Cezaevleri

  

Ne mutlu bana. Şükürler olsun ki Vediğin özüne uygun hareketlerde bulunmak ve ilmimin ışığı ile tüm kalplere umut olabilmek, iyilik yapabilmek ayrıca Balık fıtratımla örtüşen bir durum. Birkez daha sabah namazımda şükür ettim.

Dün gece yazdığım makale aceleye geldi ve ilaveler yapmak adına bir daha kalemi elime aldım. Bununla birlikte ilmimi ve iyi niyetimi takdir eden kader mahkumu yakınlarında onlarca mesaj ve teşekkür iletisi.

Hamd olsun! Kalpleri Allah bilir ve görür. Ettiysek bir kusur affola!

”Mayıs ayı milattır”. Milat kelimesi başlangıçtır. Mayıs ayı ile birlikte cezaevlerinde özellikle 5 yıl altı cezalarda af ve indirim söz konusu olacaktır. Bunun içinse 15 Mayıs ile 15 Haziran aralığında ki tüm duruşmalar yüz güldürücüdür.

Ve dahi bir çok tahliye haberi mesajı tarafıma ulaştırılmıştır. Benimde eşim cezaevinde kaldı ve o ruh halini, o psikolojiyi en iyi ben bilirim. Kötü bir niyetim yoktu ve gökyüzüne göre gözüme takılan bir ışığı sizlerle paylaştım ve yine kıskananlar tarafından aynlış anlaşıldım. Bu öngörü demek değildir ki ”Mayıs ayında kapılar açılacak ve tüm mahkumlar serbest kalacak!!” Böyle bir iddiamız, böyle bir öngörümüzde yoktur. Aksini iddia eden ispat etmek zorundadır. Yazdıklarımız herkese açıktır. Görüntülerini alıp yedekleyebilirsiniz.

GENEL AF yada ceza üzerinden yeni bir uyarlama veyahut kısmi af gibi bir durum adına en olumlu süreç ve yegane süreç 2018 Eylül ile 2019 Eylül aralığıdır. Fakat bilinmelidir ki bu öngörü #fetö ya da ağırlaştırılmış suçlular için yapılmamıştır. Jüpiter’in 12.ev görünümü ve 12.ev yöneticisinin seyri ve görünümü duruşma günlerinde mahkum yakınlarının ve kader mahkumlarının yüzünü güldürecektir.

Cezaevleri ile ilgili yeni kanun ve yasalar getirilecektir. Getirilmediği takdirde etkiye-tepki Haziran ile Eylül aralığında dikkat çekicidir. Nisan ayında yaptığım öngörüler ve ”Cezavelerine dikkat” söylemim neticesinde 8 Mayıs 2017 tarihinde Bozkurt Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Çocuk Eğitimevi Müdürlüğü’nde kalan hükümlü 5 kız çocuğu ile infaz koruma memurları arasında tartışma çıkmış. Kısa sürede büyüyen kavgada hafif yaralanan 7 çocuk sağlık kontrolünden geçirilmiştir. Bunları da gökyüzü bana göstermiş bu sebeple uyarı yapmıştım.

Cezaevlerinde ki doluluk oranı #fetö terör örgütü kapsamında ki suçluların yüzünden arttığı için Hükümet yeni cezaevleri de yapabilir. Fakat GENEL AF; 2018-2019 aralığındadır. Şartlı tahliyeler ise Mayıs ayı itibariyle Eylül 2017 tarihine kadar yaşanılırken, serbest kalan ya da kalmayan #fetö suçluları Mundane haritaya göre 2018-2019 tarihlerinde tehlike arz edeceklerdir. Şartlı tahliyeler Haziran-Temmuz-Ağustos ve Eylül aylarına sarkacaktır.

MAYIS BİTİP HAZİRAN YAKLAŞIRKEN

Mundane haritada Mun yükselen Lagna ve Ay konumundan itibaren 5.ev, Tajaka aylık haritaya göre ise 12.ev alanına yerleşmiş. 5.EV; Diplomatlar, elçiler, eğlence yerleri, sanatsal faaliyetler, tiyatrocular, eğlence yerleri,halk kahramanları, sporlar,sporcular. çocuklar ve ilgi, eğlence parkları, sinema, tiyatro, sanat, eğlence yerleri, spor ve eğlence karşılık gelir. Bu kumar, piyango, şans oyunları, spekülatif ilgi kuralları ve Borsa spekülasyon aracılığıyla ekonomiye bağlantılıdır. Bu ev ayrıca büyükelçileri ve hükümet temsilcilerini işaret eder. 12.EV; Gizli grupları, tarikatları, hapishanelerde tutulan kişilerı, yardıma ve bakıma muhtaç kişilerı, hukuksal konularda hapishaneye düşme kriterlerini, suikastleri, huzur evlerini, yardım kuruluşlarını, şifa merkezlerini, hapishaneler ve hapishanelerde işlenecek örgütlenmeleri işaret eder. Gizli gruplar, gizli devlet kurumları, casuslar ve gizli düşmanları, gizlilikle planlanan her olayı, suç ve suçluları, terör faaliyetlerini, perde arkasında manipülasyon yaratacak olay ve rehineleri gösterir.

Haziran ayı içerisinde cezaevleri, hastane, huzur evi, ibadethane, manastır, klise ve cami gibi yerlerde işlenilecek suçlar medyada yer alacaktır. Ayrıca yine Haziran ayında Mundane Türkiye haritasına göre 6.ev vurguludur. 6.EV; Sağlık sektörünü, silahlı kuvvetleri, salgın hastalıkları, memurları, işçileri, sendika direnişlerini, orduyu, polisi, Deniz Kuvvetlerini, Sivil Hizmetleri temsil eder. İstihdam, işsizlik ve ücret koşulları, sendikalar Haziran-Eylül aralığında önem arz ederken toplumsal anlamda asker-polis ve suikast girişimleri üzülmemize vesiledir.

Satürn aneratik derece ile Akrep burcuna geri dönerken 2016 yılının siyah-beyaz filmi niteliğinde seyrine hazır mıyız?

Allah Devletimize zeval vermesin! Allah kalemime kuvvetini, ilmime ışığını daim etsin.

Allah masumca ailesinden ayrı kalmış tüm kader mahkumlarını adaleti ile ödüllendirsin.

Allah namusa, ırza, vatanına hainlik edenleri AF ETMESİN!

Sevgiler

AYŞEN TOK