Derin Maviyi Öpme Vakti & Balık Yeni Ayı

 

“Niyetinin ne olduğunu göstermeden kısmetinin ne olduğunu bilemezsin.”
Kafamda Bir Tuhaflık – Orhan Pamuk

Yeni Ay anında Lagnaya göre 2.ev ve 8.ev eksenlerinin tetikleneceği alanlar. Neler ölecek bakalım içimizde? Neleri bitirip, neleri gömeceğiz diri diri mezara? Neleri kabul edeceğiz? Neleri kesin anlamda noktalayacağız? Nelerden vazgeçerken, neleri davet edeceğiz yaşamlarımıza? O halde Yeni Ay etkilerini en güçlü hissedecek su grubudur. Seyahate çıkmak için uygun zaman olmayabilir. Uzun yolculuklar için, hukuk içerikli konular, davalar, yüzleştirme, spekülasyon, çabukluk, kredi finans, hareket, kazançlar, yediklerimiz, gibi alanlarda fazla efor sarf etmek olumsuz yansımalarıdır. Tutkulu aşklar başlayabilir, ayrılıklar yaşanabilir, ilişkiler de finaller Ay’ın enerjisi ile aldatıcı yönde olabilir zira Takımyıldızının yöneticisi Satürn, Koç burcunda ki Mars ve Aslan burcunda ki Rahu’dan olumlu görünümler almaktadır. Geçmişte işlediğimiz günahlar ve sevaplar mahiyetinde ödüllendirileceğiz derece tetiklendikçe.

Yüreğimizde vuku bulan, beynimize nakşeden sonrasında ise dillerimizden dökülen tüm niyetlerimiz gönlümüzün iklimine göre şekillenir. Mutluluğu, acı çeken insanların acılarını geçirebilmek adına derin maneviyat, merhamet ve sevgi aktarımında bulan Balık insanları ve su grubu mensupları için duyguların sınanacağı, ciddi kararların verileceği enerji diye yorumluyorum. Zira AK Jüpiter ise sahnenin baş rol oyuncusu T.Mars Yeni Ay derecesi ile bağlantı kurdukça etkileri hemen yaşamlarımıza yansıtacak demektir. Aşka, şiire, müziğe, sanat ve fantezilere aşık olan Balık insanlarının sevdikleri kişiyi mutlu etmek adına yapamayacakları fedakarlık yoktur. Hatta bu mutluluk çıtasını biraz yukarıya çekelim kendimde Balık etkileri ağır bir birey olarak hani Balık burçlarını hafife alanlara itafen! Kalpleri kırıldığında hemen yüz ifadeleri değişirken, gerçeklerin acımasızlığıyla karşılaştıklarında ise perişan olan, bir o kadar çabuk toparlanabilen başka bireyler yok inanın! Balık burcu özellikleri ağır olan bir kişinin cevherinin psişik yetenekleri, sezgileri, merhameti olduğunu asla unutmayın. Yeni Ay anında misitizm ve rüyalar ağır basacaktır, yaşamsal olarak daha yüksek ruhsal değer arayışına girebilirsiniz. Ay-Lagna-Güneş konumu; Koç-Yay olanlar geçmişleri ve kaybettikleri aile fertleri yani ölüleri rüyalarında görebilirler. Ay fazlarının mesajları + ve – 5 gün süreyle etkilidir. Kısıtlamamak gerekli zira bu yoğun enerjiyi her an hissediyor olmanız lazım. Balık burcunda Ay, kendi doğasında, kendi olduğu kadar, rahat bir konumda, Balık derinliğin, mana kapısında bilinçli farkındalığın, huzurun ve ilhamın, ihsanın, hani mucize diye tabir ettiğimiz lütufların kaynağıdır. Vedik için Ay bilinçsiz alışkanlıklarımız, Ay ünsiyetimiz, Ay ruhumuzu besleme biçimimiz, Ay korumacılığımız, duygularımız, annemiz, sahipleniciliğimiz, endişelerimiz, gelecek adına planlarımız kısacası her şeyimizdir.

