EYLÜL-EKİM ve TÜRKİYE

“Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır. Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır.”

Sezai Karakoç

İlmimizi hakkı ile icra edelim. Bizler gökyüzünden bu kadar etki alırken acaba Eylül ile Ekim aylarında yaşanılacak yeniay ve dolunay fazları ülkemiz adına ne gibi gelişmeler ile bizlere farkındalık kazandıracak? Zira 2017 yılında başlayan Aslan-Kova ekseninde ki Güneş ve Ay tutulmaları 2019 Eylül ve Ekim aylarında son tetiklenme yaşarken 2 yıllık mazinin perdeleri kapanacaktır. Aslan burcunda ki Mars tutulma derecesi ile temas kurduğunda bir çoğunuz için evrenin diyeceği kelam vardır. Yaşamlarımızda ki belirsizlikler adına netlik oluşmasına vesile olacak bir aydır Eylül ile Ekim.

30 Ağustos Aslan burcunda yeniay fazı.

Aslan burcu ülke haritasına göre 3.ev alanıdır ve hemen karşısı Kova burcu ise 9.ev alanıdır.

3.Ev; İletişimsel tüm kanalları (radyo, tv, internet, telefon, medya ağları dahil), trafik, demiryolları, toplu taşımacılık, yollar, caddeler ve sokaklar, kütüphaneler, öğrenci ve öğretmenleri, temsil eder ki sosyal medya da gençlerimiz okul hazırlığı ve yeni eğitim dönemine ait bilgiler mevcuttur. Ayrıca kamunun düşünceleri, fikirleri, komşu devletleri, mürtecileri (3-9 aksı), basın ve reklam, genel hava durumu, bu ev konuları dahilindedir.

14 Eylül 2019 Kova burcu dolunayı.

9.Ev; Dış ilişkiler ve ticareti ilgilendirir. Dışişleri ile ilgili bakanlık ve kuruluşlarda bu evde incelenir. Mahkemeler, kanunlar, hakimler, azınlıklar, şirketler ve reklam portföyleri, din ve din adamları, cemaatler, ülkenin felsefik ve inançsal eğilimleri, göçler, büyükelçilikler, uzun mesafeli kominikasyonlar, çabuk yayılan haberler, yayıncılık, popüler kültür, yabancılar, üniversiteler ve uzmanlık alanlarında ki akademik eğitimler, sömürgeler, hava yolları ve taşımacılığı, hava alanları, uçuş görevlileri, deniz yolları ve taşımacılığı ve görevli personeller, rektörler ve profesörler ve bu alanlar da ki tüm konular.

Bu konular 20 Eylül tarihine kadar güncel anlamda yoğunluğunu koruyacaktır.

28 Eylül 2019 Başak yeniay fazı.

Başak burcu ülke haritasına göre 4.ev alanıdır ve hemen karşısı Balık burcu ise 10.ev alanıdır.

28 Eylül 2019 tarihinde ise Hint astrolojisine göre Başak burcunda ülke natal haritasının 4.ev alanında Satürn ve Ay kare görünümlü bir yeniay fazı oluşacaktır.

4.Ev; Aile mevhumları, vatanperverlik, halkın korkularını, muhalefet partisini, zirai ve tarım durumlarını, beslenme değerlerini, doğal felaketler sonucu zayiatları, doğal kaynakları, ülkelerin anıtsal ve tarihsel değerlerini ve binaları, gayri menkulleri, emlakları, barınak evlerini, madenleri, maden ocaklarını, depremi, sınırlarımızı, sınırlarımızda ki gelişmeleri, fabrikaların yerel durumlarını, çiftçileri, inşaat sektörünü temsil etmektedir.

13 Ekim 2019 Balık dolunayı.

10.Ev; Hükumeti, devlet başkanlarını, iktidarları, yönetimsel olarak başta olanları, otoriter her konum bu evin konularındandır. Devletin dış ülkelerce itibarı, kariyeri, kuruluşların kariyerleri, halkın öne çıkan kişilerini, devlet yetkililerinin alacağı kararları temsil eder. Dağlık bölgeler de Mundane haritalarda 10.ev alanlarını simgeler. 10.evin karşısı ise 4.ev alanıdır. Dolunay enerjisi gözlerimizi tamamen bu konulara çevirecektir. Sınırlarımız da ki gelişmeler ve yine deprem adına aktif bir enerji Eylül ile Ekim aylarında kendini bizlere hissettirecektir. Ekim ayında Ana Muhalefet liderlerini ve İktidar partisini sahne de fazlaca izleyeceğiz.

Bu günler de Fırat’ın Doğu’sunu konuşuyoruz. Ağustos ayı içinde Türkiye Rasi haritasına göre öngördüğüm operasyon, Pençe 1-2 ardından şimdi 3. Askerimiz Hakurk’a kadar ilerlerse hemen karşımız da Kandil var. Bölge de diğer devletler Türk ordusunun gücünü ve neler yapabileceğini iyi ezberleyecekler. Rusya ve ABD meydan okumalarını sürdürüyorlar. Yılın son dört ayında Doğu Akdeniz’de gerginlik hat safhada. Zira Amerika’nın Akdeniz üzerinden Kıbrıs’ı kullanarak yeni bir PKK koridoru açıp Suriye’de ki petrolü orta Avrupa nakil arzusunu ise sağır sultan bile biliyor. Ülkeler haritasına göre ABD yalnız kalırken birden bire İngiltere ve Suudi Arabistan’ın saf değiştirmesine bir kez daha tanıklık edeceğiz. Bence bu iş Ekim sonuna kadar patlak verir.

