Şeytan Ayrıntı da Gizlidir

Birçok zaferler kazandım. Fakat, bunların en büyüğünden sonra bile her akşam, savaş alanlarında ölen bütün askerleri düşünerek içimde derin bir keder duyuyorum. Ben, gerektiği zaman, en büyük hediyem olmak üzere Türk milletine canımı vereceğim.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ulu önderimizin ölmüş olmasının hiçbir anlamı yok bizler zihinlerimizde ve çocuklarımızın beyinlerinde birer Atatürk modelini ilelebet yaşatacağız. Saygı-minnet ve özlemle……

……….Şeytan Ayrıntıda Gizlidir………..

Aşırı detaycılık zarar verir….Bu durumda bazı konulara yaklaşma mesafemiz azami 50 metre olsun lütfen. Eskilerin sözüdür ”şeytan ayrıntıda gizlidir” sözü. Çevremizde yaptığı her işte aşırı ayrıntıya kaçan yüzlerce insanla karşılaşırız. İşte bu insanlar eskilere göre ayrıntıdaki şeytanın tuzağına düşerler. Günümüzde ise bu duruma detaycı kişilik diyoruz. 🙂 🙂 🙂

Yaklaşık iki ay kadar Mars’ı ağırlayacak  Başak yerleşimi ile detaylar daha bir dikkat çekici hale gelecek yaşamlarımızda. Hata yapmamaya özen göstermek, yapılan işi dört dörtlük yapmak için gayret sarf etmek bir noktaya kadar faydalıdır. Eğer ayrıntılara dikkat emek işlerin makul bir sürede bitmesine ve teslim edilmesine engel olmuyor, işleyişi bozmuyorsa bir bozukluk değildir. Aksine başarıyı ve kaliteyi arttıran bir tutumdur. Vedic değerlerine göre MARS BAŞAK yerleşiminde zayıf olduğu noktadadır. Mars deyip de geçmeyin eylem ondan sorulur. Enerjisini pratikte uygulanabilir projelere harcayan, titiz, dikkatli, mükemmeliyetçilik kavramlarına takılı kalabiliriz. Titizliğinin aşırı boyutlara ulaşacağı can sıkıcı durumlar, konuların detayları bizleri daha fazla efor harcamaya yöneltebilir. Rasi haritalarında böyle bir yerleşimi sahip olan kişiler genel olarak öfkelendiklerinde sorgulayıcı konuşmaları ve keskin eleştirileri ile sizi incitmeyi tercih edebilirler. Ve sonra ”bütün bunları senin iyiliğin için yapıyorum, senin daha iyi olman için çaba gösteriyorum”diyerek kendini haklı çıkartabilirler çünkü ruhları ŞEYTAN tarafından ele geçirilmiştir. Bir sevgili olarak sadik, güvenilir ve tutucudurlar. Sizi şık ve pahalı yerlere götürmeyecek kadar hesabını bilen kişilerdir Rasi haritalarında Mars yerleşimi Başak olan bireyler. Neden şeytanı ortak koştum bu transite çünkü burada şeytan Rahu’dur.