Bir işi yapmadan önce düşüncelerinde tasavvur edersin, o düşünce sana haybeye gelmez, o düşünceleri sana düşündürten vardır. Mars enerjisi gelir kurulur yaşam evlerine, bir enerji bir enerji, yakıcı, patlayıcı bir enerji, düşüncende sürekli irkilirisin, devinim hali, bunu sana getirmeye görevli olan Mars ve bunu işleyecek olan sensin, senin seçimin, senin aklın, senin kararın evet orada bir potansiyel var yoğun bir enerji var, sen alıp da bunu, ona buna çatmakla, ona buna muhalefetlik yapmakla, olmuşu bozmakla, pişmişe su katmakla harcarsan sonucuna da katlan, sen bu potansiyeli alıp, huzurun için, geleceğindeki emniyetin için, yaşadığın anda var olmuş sorunların çözümleri için harcarsan da al sana işte bir şerden doğurmaya çalıştığımız hayır misali. Lakin şu gerçekte var ki yaşadığımız transitler ve olumsuz Dasa evreleri ile şekillenir zümrelerimizde ki insanların haliyet-i ruhiyesi. Kısacası mayasında var bu Balık’ların ”iyilik, merhamet ve fedakarlık” durumları. Gökyüzü olayları hangi burçta oluşuyorsa ve o esnada hangi enerjilerle bire bir kontak kuruyorsa o anda Mars’ın geçtiği ev hangi evimiz ise hepimiz için geçerlidir. Benim nasıl bir Balık olduğumu hatta Balığa dair hiç bir özellik taşımadığı düşünen çok yakın arkadaşlarım var. Tüm Balıklar manevi yönden aşırı gelişmiş değil maalesef, gelişmiş olan Balık burçları gerçekler doğrultusunda yüksek maneviyatı sorgulama evresine girerler. Bedeni, ruhu ve zihniyeti temizlemek için var olan Balık enerjisi feleğin 12.evidir. ‘’Leyla’dan geçer, o Mevla’yı buluruz.’’…Niyetler ve ameller eşliğinde dön bak kıymetli okurum ne var içinde, iç dünyanı inşa edemediysen vay haline! Retro Jüpiter ve retro Venüs’ten Ay’a tam görünüm. Satürn’den 4-10 kare kuralı.

Göğün göğsün de ne varsa bizlere yansıyan odur. 2015 yılının Ekim ayında yaşadığımız Kova-Aslan ekseninde ki Tutulma serisinin devamıdır tamamlanan. Kova-Aslan ekseni ilişkiler ve mevcut düzen bazında değişime gidecektir. Önümüzde ki iki yıllık süreç içerisinde. Yeni Ay anında yaşadığınız konuların devamı ve tamamlanış şeklini 12 Nisan’da deneyimleyeceğiz. Ayın coşkulu ışığı ile yakamozlar da açığa çıkan deniz kızlarının gözyaşları ya da mutluluktan kuyruk çırpışları eşlik edebilir sizlere. (Bu kadar şiirsel yazdığımı merak ediyordunuz ya Merkür’üm Balık yerleşiminde ve Revati Takımyıldızında, 9.evde 3.ev ile görünüm halinde. İşte herkesi olduğu gibi fıtratı ile kabul etmemize en büyük sebeptir Astrology, kişilerin meziyetleri ile dalga geçme kulvarı değildir, bir kabulleniştir, Yaratanın yarattığını, Yaratan aşkı ile sevme sanatıdır. Lagnadan itibaren 9.evimdir Balık alanı, bu yazıları yarı mistik, yarı edebi, yarı ilahi olarak sizlere sunmama sebeptir. ) Anlaşamadığınız, ruhunuzu tamamlamayan insanlar ile yol ayrmına gitmek yine kaderin derin öğretilerindendir.

İnanın bana hayatın hepimiz için ayrı ayrı planları var.

