DOLANDIRICI ASTROLOG

ÖZLEM SÜGEN KİŞİSİNİN YAPTIĞI SAHTEKARLIĞA, DOLANDIRICILIK TEŞEBBÜSÜNE VE İFTİRALARINA İLİŞKİN AVUKATIM M.SAİT TEKİN İLE BİRLİKTE KAMUOYUNA DUYURUMUZDUR…!

İADELİ TAAHHÜTLÜ ÜZERİNE DOLANDIRICILIK DAMGA PULUNU VURUP, YALANCI, İFTİRACI KADINA MEKTUBUMUZDUR!

Bu insancık müsvettelerine dikkat edin; sakın danışmanlık alıp, mahrem hayatınızı paylaşmayın!

“…Farkında mısınız? Son zamanlarda KISKANÇLIK mahiyetinde bazen de hukuğu kullanarak, resmen dolandırıcılık yaparak, suçsuz masum insanlara iftira atmak ne kadar kolay bir hale geldi… İftira atmak, bir sebepten düşmanı olarak gördüğü kişiyi bilinçli olarak toplum önünde küçük düşürmek, kendisini ise yükseltmek(!) amacıyla yapılan rahatsız edici bir durum. Peki bu kişiler ruh sağlığı açısından acaba ne durumdalar? Bilimsel veriler, bu tip insanlarda “kişilik bozukluğu” olduğunu ortaya koymuştur. Bazen de altında yatan gerçek aşırı kıskançlık ve kuyruk acısı olabiliyor. Bana göre de böyle insanlar kontrolsüz ve kıskançlık duygusunun ele geçirdiği çakal, arsız, hadsiz, seviyesiz, sadist ruhlardır.

Şimdi biraz beyin jimnastiği yapalım; 2017 Eylül itibariyle benimle sosyal medya üzerinden Twitter ortamında yüzlerce sahte hesaplar ile aile hayatıma, özel yaşantıma yönelik sahte hesaplar saldıran bana iftira atan , bilinçaltında kendi hayatının doğru ve düzgün olmadığını düşündüğü için mi böyle bir yönteme başvurmuştur? Ya da çocukluğunu sevgisiz bir ortamda geçirdiği için mi? Ve yine aldığım duyumlara göre uçan kuşla kavgalı ve mahkemelik olan bu kadın karşısına daha dürüst, mutlu, iyi ve sevecen insanlar çıktığında deliye mi dönmektedir..? Sürekli kıskanıldığını düşünen bu kibirli kişi iftira atarak ve yalan söyleyerek kendince bir savunma mekanizması mı geliştirmiştir? Tabi ki bu soruların yanıtları beni çok da ilgilendirmiyor ama benim takipçilerim kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. Vaktiyle yaşadıklarımı ekran görüntüleri ile paylaştım. Bu kadar şeyin içinde bana göre en trajikomik olanı takipçileri bu yalancı kadını göklere çıkartıp, bu iftiraları çevrelerine de duyurmaktan büyük zevk almışlardır.
‘’Bu kraldan çok kralcı geçinen, adresleri tespit edilen gerçek hesaplara ait kişiler için hukuki işlem derhal başlatılacaktır…’’ Bu sözleri söyleyen ben değilim. Sözler dolandırıcı, sahtekar Özlem Süygen’e ait. Kendince ne kadar naif,ne kadar isabetli sözler!!!

Ama o ne ? Bunca süslü lafı söyleyen kişi yanına Avukatını da alarak hiç utanmadan sıkılmadan kendince şahsıma yönelik bir kumpas kurmaya çalışıyor. Nasıl mı? Hemen anlatıyorum: Hatırlar mısınız; Sosyal medya hesabımda ‘’Almanya’ya seyahat edeceğim’’ tarihi sizlerle paylaşmıştım. İşte tam o süre içinde bu sözde vedik astrolog ve Avukatı Özlem Bakırcı alenen benden hiçbir alacakları olmadığı halde, benim kendilerine yönelik hiçbir borcum olmadığı halde, kuyruk acısı ile hakkımda İlamsız Takip çıkarttırmışlar. Zekaya bakın Allah böyle insanlardan korusun herkesi; Tam Almanya seyahati esnasında yazlığımda olduğum halde İlamsız Takibi kışlık adresim olan İzmir evime göndermişler. Akıllarına göre süreç dahilinde itirazda bulunmadığım için sonrasında gidişat doğrultusunda icra işlemi başlatacaklar. Bilmeyenler için söyleyeyim.7 gün içinde itiraz etmezsen takip kesinleşiyor. Ve sen gerçekte borcun yokken borçlu oluyorsun. (İnternetten araştırın bakın. Bu yeni bir dolandırıcılık yolu olarak anlatılıyor ve kişilerin dikkatli olması isteniyor.) Neyse ki Allah bunlara müsaade etmemiş. Şükürler olsun ki adalet yerini bulmuş ve İlamsız Takip 1 günlüğüne temizlik için İzmir’e gittiğimde elime ulaşmış.Ve ben bu takibe itiraz edip ,kumpası engellemiş oldum.