Gökyüzüne göre Yay burcunda seyrine devam eden ve 18 Eylül tarihinde düzelecek olan gezegen müttefikimiz olan ülkelerle pusu da bekleyen, neticelenmeyen konular üzerinde Eylül ayı içerisinde bir gerginliğe sebebiyet verebilir. 1980 sonrası ABD yönetimi, bölgeden ABD’ye göç edeceklere vatandaşlık ya da green kart verilmesinin kolaylaştırılması ve devlet kadrolarında görevlendirilmesi konusunda yasal düzenlemeler bile yapmış. Ne yangınmış, ne Arap baharıymış, Saddam Hüseyin devrinden bu yana sönmedi gitti. Fakat bilmiyorlar ki Türkiye Mundane Rasi haritasında Akrep burcunda 6.ev alanında seyir eden Jüpiter sayesinde savunma sistemimiz güçlenmiş ve S-400’lere sahip olmuşuz. 6.ev gizli düşmanlıklar kadar, düşmanların yenileceği bir alandır.

Tüm bu konular mahiyetinde strateji alanlarımızı etkileyen 7.ev Satürn seyri müttefik ve ittifak da olduğumuz ülkeler ile ilişkilerimize ışık tutarken, ortak sandıklarımız ile ilişkilerin yeniden gözden geçirileceği sürecin 2020 Ocak ayına kadar olduğunu göstermektedir. 2019 yılının Mart ayında başlayan ve 2020 yılının Eylül ayına kadar Ketu Yay seyri ile 7.ev alanını, Rahu İkizler seyri ile 1.ev alanlarını zorlarken gözümüz ülke olarak öncelikle kendi çıkarlarımız ve müttefikimiz olan ülkeler ile uzlaşamama neticesinde ayrılma odaklı olacaktır.

Ve tabii Türkiye’nin aslolan gerçeği ekonomi kadar siyasi kehanetlerin FETÖ kanadı ile bürokraside özellikle dış devletler ile olan ilişkilerimizde perdenin retro Satürn seyrinin bitimiyle beraber Eylül  itibariyle yeniden açılacak olması. Diyeceksiniz ki; Hiç kapanmamıştı. (Ben diyorum ki; İzlediğimiz gerçek filmdi. Satürn geçsin bakalım Oğlak burcuna, burası harita da 8.ev alanı olmakla beraber) diye yorumum vardı. Bu yorumum aynen güncelliğini korumaktadır. Satürn zayıf halkayı kopartır atar ve yerine yenisini eklemeden huzur vermez. Kalemimi çok uzun zamandır takip edenler bilirler ki Amerika ile yol ayrımları bizi Kuzey komşularımızın yönüne çevirecektir. Bakalım görelim mevlam neylerse güzel eyler. FETÖ denildiğinde siyasi kapsamlı terör örgütü kadar aklıma direk ABD ve Fetö’ya laf söyletmeyenler geliyor hala nedense.

Sizleri bilemem…Onlar kendini biliyor…

Alemlerin Rabbi her şeyin en doğrusunu ve hayırlısını bilendir.

Sn Ekrem İmamoğlu hakkında sizlere detaylı analizler sundum. Kendisini yakinen tanıyanlar tarafından doğum bilgisi onaylandı. Zaten ilim de haritasına göre yaşadığı sıkıntıları tek tek göstermişti. En son seçim makalesinde seçimi kendisinin kazanacağını fakat 2019 Eylül ile 2020 Eylül tarihleri arasında Satürn ve Ay düğümlerinin sebep olacağı zorluk ve sıkıntı dolu bir sürecin varlığından bahsetmiştim. Ekrem Bey’in Rasi haritasında ki Ay burcu Başak konumundadır. T.Satürn 2010-2012 tarihleri arasında Başak burcundan geçerken zorlu deneyimler yaşamasına sebebiyet vermiş. Sn İmamoğlu, 2014-2019 yılları arasında Beylikdüzü belediye başkanı olarak görev yapmıştır. CHP’den aday gösterildiği 2019 Türkiye yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı seçilerek 17 Nisan 2019’da göreve başladı. Ancak Yüksek Seçim Kurulunun itirazlar sonucu İstanbul seçimlerini iptal etmesi nedeniyle 6 Mayıs 2019’da görevden alındı. 23 Haziran’da yenilenen seçimi de kazanan İmamoğlu, 27 Haziran 2019 tarihinde mazbatasını alarak göreve başlamıştır. Siyasi kariyeri üzerine haritasından yola çıkarak yaşadığı Dasa periyotları ile birlikte bir araştırma yaptım. 1990’ların başında bir yıl süreyle Anavatan Partisi’nin gençlik kollarında görev almış. (Rahu Dasa evresi, Rahu Ay Chandra Lagnaya göre 6.ev alanında) 2004 Türkiye yerel seçimlerinde CHP’den Beylikdüzü belediye başkanlığına aday olması için yapılan teklifi reddeden İmamoğlu, 2008’de CHP üyesi olduktan sonra 2009 Türkiye yerel seçimlerinde Beylikdüzü belediye başkanlığı için aday adayı oldu fakat partisi tarafından aday gösterilmemiş. 16 Eylül 2009’da CHP Merkez Yürütme Kurulu tarafından CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’na atandı, 27 Aralık 2009’da yapılan CHP Beylikdüzü ilçe kongresinde seçilen ilk ilçe başkanı oldu ve 18 Mart 2012’de yapılan CHP Beylikdüzü ilçesi 2. kongresinde yeniden ilçe başkanı seçilmiş. (Jüpiter Dasa evresi, Jüpiter Ay Chandra Lagna konumuna göre 4.ev alanında)