Lagna,Güneş ve Ay konumuna göre 1.ev ile 7.ev ekseni Balık-Başak: 1.ev veya Yükselen burç kişinin en fazla karakterini ve eğilimlerini yansıtan özelliklere sahiptir. Bu nedenle yükselende ki bir gezegen insanın fiziki yapısını, sağlığını, mizaç veya tabiatını yansıtır. Onun dış dünyaya nasıl göründüğünü ve nasıl kabul edildiğini belirtir. Ayrıca toplumda tanımının nasıl olacağını, ün veya saygınlık olasılığını açıklar. Güven uyandırma, kendinden eminlik ve kabul edilir olmak bakımından en önemli göstergedir. 7.Ev genel olarak ortaklık ve evlilik ile bağlantılıdır. Evlilik hayatının kalitesini ve niteliğini açıklar. Evlilik ortağının durumu ve şartları ortaya çıkar. Ayrıca, yabancı ülkelerdeki ikameti yönetir. 7.ev bir köşe (kendra) evi olarak genel olarak talihli sayılır ve yöneticisi yerleştiği evin değerini yükseltir. 7. evin kılavuz (karaka) gezegeni Venüs’tür. İlişkisi olanlar için, sorunlar var ise yüzleşme zamanı, aştıkları dağ geride kaldı ise, birlik içinde hareket ederek yeni bir eve taşınma isteği, yeni bir çevre içine girme gibi durumlar cereyan edebilir. Ortak işleri olanlar, yeni bir imza için hayırlı, Hukuksal konularla uğraşanlar, devam eden davaları olanlar için yine yeniden durumu gözden geçirmeniz gereken işaretler ve tamamlanmalar yaşanacaktır. Satürn karmanın efendisi geçmiş konuları daha iyi analiz edebilmeniz için fırsat yaratırken Mars mücadelenin hat safhalara taşınacağını anlatmaktadır.

Lagna, Güneş ve Ay konumuna göre 2.ev ile 8.ev Kova-Aslan: 2.ev ve 8.ev genel anlamda maddesel değerleri simgeler daha çok parasal yönden cinsellik, ameliyatlar, doğum-ölüm, borçlanmalar, alacaklar, bankalar, yasal konuların ekonomi alanında olan konular, gizlediklerimizle özellikle sırlarla ilgilidir. Balık/Başak sağlıkla da ilgili olduğundan acil bir ameliyat söz konusu olabilir, dolunayın gökyüzündeki etkisi konumu dolunay, süreci tedaviye taşıyabilir. Sözler önemlidir size ait sırlar açığa çıkabilir. Çıkacak olan her ne ise mahcubiyet yaşamanıza ve bu üzüntüyü içinize hapis etmenize yol açabilir. Kimseye sırrınızı vermeyin zira bu faz gerçekten üzüntü verici hele ki enerji 2.5 yıllık bir zaman yayılacakken.

Lagna, Güneş ve Ay konumuna göre 3.ev ile 9.ev Yengeç-Oğlak: Vediğe göre 3.ev kardeşler, cesaret, serüvenler, kişisel gayret, yaşam, enerji, heves, sezgi, motivasyon, arzu ve istekler, ruhsal denge, kişilik direnci, komşular, mektuplar, haberleşme, iletişim, yazım, hizmetçiler, kısa yolculuklar, 9.ev ise Talih, kısmet, Baba vurgusunun ağır bastığı uğurlu evlerden biridir. Kardeşlerimizle ilgili, uzaktaki yakınlarımızla ilgili, komşularımız la ilgili, sağlık sorunları baş gösterebilir, bunlarla ilgili haberler alabilir, acil seyahatlere çıkmamızı gerektirecek durumlar olabilir. Bu evler eğitimlede ilgilidir, hem dünyevi eğitim hem de içimizdeki ruhsal terbiye ile manevi yaşamımızla, bilgimizle ilgilidir, yeni bir konuya merak salabilir, kendimizi geliştirmemize ön ayak olacak insanlarla tanışabiliriz, yakınlık kurabiliriz. Manevi anlamda doyurucu gelişmeler yaşayabiliriz.