Sonuç olarak bu olay tebligatın elime ulaşmasıyla lehime sonuçlanmıştır. Bu sahtekar Özlem Sügen kişisinin yazdığı her şey yalan ve iftiradan ibaret olup, tamamen hayal dünyasında yaşamaktadır. İlmen onları geçmem ve sizler tarafından çok sevilmemi aşırı kıskanmış olsa gerek ki evladıma kadar, kardeşime kadar sosyal medyada sataşmış ve bunu da Twitter IP adresini vermediği için kendi kullandığı yüzlerce sahte hesapla yapmıştır.

Şimdi de herhangi bir alacağı olmamasına rağmen, mahkeme görülmeden, savcının ”kovuşturmaya yer yoktur” kararı olduğu halde, haksız bir icra takibi başlatmak öylemi? Savcılık elbette ki hukuki yaptırımlar neticesinde şikayetimiz üzerine sahtekarlıktan ve iftiradan, haksız kazanca yönelik adam dolandırmaktan Özlem Sügen ve Avukat Özlem Hatice Bakırcı kişisine ceza davası açacaktır. Tüm bunlardan akıllanmayan bu kadın, şansını farklı bir konuda tekrar denemek isteyerek ve iftiralarının dozunu daha da arttırarak ne kadar tehlikeli olabileceğini de blokladığımız tüm sahte hesaplar yerine yenilerini açarak ve aynı yolu kullanarak Twitter ortamında kanıtlamış olmaktan zerre geri durmamıştır.

Bu arada konuya vakıf olmayanlar için geçmiş yaşananları özetleyecek olursam; savcılığa sunduğumuz ekran görüntülerinde, 3 adet sahte hesaptan yapılan paylaşımda, bir zamanlar ailecek görüştüğümüz sonrasında takipçisiz, nafakasız, işsiz kalan kalan bu zavallı hakkımda bildiği mahrem kabul edilecek tüm sırları astrologları ve erkek kardeşimi etiketleyerek yapmıştır. Sahte hesaplar kendine ait olduğu halde adreslerine ulaşılamamış ve Twitter bilgilendirmesi ile Savcılık takipsizlik kararı vermiştir. Hayatım boyunca hiç kimsenin özel hayatı ile ilgilenmedim, dolayısıyla tarafımca hiç bir önemi olmayan, saklamak yada açıklamak gayesi gütmediğim, herkesçe bilinen fakat tarafımca asla paylaşılmamış olan hayatımı sizlerle alenen yaşamaktan geri durmadım. Ben kendisi gibi babam yaşında ki bir adamla 8 sene metres hayatı yaşayıp, adamı karısından boşatıp, üstüne nikah kıyınca tertemizim ben de demedim. Bu hayat hikayesi kendisine aittir. Yücel Sügen ile 8 sene metres hayatı yaşamış, bir yuvayı yıkarak babası yaşında ki adamla nikah kıyınca üstüne bir de eğitimli astrolog (!) olmuştur. Belli ki kendi kapısının önünü süpürmeden başkalarının hayatına burnunu sokmuştur. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına yapılacak bu dolandırıcılık belgeleri ve yalan icra haberleri doğrultusunda kendilerini nasıl aklayacaklar merak etmekteyiz. Bu biraz reklamlarını yapmak gibi olsa da vaktiyle bana yaşattıklarını eski takipçilerim bildiği için bu insanların gerçek yüzünü görme makalesi olarak kabul etmelisiniz.

Bu 1.5 yıllık savcılık soruşturması esnasında, sonrasında yargının kararını bekleyip konuşmaması gerekirken, bu sahtekar ve iftiracı kadın aleyhimde defalarca yalan yanlış yazıp çizdi, takipçileri ile kendi Facebook sayfasında sürekli bir karalama kampanyası içinde oldu, bana açtığını hayal ettiği olmayan icra davaları ve tazminat davalarını defalarca kazandı ve bu hayallerini her gün, her saat yazarak takipçilerine inandırdı, hep beraber zafer çığlıkları atıldı. Kimlerden danışmanlık alacağınıza dikkat edin. Sırlarınızı toplar, biriktirir sonra Vatandaşlık numaranız üzerinden olmayan alacaklarını sahtekarlık yaparak talep ederler. Kişisel hesabında asalet namzeti olup sahte hesaplarında her türlü belden aşağı ahlaksızca paylaşımlar yaptı, argo ve küfürlü sözlerle toplum önünde küçük düşürmek ve itibarsızlaştırmak adına yazmadığı kalmadı. Kadın beni alenen ruh hastası ve vatan haini ilan etti. Kadının kadına yaptığı sözel tacize maruz kaldım. Tüm bu badirelerin altında ben ise sadece işimi yaptım. Sadece işini yapan birine bu kadar sataşması ise kirli ruhunun aşırı kıskançlığı sonrası açığa çıkmıştır. Elbette ki bunları yaparken kendine yakışanı yapıyordu… Bilinç altında bir senaryo yazdı, önce buna kendi inandı sonra bu yalanları tekrar tekrar tekrar yazarak çevresindekileri inandırmayı başardı…Dışarıya sunduğu kibar görüntüsü, eğitimli astrolog gibi gözükmesi ve sosyal medyada asla gerçek hesabıyla çirkeflik göstermemesi toplum önünde aklanmış olduğuna inandırmakta zorlanmadı.

