Donacağız!

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda.
Canı, cananı, bütün varımı alsın da Hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.

M.A.Ersoy

20 Temmuz 2016 Oğlak Dolunayına dair sizlere 3 adet makale yazdım. Dolunay farkındalığına inanmayan kişi ASTROLOG olamaz. Onun öncesinde ise Facebook akışımda mevcuttur sizler okudunuz. Haziran ayının içerisinde başladım postlar atmaya! Ve bu durumu Türkiye’de öngören, kehanette buluna tek kişi olmanın onurundan ziyade hüznünü yaşadım.

O hüzün ki şehit kanları ile yıkanmış bu toprakların üzerinde askerime yapılanlardır. Mehmet Akif Ersoy’un Gençliğe yazdığı hitabette dediği gibi ‘’Şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda!’’ sözleri tarihte tecelli etmiş ve şanlı Türk ordusuna, er, onbaşı ve ezelden bu yana komutanlarına yapılanlar bir kez daha global anlamda ulusal medyada rezil olmamıza, yapılan bu hadsizlik utanç duymamıza yegane vesiledir. Öngörümüzde dediğimiz gibi ‘’Polis ve Asker şiddete maruz kalmış, çok kan dökülmüştür.’’

13620821_1577906039170415_2312314943180258691_n 13654119_1580275392266813_364985848892135746_n 13690641_1580325265595159_3972822975069235580_n

Türkiye Natal haritasında Lagnadan itibaren 3.ev-9.ev ekseninde yerleşen Rahu ve Ketu hakkıyla çalışıp Transit halinde yine aynı eksenlerde buluna Rahu ve Ketu ile tam kavuşum halindedir. Bu kavuşumun üzerine birde Akrep burcunda ki R.Satürn 2014 yılında başlayan seyri ile 2015 Kasım ayından bu yana Düğümlerin eksen değiştirmesi neticesinde kare görünüm yansıtmaktadır. 3.ev ve 9.ev konuları kapsamında gökyüzü ve ülke Natal haritası yaşanılanlar mahiyetinde kitaplara konu olacak kadar kadersel etkilerle bir devrin kapanışına bir devrin başlangıcına eş değerdedir. Zira Düğümlerin 9 yılda bir tersten kavuşumu 18.5 yılda bir yüzden kavuşumu kargaşaya ve sonrasında yaşanılan kargaşanın ardından bir kapıyı kapatıp yaşam sahnesinde başka bir kapıdan yola devam etmek demektir. Böyle bir transit etkisi bireysel anlamda insan ruhunun dahi devinim geçirmesine sebeptir. Böyle transitler esnasında kişi intihar girişiminde dahi bulunabilir. Ay düğümleri haritada hayali noktadır, göğün gözlerimizle görmediğimiz gladyatörleridir onlar. Ay’ın yörüngesi ve tutulum düzlemi olan Ekliptik’ in kesiştiği noktaya denir ve her gün yaklaşık 3 derece geriye doğru ilerler. Kuzey ay düğümü(Ejderhanın başı-RAHU) ve Güney Ay düğümü(Ejderhanın kuyruğu-KETU) birbirlerine 180 derece karşıt olarak dururlar. 18,5 yılda bir doğduğunuz anda bulunduğu noktaya geri döner, yani döngü süresi 18,5 yıldır. Bunun sizlerin anlayacağız dilde ki meali; HOŞGELDİN ŞERİAT’tır. Şeriat adı altında bir çok gizli eylem gün yüzüne çıkacak ve yok olacaktır. Dini çevreler sarsıntı geçirmeye ve bu bağlamda ülkemizde ki birçok kavram değişimin döşündedir. Ülkem geçmişin karmasını geçmişte yapılanların diyetini ödemektedir. 15 Temmuz gecesi Boğaziçi köprüsünde yaşanılanlar bizlere modern AKP 2023 yılına kadar tek kalem iktidardır. BAŞKANLIK sistemi gelecektir demiyorum zira GELMİŞTİR!. Sn Recep Tayyip Erdoğan ve AKP Rasi haritası yükseliştedir. Sn R.T.E Başkan olacaktır. Ülkemiz 2018-2020 yıllarında eyaletler halinde bölünerek Başkanlık sistemine bağlı yönetilecektir. Bunları gökyüzü net gösteriyor yorumlama işi ise sanattır.

Amerika’nın son anda olaylara müdahale etmiş olmasınıda öngörmüştüm ‘’Hangi devlet bu vetosunu yiyeceğiz’’ diyerek. Pensilvanya semalarında ki YILAN ki sizlere bahsettiğim ASLESHA Nakhastrada yer alan YILAN’dır. Yılanın büyük başı ülkemdedir. Ve bizler zehire maruz kaldık. Hepiniz biliyorsunuz ki yazdıklarımın derin manası var. Düşünün bakalım ve çözün şifreleri…Şifreler öngörülerin içinde gizlidir ve gizlenecektir…

Süreç tamamlandı mı? ASLA! TSK 2017 yılı bitene kadar Cemaattele olan hukuğu ile gündemlerimizde olmaya devam edecektir.  Önümüzde öyle bir Ağustos ve dahi sonbahar var ki HALK ile POLİS karşı karşıyadır. Herkesin dikkatli olması gerekmektedir.  Ve SIRLAR! Aralık 2016 sonuna kadar öğreneceğimiz sırlar birçok hukuksal mücadeleyide beraberinde gündemlere taşıyacaktır. Ülkenin transitlerine göre gidişatı bu yöndedir. Türkiye’de son 6 AY; ordunun, yargının,  piyasaların, hayatın bütün alanlarının yeniden dizayn edilerek ve ardından anayasa değişikliği yapıldıktan sonra Erdoğan’ın başkan yapılacağı yönündedir. Bütün olanlar bu senaryonun bir parçası idi. Meclisin bombalanması dahil her şey! DOLUNAY farkındalığı! Işığına vurulduğumun AY’ı yaptı yapacağını. Değip geçmedi bu sefer deldi geçti. Önce üşüdük! Sonra DONACAĞIZ! Bu durum olağanüstü hal kabul edilmelidir.