Lagna, Güneş ve Ay konumuna göre 4.ev ile 10.ev İkizler-Yay : Vedik için 4.Ev anne, kalp (duygular ve tutkular), mutluluk, arazi, sabit değerler ve taşıtları simgeler. Bundan başka mutluluğu ve kalbi yönetir. Bu nedenle 4.eve yerleşen gezegenin kişinin kalbinden kaynaklanan tutkuları açıkladığı kabul edilir. Yaylar dualarınız kabul olacak kalp gözünüzü açık tutun yeter. 10.Ev Kariyer, meslek, şöhret, ünvan, statü, devlet, kutsal ziyaretler, hayırlı işleri, toplum yararına girişimleri gösterir. Dolunay enerjisi için, geleceğimizle alakalı, güvenliğimizle alakalı, yaşadığımız evimiz yuvamızla alakalı gelişmeler olabilir. Dünyaya dönük evler olduklarından bu evler, emlak gibi konularda hareketlenmeler olabilir, yine ev değiştirme, tadilat yapma, ev alma, alınmış bir ev var ise eksi tarafta ise bu evle ilgili sorunlar gündeminizi bir süre meşgul edebilir. Aile büyüklerinden hasta olanlar var ise durumları bir anda ağırlaşabilir. İşinizle kariyerinizle ilgili değişimler kapınızda olabilir. Ne olursa hayrınıza olacaktır emin olun.

Lagna ve Ay konumuna göre 5.ev ile 11.ev Akrep-Boğa: Vediğe göre 5.ev çocuklar, zeka, bellek, geçmiş yaşam kredisi (ödülü), spekülasyon, kumar, sporlar, boyama veya çizim sanatı, ahlak, erdem, hayırseverlik, dine bağlılık, romantizm, aşk maceraları, zevkler, ruhsal yönelimler, bilgelik, yüksek eğitim, iyi alışkanlıklar, yücelik değerlerinin ön plana çıkmasıyla olumlu gelişmeler yaşayacak olan Akrepler hemen karşıtı 11.ev konumu ile Vediğe göre arzular, hedefler, başarma tutkusu, büyük amaçlar, istekler, fırsat, arkadaşlar, büyük kardeşler, kazançların artışının vurgu kazanacağı Boğa’lar daha bir şanslısınız diğerlerine nazaran. Her insanın geleceğe yönelik bir planı bir projesi mutlaka vardır bunun için illa iş adamı yada iş kadını olmanızı gerektiren durumlar söz konusu bile değil. İkili ilişkilerinizde bu evde Dolunayı karşılıyor iseniz, gizlediğiniz konular var ise açığa çıkabilir, kaçmayın yüzleşin, ya evet ya da hayır deyin, ya özür dileyin affettirin kendinizi, ya da sevmesini bilmiyorsanız çekip gidin sessizce. İnce işçilik sevmek çok ince tutkulu sevmeler geliyor ola la la la parti var! Sizlere AŞK var. ‘’Gözünü ayrı, yüzünü ayrı, sözünü ayrı seveceksiniz, yeniden yeniden yeniden bıkmadan, değiştirmeden, hatalarıyla, saçlarında ki beyaz, yüzünde ki çizgilerle, ilk defa görüyormuş, her görüşte ölüyormuş gibi…..seveceksiniz…..sevemiyorsanız unutacaksınız!….’’ kayıplara da hazır olun AY, Güneş  ve Lagna konumu AKREP olanlar için AŞK adına tam anlamıyla karmanın yaşanacağı 2.5 yıllık zaman dilimi.

Lagna ve Ay konumuna göre 6.ev ile 12.ev Koç-Terazi: Vediğe göre 6.ev düşmanlar, rakipler, kıskanç insanlar, hastalıklar, illetler, iş, yiyecek (gıda), iştah ve istek, yönetim altında çalışanlar, kiracılar, borçlar, yedikleriniz. 12.ev ise Dusthana 6.ev gibi bu durumda en fazla etki alacak olanlar Terazi ve Koç ekseni diyebiliriz tabii masraflar ve harcamalar, israf, aksilik, kurtuluş, ebedi özgürlük, ölümden sonrası, yatak zevkleri (Cinsel hazlar), cinsel fanteziler, yatalak, hastaneler, hapishane ve mahkumluk, gizli düşmanlar, uzak ülkeler, yabancı ülkelerdeki yaşam buralardan alacağınız haberler vurgu kazanacak. Başarılı insan, önce evinde huzuru yakalamış insandır evinde huzuru bulan İnsan işinde de sosyal ortamlarda da mutludur. Meydana gelen, oluşmuş olan her huzursuzluğun, sorunun da sizin gelişmeniz için basamak olduğunu bir nimet olduğunu bu dönem daha net görecek ve artık onu bunu suçlamayı bırakacaksınızdır sanırım. Kendiniz ile yeniden tanışacağınız, barışacağınız güzel bir dönem sizler için.

