi haritaları üzerinden yaptığım öngörüler neticesinde yeni Türkiye ‘’Başkanlık Sistemi’’ile yönetilecektir.

Tüm bu göksel göstergeleri sizlere yazdım. Sebebi ise bunları açıklamadan öngörü yaptığımı iddia eden bazı kendini bilmez insanların algılayabilmesi adınadır. Vatanım, yurdum, bayrağım, devletim ve YENİ TÜRKİYE! Ben ilmim ile bu Yeni Türkiye’nin yanındayım.

Bu süreçte ilmimi sergilediğim ve bunu sizlerle defalarca paylaştığım halde sağduyudan mahrum beni acımasızca yargılayan, hakaret eden cahil insanlara ise emeğim, hakkım helal değildir.

Kaderin üzerinde bir kader vardır. Mutlak Yaratıcı her kararın üzerindedir. Çanakkale’den, Ardahan’a kadar şehitlerimizin kanı ile kazanılan ve bu büyük zaferi Mustafa Kemal Atatük ‘e borçlu olduğumuz Türkiye bekası Ulu Önder Atatürk’ü asla unutmayacaktır!

Zafer göklerindir. Kader ve Allah bildiğini yapacaktır.

Mühür kimdeyse, Süleyman O’dur.

Hürmetler

AYŞEN TOK