Bunlara ait tüm deliller, devam eden farklı davalar, alacağı olmadan alacaklıymış gibi dolandırıcılık yapması ve bunun için benim yurt dışına çıkacağım süreci kollaması ne kadar hasta olduğunun, sevgiden, merhametten hasıl olmayan karakterinin ne kadar kötü olduğunun ispatıdır. Anlayacağınız biz daha yeni başlıyoruz… Hiç bir zaman kimse ile ne ailevi sırlarınızı, ne güvenip derdinizi paylaşmayın. Hele ki bu işte kendini prof sayan Özlem Sügen sahtekarı ile. Elbette ki ben onun seviyesine inip argo ve bayağı bir üslupla karşılık veremem, hiçbir zamanda vermedim, kendimden emin bir şekilde zaman zaman cevap hakkımı kullanarak soruşturmanın seyrini değiştiren ‘’Dolandırıcılık’’ dosyasını varlığından haberiniz olmasını istedim. Takipçilerim ve yakın çevrem Twitter ortamında hesabımı hackletmeye kadar giden bu psikopat kadın karşısında “sabrınızı ve asil duruşunuzu takdir ettik” diyerek desteklerini esirgemediler… Yaklaşık 20 yıldır bu camianın içindeyim, yazdığım yazılarda bir tek kişinin özel hayatını ifşa etmedim yada danışanlarıma ait sırları sizlerle paylaşmadım. Hatta ısrarla “haritamı paylaşın, benim yaşadıklarım astroloji öğrencilerine ders olsun, diyenleri bile yazmaya gerek görmedim. Bu iftiracı kadına bir öfkem yok, bu duyguları çoktan aştım ama iftira atmak kul hakkına girer ki ne bu dünyada ne de öbür tarafta hakkımı evladıma dil uzattığı için beni toplum önünde küçük düşürmeye çalıştığı için olmayan alacağını dolandırıcılık ile yalandan tahsil etmeye çalıştığı için hakkımı helal etmiyorum. Ben astroloji adına kendi kendimi yetiştirmiş, bu camiada paylaşılmayan pasta kısmına hiç girmemiş, kalbinin niyetini yiyen, Alah tarafında bu derin ilme layı görülen ve her geçen gün daha da derinleşen garip bir insanım. Ben bir hiçim. Aslında kendisi için üzülüyorum çünkü bugünden itibaren takipçileri onu yine göklere çıkaracak olsa da…aklı başında, zeki, sorgulayan insanlar ve bizim astroloji camiası kendisini iftiracı ve sahtekar, DOLANDIRICI, hırsız olarak hatırlayacak…

Bilişim suçları söz konusu olduğunda birçok insanın mağdur olduğunu biliyorum. Böyle bir şeyle suçlanıyorsanız eğer haklılığınızı ispat etmek için bir avukata ihtiyacınız var demektir. Bende iftiraya uğradım vakitlerde, Transit Satürn haritamın 10.ev alanından geçiyordu. Jüpiter ise 5.ev alanımdaydı. Bana belden aşağı vurması için zamanlaması süperdi. Fakat Jüpiter üzerime uyguladığı rahmani korumayı unuttu!

Avukatımın resmi basın açıklamasını ve gerekçeli kararı yakında sizlerle paylaşacağım. Açıkçası bu nasıl bir öfke ve nefretmiş ki alacağı olmadığı halde üstelik tam yurtdışına çıktığım süreçte (6 ay önce Almanya seyahatimde) İlamsız Takip uygulamış işin ilginç kısmı bunun kanunen suç olduğunu bilen Avukatı Özlem Bakırcı’da bu kötülüğe ortak olmuştur. (Avukatlık mesleği ile yakışmayacak bu davranışta bulunan adı geçen Avukat Özlem Hatice Bakırcı için de İstanbul Baro Başkanlığına şikayette bulunduğumu da ayrıca ifade etmek isterim.)

Aile dostumuz Tekin Hukuk Bürosu sahibi Avukat M.SAİT TEKİN’e de teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Paylaşabilirsiniz. Bu dolandırıcının artık akıllanmasını temenni etmekteyim! Sizlere göre bu ”meyve veren ağaç taşlaması”olabilir. Hukuk platformunda ise alenen DOLANDIRICILIKTIR. İnsani makamda ise bir tasviri yoktur!

#AyşenTok
#AvukatHaticeÖzlemBakırcı #TekinHukukBürosu #AvukatSaitTekin #bilişimsuçları #ilahiadalet #sahtekar #İlamsızTakip #iftira #yalan #astroloji #vedikastroloji #kazdağları #karşıyaka #mavişehir #edremit #Seferihisar #altınoluk #AyşenTok #Vedicnorm Sahtekar DOLANDIRICI #ÖzlemSügen