Tuzaklar bitmez yaşamda eğer kendinize yeterli olabilirseniz başkalarıyla da harikulade ilişkiler kurabilirsiniz. Öyle salıvermek yok Can’lar kaderin başka bir cüzü dünyada yaşarken bize bahşedilen akıl, irade ve güç ile dayanmak, mücadele etmek. Her şey senin gönlünde ki niyet ile orantılı ister sabret arşa ulaş ister vazgeç kaç uzaklaş tercih senin! Sizlere burçlara göre çekebileceğiniz Esma listesini vereceğim fakat bunun için Vedic haritanızın, AY ve LAGNA konumları ile yaşadığınız Dasa yöneticisinin tespiti gereklidir yaşadığınız Dasa süreci bilinmelidir. Öncelikle burçları oluşturan gezegenlerin hangi Esmaların özelliklerini yoğun olarak aldıklarını gösteren kısa bir liste ile başlayalım.

MERKÜR: Azim, Muhsi, Rauf, Basir, Melik, Habir, Veli, Semi, Muid.

VENÜS: Musavvir, Vedüd, Kavi, Gani, Hasib, Hafid, Mümin, Vahhab.

GÜNEŞ: Hu, Muizz, Muzill, Muhyi, Hayy, Kayyum, Macid, Nur, Hakk, Evvel, Baki, Selam.

MARS: Cebbar, Kahhar, Celil, Mecid, Aziz, Muktedir, Vali, Muntakim, Malikul Mülk, Muksid, Darr, Varis, Mumit, Kaviyy, Vahid.

JÜPİTER: Basıt, Rezzak, Samed, Gaffar, Vekil, Vacid, Muteali, Berr, Nafi, Adl, Kabız, Gafur, Tevvab, Gani, Aliyy, Hafiz.

SATÜRN: Mukit, Vasi, Mukaddim, Muahhir, Mani, Sabur, Kerim, Zül Celali vel İkram, Metin, Kadir, Kuddus, Hakim, Mürid, Alim.

URANÜS: Hakim, Ahir, Muğni, Reşid.

NEPTÜN: Şehid, Halim, Latif, Mucib, Batin.

PLUTO: Mütekebbir, Halik, Bari, Bais, Mubdi, Bedii, Kebir.

DÜNYA: Zahir, Cami,

AY: Rahman, Rahim, Afuvv, Batın, Şekür, Muheymin, Hafiz, Rakib.

Elbette bu liste sadece esmaların o gezegenlere yansıttıkları başlıca etkiler göz önüne alınarak hazırlanmıştır. Bunların dışında hepsinin var oluşu, birbirleri ile olan uyumları ve açıları, birbirlerine etkileşimleri gibi birçok etken bambaşka esmaların karışımlarıyla mümkün kılınmıştır.

Şimdi gelelim esmaların burçlar üzerinden genel olarak etkilerine.

KOÇ: El Cebbar,El Kahhar,El Fettah,El Muhdi El Muktedir

BOĞA: El Metin,El Kaadir,El Muahhir,El Ganiyy,Es Sabur,El Hakk

İKİZLER: Es Semi,Eş Şehid,El Mukaddim,El Basir

YENGEÇ: Er Rahim,El Habir,El Hafiz,El Veli

ASLAN: El Mütekebbir,El Azim,El Muhyi,En Nur

BAŞAK: Er Rakib,El Hakim,El Muhsi,El Kayyum

TERAZİ: El Adl,El Latif,El Halim,El Vedud,El Muksit

AKREP: El Bais,El Muid,El Mümit,El Varis

YAY: El Kerim,El Ganiy,El Mugni,El Basit

OĞLAK: Ed Darr,El Mani,El Kaabid,El Muahhir

KOVA: El Alim,El Muhsi,Ed Darr,El Mukaddim

BALIK: El Habir,El Batın,En Nafi

Her birey her esmayı çekemez. İçerisinden geçtiğiniz gezegen Dasa evresi ile uyumlu olanı çekmeniz ruhunuza fayda sağlayacaktır.