Beylikdüzü belediye başkanlığı

15 Temmuz 2013’te CHP Beylikdüzü ilçe başkanlığı görevinden istifa eden İmamoğlu, 2014 Türkiye yerel seçimlerine CHP’nin Beylikdüzü belediye başkanı adayı olarak katıldı ve partisinin bir önceki seçimde yüzde 30 olan oy oranını yüzde 50,8’e çıkararak Beylikdüzü belediye başkanı oldu. (Satürn Dasa evresi, Satürn Ay Chandra Lagna konumuna göre 10.ev alanında)

Ay konumu Başak burcunda olduğu için Satürn 4.ev alanından geçmektedir. Bir ömrün güzergahında Satürn transitleri son derece önemlidir. Yaşam sahnesinde sıkıntı yaşadığımız yılları hatırlar mısınız diye sorsam bu süreçler Satürn-Ay kavuşum, Satürn-Ay karşıtlığı ve Satürn-Ay kare, Satürn Ay konumuna göre 8.ev transitleridir. Sadesati dönemini atlatmış biri için Satürn-Ay kare görünümü yani Kandaka Satürn süreci yaşayan başkanın 2017 yılının Eylül ayından bu yana başına gelmeyen kalmadı. Seçim süresince basından izlediğimiz kadarıyla mazbatasının verilmemesi, Vali krizi, Diyarbakır, Mardin ve Van illerinde ki Belediyelere atanan Kayyım için yaptığı açıklama ve Diyarbakır’a gidip destek verecek olması hep bu transit sebebiyle sağlıklı düşünemeyip, sağlıklı verilemeyen sonu sıkıntı doğuracak eylemlerdir. Zira PERVİN BULDAN DİYET İSTEMİŞTİ; HDP’li 3 belediyeye görevlendirme yapılmasının ardından HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan yaptığı açıklamada 23 Haziran’da İmamoğlu’na verdikleri desteği hatırlatarak ” özellikle Kılıçdaroğlu başta olmak üzere” CHP ve İP’e diyet ödeme çağrısında bulunmuştu.

Bu süreç içerisinde ise daha kötüsü 30 Ocak 2019 tarihinde Beylikdüzü Belediyesi personelinin intihar etmesi bana göre en vahim durumdur. Haberin içeriğini linki tıklayarak okuyabilirsiniz. https://www.yenisafak.com/gundem/beylikduzu-belediyesinde-intihar-her-seyi-aciklayacagim-demisti-3443981

CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’na aday gösterilip Beylikdüzü Belediye Başkanlığından İBB Başkanlığına seçilen Ekrem İmamoğlu zor günler geçirebilir. İçerisinden geçmek de olduğu Satürn Dasa süreci hep mücadele dolu olacaktır. Ay Chandra Lagnaya göre Satürn 9.ev alanında ki yerleşimi bu süreç içerisinde tamamen hukuksal konuları temsil eder. Vimsottari Dasa: Sat MD: 2010-11-29 (12:39:41) – 2029-11-29 (9:31:34) Ven AD: 2017-09-21 (1:30:07) – 2020-11-20 (4:31:34) Bu iki gezegen dönemi Andardasa enerjisi ile birlikte hukuki platform da deşifre olabilecek sırları ve konuları işaret eder. Ayrıca yine uyarmakta fayda vardır. Bir kadın tarafından zarar görme olasılığı yüksek bir enerji haritanın genelinde mevcuttur. Belediye veznesinde 20 yıldır memur olarak çalışan Yaşar Uçar hakkında zimmetine para geçirdiği iddiasıyla soruşturma başlatılmış. Uçar ise ”Her şeyi açıklayacağım” dedikten sonra 11 sayfalık bir mektup yazarak ve ardından kendi hayatına son vermesiyle şaibe doğurmuştur. Emniyet tarafından el konulan mektupta neler yazdığı ise henüz netlik kazanmamakla birlikte konunun detaylarına ulaştığım haberin linkini tıklayarak okuyabilirsiniz.

Hep birlikte yaşayıp göreceğiz, ilim yine kazanacak mı? Ben bilmem Allah bilir!

Hürmetler

Ayşen Tok