Mars’ın Başak yerleşimi süresince zamanın ne kadar değerli olduğu bilincine varacağız. Cinsellik yerine enerjimiz daha faydalı işlerde harcama eğilimi dikkat çekecektir. Mars Başak seyrinde fikirlerimiz su yüzüne çıkacak karşıt muhalif düşüncelere karşı ise dilimiz epey bir sivrilecektir. Bu süreç özellikle BALIK-BAŞAK ekseni için yıpratıcı ve yorucu olacağa benziyor. 1.ev ve 7.ev hatta özellikle evlilik ilişkilerinde ortamı germeye yetecektir. İlgilerinizi yazı yazmaya, öğretmeye, sağlığa, iç dekorasyon ya da moda konularına yöneltebilirsiniz. Hedeflerimizi takipte enerjimiz bizlere destek olacaktır. Ben 24 saat zaman diliminden hoşnut olmayan, az uyuyan, çok çalışan biri olarak sevdim bu süreci. Sağlık adına, kan problemleri, alerjik cilt sorunları, migren, yüksek tansiyon ve karın ağrıları görülebilir. Vedic değerlerine göre Mars; ilişkide olduğu tüm horoskop elemanları için zararlı bir gezegendir. Zararını saldırganlık, zalimlik, şiddet, düşüncesizlik, duygusuzluk olarak yansıtabilir. Zararlı bir MARS yerleşimi kişiye mevcut enerji ve motivasyon yerine uyumsuz bir karakter verebilir. Mars (MANGAL); cesareti, kahramanlığı, erotizm, tutkuları ve cinsel davranışların göstergesi olup, seks eylemlerinin nedenidir. Mars genç kardeşlerin ve tapusu bizde olan gayrimenkullerin karakasıdır. Gezegen köşe evlerden birinde yerleşirse güç kazanır kişi karşısındaki rakiplerince korkulan bir tiptir. Upachaya evlerden birinde yerleşirse şayet talihsizliğe ve anlaşmazlığa sebep olur. Gezegen; KOÇ-AKREP ve ASLAN’da güçlü çalışır. BOĞA-İKİZLER ve BAŞAK yerleşimlerinde zararlıdır. OĞLAK Mars’ın yükselim yeridir. YENGEÇ ise düştüğü noktadır. KOVA-BALIK-TERAZİ ve YAY yerleşimlerinde ise rahattır. Mars için en fevkalade yerleşim 10.evdir. Güneş-Ay ve Jüpiter gezegene dostça davranırlarken, Venüs-Satürn yine güçlü ve güçsüz oldukları konuma göre davranırlar. Merkür ise düşmanca yaklaşır.

25 ARALIK 2015 tarihinde TERAZİ seyrine geçecek olan gezegen; özellikle AY ve Lagna Balık-Başak hattını yoracaktır. 🙁 Sevgilisi olanlar yada çiftler sık sık kıskançlık krizlerine girebilirler. Gezegen kurala göre 4.7.8. evlerle görünüm kuracak. Rasi haritalarında Ay ve Lagnadan itibaren 3.6.ve 11.evlerden geçerken olumlu enerjiler üretir. YAY ve BOĞA ekseni Mars enerjisi sizlere de selam eder. Sonrasında ise 2016 yılının Mart ayında Satürn ile yan yana gelecek gezegen yıkıp, yakacak, ortalığı kavuracak geçtiğimiz tarihler de diğer makalelerimde sizlere verdiği zamanlarda tutulma derecelerine denk gelecek boylam seviyesin de ise kaçacak delik arayacaksınız. Kural neydi efendim hatırlayalım tecrübe bizati haaaaa 😀 doğal zararlı gezegenler Mars ve Satürn köşe evler de düz seyirlerinde zararlı enerji üretir yani Ay ve Lagnaya göre 1.4.7.10 Retro iken faydalı çalışır. 2.3.5.9.11.12.evler de ise Retro iken zararlı düz seyir de faydalı tabi bu Ay ve Lagnaya göre hesap edilir.

Tango’dan Salsa’ya dönmeye niyetlendi gökyüzü hemde 9/8’lik ritim ile neden mi bakın anlatayım. 7 KASIM 2015 seçimlerinde tüm şapkalar düştü ve keller göründü iyi de sonuç? Bu zor zamanlar geçecek ve Türk Milleti tarihin tozlu raflarında yer alacak bu gerçek durumları sadece Astroloji Eğitimi alacak olanlar bir gün gelir inceleme yaparlar ise bir Ülke’nin 3.kez yaşadığı Satürn+Satürn kavuşumu ve T.Satürn 6.ev seyri ve önümüzde ki 1.5 yıllık zaman diliminde ise Düğümlerin düzden kavuşmuş hali ile yad edecekler. Günümüze bakacak olursak şayet Sayın Devlet büyüklerimiz tüm piyonları feda etti ve oyuna şahlarla devam ediyorlar iyi de vezirleri Metriz’de mi ağırlayacaksınız? (Abdullah Öcalan’a ne olacak?)

Bu yazıyı dip not olarak okuyun ilmimiz köşe yazarlarının kalemlerinin önündedir. Bugüne kadar 2013-2014-2015 yılları ile alakalı her ne yorum yapılmış ise hepsi nokta atışı gerçekleşmiştir. Sizlere faydam olması açısında detaylı bir 2016 gökyüzü fizibiletesi hazırlıyorum önemli tarihleri vurgulayacak türden. Biliniz ki yaşananlar Yaratanın bir intikamı değil bilakis tam anlamı ile arınmamız için bir fırsattır. 2010 yılında ilk makalemde demiştim takipçilerim hatırlar ‘’Ülkem Anka Kuşu’’ gibi küllerinden doğacaktır ve her doğum sancılıdır. 2016’ya ramak kala zorlu birkaç gün final yaşatacak değerde. 10-11-12-13-14-15 sonra Kasım ayının neredeyse tüm tarihleri zihinlerde sorgu yapacak nispette!