İnsanız ya hepimiz halden hale devşirilmekteyiz. Felek dediğimiz çark-ı alem kimini döndürür, kimine kendini döndürtür. Feleğin çemberinden geçmek kolay değildir çünkü her geçiş sıfırdan başlamayı ifade eder ama her turda farklı bir evden yakalanırız. Güneş Solar haritalarda doğumdan itibaren 1.yaşta başlayan ilk süreçte Mun yükselen bir sonra ki yılda farklı bir eve yerleşir ve o ev konuları yaşantımızı esir alır. Bütün hataları yapacak kadar zengin değiliz. BÖYLE BİR LÜKSÜMÜZ YOK. Zorluklar olacak ki kul tefekkür, tevekkül, tekamül etmesini öğrenecek. Cümle alemlere şifa olması dileklerimle. Hakikaten derdi nedir bu gökyüzünün,  intikam almak istiyor gibi.

Bu güne kadar söylenmiş ya da söylenmemiş tüm sözleri unutsak diyorum. Duygularımızla kalsak, hayat devam ederken hiç bir şey için geç değil ki yüreklere söz geçirememe zamanı çünkü. İtiraflarımızı, arzularımızı, sevdamızı, her gün bir sonra ki güne taşısak. Bir kaçış ki, bu insanı kendinden eder. Kaçtıkça arkamızdan gelen geçmişle kapatamadığımız kapının ardına kadar aralanma ihtimali vardır.  Sorular döner beyninizde içinde satır satır, hece hece, işlenir acısı ve tatlısı ile tüm duygular. Hapis olur ruha ve taşınır bir sonraya. O hatıralar ki bir yaprağın yere düşüşü gibi değil! O hatıralar ki süzülüp yakamozlar oluşturan Ay ışığından beter. O hatıralar ki şelale gibi coşkun. O hatıralar ki arzuları yüreklere, korkuları belleklere, işleyen türden. Korkuların eşliğinde, ertelenmiş sevdalar, ertelenmiş dostluklar, ertelenmiş bir yaşam yaşamaktayız. Yıldızların ucunda sarkaç halindeyiz. Kendimizle savaşımız, bütün mesele RUHUN OLGUNLUĞU. Sallana sallana bulacağız doğruyu. Ertelenmiş bir hikayenin baş rol oyuncusudur UMUT!. Ertelediğimiz ne varsa AŞK ile Huuuu

Söyleyin şimdi değerli okurum hala umudunuz var mı yarınlara? Şimdi ben bu Yeni Ay’da dibe, en dibe indim siz bilemezsiniz. Fırça darbeleriyle hareket ediyor gökyüzü. Düşler aralanmıyor nicedir. Yürek karanlık sularda yüzüyor. Mars retrosu dayandı kapıya. Provalı, provasız ağlayışlara tanıklık edecek bu coğrafya bir kez daha! Oluştukça Dolunay, gökyüzünün düğmeleri çözülecek. Kaleme aldığım her bir kelam okşasın yaralı duygularınızı dilerim. Bir çocuğun hatta birçok çocuğun gözlerinden yaşlar süzülmeye devam edecek. Ya siz olun bir Balık, ya ben olayım mavi bir kuş! Ulaşalım semaya! Hayallerim tasvirleşmedi. Hayat acımasızlaştı!

Bu arılar, karıncalar ve balıklar ile başım belada. 2017 yılının ilk üç ayını bitirmek üzereyiz neredeyse. Herkesin derdi bambaşka ortak sızısı ise aşk olacak eminim. Mutsuzluk! Olmadı sil baştan halleri, evliler, bekarlar, evlenmeyi arzulayanlar, ihanetler, evli olupta kendisini bekar gibi tanıtan şahıslar, hayaller, işsizlik, kariyer sorunları, kayıplar, en kötüsü de sağlık problemleri……

