TÜRKİYE KASIM ve ARALIK

27 KASIM BOĞA DOLUNAYI

13 ARALIK AKREP YENİAYI

20 KASIM-20 ARALIK GÜNDEMİMİZ

Türkiye natal haritasının 12.evi; Gizli düşmanlar, gizli örgütler, casuslar, derin ve gizli yapılanmalar, şantajlar, hırsızlıklar, suçlular, suikastler, gümrük kaçakçılığı, uyuşturucular, vatan hainleri ve karanlık işlerle uğraşanlar bu evden incelenir. Ayrıca, işsizlik, grevler, sendika problemleri, hapishaneler, hastaneler, medyumlar, okültistler, büyücüler (8.evle birlikte) akıl hastaneleri, bakımevleri, yetimhaneler, klinikler, yardım kuruluşları, ülkelerin vizyonları, inanç evleri, petrol endüstrisi-yağlar ve bu alanda çalışanlar, büyük baş hayvanlar bu evin bünyesinde incelenir.

Türkiye natal haritasının 6.evi; Kamusal tüm işçi ve çalışanlar, sendikalar, çalışanlara hizmet eden toplu dernekler, iş durumları, kamunun sağlığı, bulaşıcı hastalıklar, sağlık çalışanları, lokantalar, yiyecek ve içecek sektörleri, askeri ve güvenlik anlamında tüm personeller, ordu , polis, donanma ve savaş gemileri, sahil güvenlik v.s. gibi bu evin inceleme alanına girerler. Ayrıca evcil hayvanlar ve küçükbaş hayvanlar bu evin konularındandır.

27 ARALIK İKİZLER DOLUNAYI

11 OCAK 2024 YAY YENİAYI

20 ARALIK-20 OCAK GÜNDEMİMİZ

Türkiye natal haritasının 1.evi; Bir ülkenin veya şehrin genel halk topluluğunu gösterir, halkın sağlığı, etkisel ve tepkisel verileri, refahı, huzuru, ülkenin veya şehrin görünen imajı, seçmenleri bu evin yönetimindedir. Kurumsal olarak ise kurumun çalışanlarını, şirketin motivasyonunu, görünen yüzünü, imajinasyonunu, çalışanların genel halini görebiliriz.

Türkiye natal haritasının 7.evi; Uluslararası ilişkiler, askeri veya sivil savaşla, anlaşmala, ultimatomlar, hakemle, kaçak suçlular, açık düşmanlıklar, rekabetle. Ayrıca evlilik ve boşanma oranları, nikah kıyma, bu konuşlara halkın bakış açısı. Dış ticaret ve iş ortaklıkları, denizler arası yolculuklar, deniz seferleri, deniz ticareti. halkla ilişkiler bu evin konularındandır.

Yılı bitirirken hissedeceğimiz konular kapsamında gündem başlıklarımız bunlardır.

Ayşen Tok