Gerçekten de düşünüyor musunuz? İktidar Partisi yönetimi göreve başladığından bu yana neden olaylar beklenmedik biçimde volkan püskürmesi gibi aniden patlak verdi? Neydi bu sebep ile bir arada tutan bizleri. Eski bloğumda yazmıştım o yazılarımı buraya almadım. Gezi parkı olayları dahil 1 Mayıs olayları akebinde oluşanlar bu bir şansızlık mıydı? yoksa şans mıydı? işte bunu 2015-2017 yılı arasında gözlemleyeceğiz. Zira T.Satürn Vedic değerlerine göre Akrep yerleşimine başladığında Ülke Natalına göre 6.ev seyrine başlayacak ki açılan onca yara ve enflasyon, ekonomi, dış güçler, iç yapılanma için son derece olumsuz bir evre olacaktır. Bir volkanın püsküreceğini çok önceden fark ettik. Evet bu bazılarına göre reklam gibi algılansa da bir öngörüydü. Takip edenler ise kalemimizin doğruluğuna güvendiler. Yazdıklarımız neticesinde bir dizi emare ortaya döküldü. Gökyüzünü her gün inceliyorum, kendimce çok önemli notlar tuttum. Kurtuluşa giden yollar açılmıyorsa patlama kaçınılmazdır. Yani “her şey iyi giderken, ortalık güllük gülistanlıkken ciddi anlamda yaşanan Transitler ülkemize, huzurumuza kastediyor” diye düşünmek, varılacak sonuçların hedefine ulaşmaktır.

Yine ülkemiz Mundane Rasi haritasında N.Jüpiter ile T.Satürn arasında yaşanan kavuşum ve Aslan burcunda seyir eden Jüpiter ile aralarında oluşan kare görünüm bu iki yıllık süreçte Anayasa-Hukuksal konular-Eğitim sistemi gibi birçok konuda devrim yapılacağının işaretidir. 2015-2017 yılları zaman aralığında T.SATÜRN Mundane horoskoplarda Akrep burcunda seyir edecektir. Burası Ülke natal haritasında 6.evdir ve burada bulunan natal Jüpiter bizleri yeni bir Türkiye, yeni şeriatçı lider (Atatürk’e özenen, asla onun gibi olamayacak) kişi ile buluşturdu. Mustafa Kemal Atatürk’ün Arap Alfabesini kaldırması nasıl bir devrim ise yeni alınan kararlar neticesinde Eğitim sitemi ve Eğitim kurumları kadar Öğretmenlere yönelik tüm haklar ve yasaların değişimi de bir devrim sayılacak, tarihte yerini alacaktır. Yine 2016 ve 2017 sürecinde Basın-Basın yayın ve kalemi kırılacak köşe yazarları ile cemaate yapılacak büyük bir operasyon söz konusudur. Ayrıca Ülkemiz komşuları ile hava operasyonu çerçevesinde, hava sahalarımızı yabancı ülke pilotlarına açışımız dikkatleri dünya basını tarafındanda üzerimize çevirecektir.

Bir kusuru olan kişi bunu ne kadar saklamaya çalışsa da, gerçek bir gün mutlaka ortaya çıkar. Tıpkı bu süreçte yaşananlar gibi. Gerçek doğru olan, doğru olarak kabul edilen veya doğruluğu hakkında kanıt bulunan bir olgu yada tüm gizli oluşumlar netice alacak bir tamamlanma söz konusu Kasım ve Aralık ayında yaşanacak Dolunay evrelerinde. Doğru söz her zaman insanların işine gelmez. Biz yazalım sizler yine eleştirebilirsiniz. Dolayısıyla her zaman doğru söyleyen kişiler sevilmez. Seven de sağ olsun sevmeyen de fakat benim sevilmemem yada beni eleştrmeniz gerçekleri değiştirmez. Ak ile kara eninde sonunda ortaya çıkar. Çünkü gerçekler ölümsüzdür.