Her burçtan almıştır İnsanoğlu bir şey, anne ve babadan, Ketu tarafı ile anneden, Rahu tarafı ile babadan….Kova’dan hoşgörü, marjinallik, Yengeçten korumacılık, gizli işlere ve ilişkilere meğil, sahip çıkma ve beslemek, Oğlaktan sabır, çalışma hırsı, pintilik ve düzen, Başaktan etik olanı gösterme, detaylara takılma, hijyene düşkünlük, Teraziden nezaket, hoşgörü, flörtçü tavırlar, asalet, barış ve uyum, Aslandan cömertlik, gurur ve sıcak bir kalp, Koçtan öncülük, liderlik, diktatörlük ve tutku, Akrepten derinde olanı çıkarma, cinsellik ve strateji kabiliyeti, Yay’dan bilgiyi en faydalı olanı bulmak uygulamak, dine yakınlık, Yaradan Aşkı, felsefe ve yaymak… Ama en çokta biz Balıklar diğer 11 burca gramla verilmiş olan ve ancak dünya yaşamında tercihine kalmış olan, merhamet, adanma ve adamak ile tanınırız. Bir Melami’dir Balıklar, kendilerine laf sokulmasını istemezler, övgüyü sevmezler, bilerek halkın nazarında değmesin nazarları diye yanlışlar da yapabilirler, istemezler kalabalık olsun çevreleri, istemezler dalkavuklar sarsın etraflarını, hep vermeyi hedef edinmişken, almadan da vermek, menfaat dürtülerinin nötr halini temsil eder.

Bu yüzden bir Balık kadar yalnızlığı böyle güzel taşıyabilen başka hangi burç vardır?…Kırmamak ve kırılmamak adına o yüzer, yüzdüğü su da sadece sevgi vardır, korku yoktur. Amma velakin bir Balığın yüreğini incitirsen, kırarsan gönlünün zahir kilitlerini, zarif dünyasına zorbalık yansıtırsan, işte o vakit bir köpek Balığı vardır karşında, görmez gözü hiç bir şeyi, tanımaz o an ne atayı, ne Anayı, ne Babayı, çok ince bir ayarı vardır ve atarları, anında şase yapar. Çok ince hassas bir terazisi DENGEYİ BOZMAYA GÖRSÜN o vakit seni de yakar kendini de… Kızdırmayalım tüm BURÇ MENSUPLARINI ve anlamaya çalışalım onları…

2017 yılında Ay ve Lagna Balık-Başak-İkizler-Yay olanlar Satürn engeli ile tanıştılar. Ekliptik Düzleme takıldı Kova-Aslan-Boğa-Akrep eksenleri ve birde Dasa yani Maha ve Andardasa evresi iki doğal zararlı ise gergin enerjiler, göğün göğsünden hemen yansıdı yaşamlara 🙂 şekilden şekile girdiler. Evlilikler bitti, kariyer bitti, intihar meyilleri, tecavüzler 🙁 ne kadar harita incelediysem Satürn etkisinden beterdir Ekliptik Düzleme takılanların sıkıntıları.

Bu süreç 2017 yılının Eylül ayına kadar devam edecek üzgünüm…!

28 Mart Balık Yeni Ayına Regaip kandili eşlik edecek. Hikmet, hidayet, hakikat bu üçü için açılıyor göğün göğsü! Retro Jüpiter, retro Venüs ve Satürn kare görünümü eşliğinde. Farkındalığınız bol olsun! Bildiğiniz, gördüğünüz aslı hukukuna erdiğiniz tüm bilgiler emin olun aymanız içindir.

Acı öldürmez, oldurur…!

Kapanmaz Venüs ve Jüpiter’in açtığı yaralar. Soğuk sulara dalıp fırlarsınız gecenin bir yarısı sokaklara, yangın sönmez, yara kabuk bağlamaz. Ant içersiniz bir daha kimseleri sevmemeye zira AŞK meşruluğunu yitirmiştir.

Transit hali ile o Jüpiter Venüs’e kare çekecek, kavuşacak ya da tam karşıt duracak. İşte o zaman açacaksınız gönül kafesinin kapılarını, kuşlar dolacak içeriye. Kışın baharı seveceksiniz yazında kışı….Sevgilinin söylediği sözlerin anlamı ürkütecek kalbinizi, kuşu kaçırmaktan korkacaksınız! Bilmek mi? Bu da korkutacak yine de bile bile ateşe yürüyeceksiniz!

Hürmetler

A.T

WhatsApp: 0 534 563 72 72

https://www.youtube.com/watch?v=mYuVFsnAvds