Fetocuğum; yandı gülüm keten helva! Evet paralel yapı bütün unsurları ile 2017 yılının sonuna kadar tasfiye edilecek. Evet, birileri hiç istemese de anayasaya değişikliği daha hızlı bir şekilde gerçekleşecek. Evet, ilk seçimde bu gücü birkez daha deneyimleyeceğiz. Evet, okullardan, eğitim kurumlarından ellerinizi çekmenizi istiyorum. Evet, zihniyet orada, işe oradan başlamış olmanız kanımı donduruyor. Evet, Sn Erdoğan başkan olacak. Evet, AKP 2023 yılına kadar tek başına iktidardır.

Hayır, bundan sonra vatan için ayaklar altına alınan askerimin şerefi pahasına kanının akıtılmasını istemiyorum. Hayır, Güney Doğu’da deprem niteliğinde yaptığım öngörü beraberinde Terör adına 2016 Ağustos ile 2017 Ağustos zaman aralığında çok aktif olacaktır. Askerimin orada canını heba etmesini istemiyorum. Hayır, bu ülke sağı, solu, şerefli ve erdemli, vatansever insanların ülkesidir. Ülkemde bu bağlamda Suriye halkı ciddi anlamda ileri ki yıllarda söz sahibidir. Ve ben TC Vatandaşı olarak bunu istemiyorum.

Sizlerin istekleri varsa bizlerin de var!

Direnilecek mi bu sefer! Hayır, yukarıda yazdım direnildiği noktada POLİS ve HALK karşı karşıya. KAN akacak göğün agusundan ve kalemimden! Şunu belirtmek isterim ki Dolunay anında AY Satürn ve Mars görünümü almaktadır. Bu askeri bir darbe değil, aksine TSK’ya karşı bir darbedir aynı zamanda Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanları gözaltına alınmıştır.. Mundane horoskoptaki gezegenlerin temsil ettikleri kişiler ve alanlar farklıdır. Bunları aşağıda kısaca veriyorum.

GÜNEŞ: Başbakanı, yönetimdeki otoriteleri, kahramanları ve ulusal şampiyonları temsil eder.

AY :  Halkı, genel olarak kadınları, kalabalıkları  temsil eder ve haritada Ay yerleşimi toplumun neye odaklanacağını belirtir.

MERKÜR :  Medyayı, ticareti ve entelektüel kesimleri temsil eder.

VENÜS : Kadınlarla ilgili alanları, doğumları ve evlilik ve çocuklarla ilişkili konuları temsil eder. Ayrıca sanatkârları, spor ve eğlenceyi, barış ve diplomasiyi gösterir.

MARS : Orduyu yönetir, askerleri ve denizcileri temsil eder. Savaşı, terörizmi, grevleri ve aykırılıkları, karşıt güçleri, yangınları ve kayıpları işaret eder.

JÜPİTER : Din ve hukuku, din kurumlarını ve ibadet yerlerini, adalet sistemini, ulusal varlıkları, bankaları ve bankerleri temsil eder.

SATÜRN : Halkın yaşlı kesimini ve ulusal kayıpları temsil eder. Çiftçileri, madencileri, maden kaynaklarını, mineralleri yönetir. Ulusal üzüntü ve hayal kırıklıklarının işaretidir.

ÜRANUS : Aşırlıkları, ani değişimleri, sağ kanat politika fikirlerini, girişimleri ve bilimsel olayları temsil eder.

NEPTÜN : Sosyalizmi, komünizmi, solcuları ve böyle akımları, kayıpları ve gizli kapaklı konuları temsil eder.

PLÜTO :  Yeniden yapılanmaları ve değişimleri, organize suçları ve yer altı faaliyetlerini temsil eder.

Yaptığım tüm yorumların bilimsel anlamda ilim çerçevesinde açıklaması mevcuttur. Astrology adına bilgiye ulaşmak sorun değil bugün Pc başına otursanız hepiniz buna vakıf olursunuz lakin yorum işin sanat kısmıdır. ÖNGÖRÜ ve KEHANET bir YETENEKTİR. Bu alanda kalemimin ve ilmimin rüştünü defalarca ispat etmenin hatta şu son Dolunay evresinde altına imza atmamın açıklaması Yaratıcının beni , ruhumu tepeden tırnağa full donatmış olmasıdır.

Bize hayır gibi gelen şeylerde şer, şer gibi gelen şeylerde Allah hayır nasip etsin deyip dilimize bir dua düşürelim. Fakat öyle değildir!

İçinden geçeceğimiz kapı Kuzey kutbu gibi. İçinden geçeceğimiz kapının ardı bilmem kaç – derece seviyelerinde. İçinden geçeceğimiz ve geçtikten sonra yaşamaya alışacağımız gezegen bizim vatanımız ve vatan üstünde ki insanlarla vatandır. Azınlıkta kalan mutsuz insanlarız bizler…

Türkiye Cumhuriyeti ilelebet Devlet yöneticileri ile var olmaya devam edecektir.

AYŞEN TOK