Ülke Mundane haritalarına göre Lagna ve Aydan itibaren T.Mars ve burada bulunan Rahu sayesinde yıl sonunu ilginç gelişmeler ile bitirebiliriz. 4.Ev; Toprakları, hava koşullarını, Ülke sınırları içerisinde yerleşimini temsil eder. Bunlarla birlikte ise burada bulunan zararlı bir Gezegenin 10.ev ile kuracağı temas direkt Devlet ile alakalı durumları vurgular. Mars için ise Orduyu, Askerleri ve kollu kuvvetleri yani Polisleri temsil eder. Savaşı, terörizmi, grevleri ve aykırılıkları, karşıt güçleri, yangınları ve kayıpları ise yine Mars ile kontrol ederiz. Denizler de oluşacak kazaları vurgular. Hükümet ile Cemaat ekseninde çekilen kılıçlar adeta bilenmiş vaziyette hiç utanmadan bed dualar ediliyordu ekranlar da 🙂 🙂 🙂 İşimiz duaya kaldıysa vay halimize 🙂 🙂 dedik ve cemaat sustu acaba neden?

Deniz ve deniz trafiğinde yaşanacak kazalar, bulaşıcı ve ölümcül bir virüsün salgını, kamusal tüm işçi ve çalışanlar, sendikalar, çalışanlara hizmet eden toplu dernekler, iş ve işçi bulma kurumları, kamunun sağlığı, bulaşıcı hastalıklar, sağlık çalışanları, Doktorlar, hemşireler, topluca grevler, savaş gemileri ve çocuk ölümlerinde artış, ölümlerin ise genellikle Deniz ve su yolu ile gerçekleşecek olması oldukça manidardır. Din ve Devlet işleri bu kadar iç içe girmiş iken İktidar Partisi kendi içerisinde belki de yeniden yapılanma evresini deneyimleyecektir. Gözlerimiz birde Muhalefet partilerinde çıkacak kargaşaya takılacak. İyi de acaba halkın güveni ne boyuttadır. Bakınız 2013 senesinde neler yazmışım; ‘’Tüm bunların detaylarını hazırlıyorum sizler için. Türkiye Büyük Millet Meclisinde yaşanan kargaşa ekranlara yansıyanlar zaten Halkın güven oyunu sorgular nispette ve yenilir yutulur derece de değildir. İşin içerisine hile hurda karışacak ve yönetim aynen devam edecektir.’’

Anlamadığım başka bir durum ise bir kesim var ki acaba hangi Türkiye’de yaşamaktalar, hayat umurlarında değil! Tuhaf biçimde bu Ülkede zuhur eden her olay, mutlu bir azınlığın farklı görüşlerinde mi cereyan ediyor yoksa suya sabuna dokunmayan bu kesim neyin kafasını yaşıyor? Anladığım o ki kevapitalist kesimin düzeni bozulmasın, ok yaydan çıkmasın yada hedefi bulmasın yani servetimiz hali hazırda artışa devam etsin. Bunca yolsuzluğun ifşa edildiği bir Ülke de yaşıyoruz. Yalakalıkta altın vuruş çağı yaşanıyor hali hazırda. Türkiye yolsuzluk operasyonun ardında şimdi de mali şube, istihbarat şube ve organize şube de oluşan bu krizleri konuşuyor. İşte 2016-2017 yılında bu konularda netlik kazanacak. Gazeteler ve Gazeteciler kendi arasında bölünmüş olsada 🙂 Ocak 2016 Düğümler değişir değişmez; ülkem de 3.ev ve 9.ev konularında çok büyük bir operasyona tanıklık edeceğiz. Komşular ve cemaat cephesi fena karışıyor. Ve düğümler ilk 3 ile son 3 derecede vururlar. 26-27-28-29-30 KASIM 2015 çok önemli tarihler Güney Doğu, Asker ve Polis büyük bir saldırı gerçekleşecek. Ayrıca bu tarihler Deprem ve Jeolojik oluşumlar adına çok yoğun enerjilere gebe kalıyor. Bir terör saldırısı daha var sırada.

Ritim iyidir, kan akışı ne kadar hızlı olursa damarlar o kadar sağlıklı çalışır.

Pes Vallahi!

Baki saygılarım ile..

AYŞEN TOK