Vedik Norm Akademi Vedik Astroloji Eğitim Programı

VEDiK NORM AKADEMİ

VEDİK ASTROLOJİ KURS PROGRAMI GURURLA SUNAR

Astroloji gökyüzündeki hareketler ile yeryüzündeki olayların, koşulların ve durumların bağlantısını ve bu bağlantının kozmik yansımasını anlatır. Astroloji bir bilim olmamasına rağmen bilimsel ögelerle, gezegenleri kullanarak yaptığı açıklamalar olduğu için  bir ilimdir. Kişinin kim olduğunu, nereden gelip nereye gitmesi gerektiğini anlatan ve mükemmel işleyen matematik döngüsü üzerine kurulmuş bir sistemdir. Doğum haritaları aynı parmak izimiz gibi kendine has, alnımıza yazılmış kaderimizi gösterir. Kişi astroloji öğrendiği zaman öncelikle kendine, sonra da olaylara karşı yüksek farkındalık geliştirir.

2007 yılında kızımın doğumu ile başlayan ve hayatımın alt-üst olduğu bir dönemde sorguladığım kaderim,  benim astroloji yolculuğumu başlatmıştır. 2010-2017 aralığında yaşadığım Ketu dasa ile Vedik astroloji ile tanışmam, bu konu üzerine derin araştırmalar ile bugüne kadar öğrendiğim kendi deneyimim olan, insan yaşamı ve gökyüzü bağlantısına dair bildiğim ne varsa sizlere öğretme kararı aldım. Bu yolculuk bana yüzlerce analiz yapma imkanı tanıdı. Astroloji deneyimimi sahada geliştirdim. Bu konu üzerine iki adet kitap yazdım ve halen yazdığım, öldüğüm zaman basılacak olan ‘’300 Yıllık Öngörüler’’ isimli kitabımın var olduğunu bilmenizi isterim. 2007 yılından bu yana Vedik astrolojiye dair öngörülerim ile sizler beni tanıdınız ve sevdiniz. Öngörü yaparken büyük riskler aldım ve her türlü eleştiriye maruz kaldım. Gökyüzü hiç bir zaman sizlerin istediği doğrultuda ilerlemez. Önce dürüstlük ilkesinden yola çıkarak öngörülerimi ve bilgimi fütursuzca sizler ile paylaştım. Transitlerim beni nihayet bu aşamaya getirdi. Bu ölümlü dünyadan göçüp giderken arkamda bırakacağım iz, kitaplarım ve öğrencilerim ruhsal görevimi tamamlamış olduğumun göstergesi olacaktır.

Astrolojiyi yaklaşık 6.000 yıl öncesinden bu yana birçok farklı medeniyet kullanmıştır. Astroloji, bize gidilmesi gereken hedefi çok net gösterir. Bu hedefe giderken izlenilen yolu kişinin özgür iradesi belirler. Mutlak kader vardır sizlerin doğum haritası. Muallak kader vardır karar anlarında şekillenen olaylar. Vedik Astroloji de ruhun yolculuğunu, dünyaya gelme amacını, tekamül dönemlerini, verimli yıllarını ve en büyük, derin imtihanlarını gösteren yaşam pusulasıdır. Kişinin kim olduğunu, nereden gelip nereye gitmesi gerektiğini anlatan ve mükemmel işleyen matematik döngüsü üzerine kurulmuş bu sistemi A’dan Z’ye benim dilimden öğrenmeye var mısınız?

BU EĞİTİM İKİ AŞAMALIDIR. 

1.yıl Temel seviye (9 ay)

Temel seviye 36 blok dersten oluşmaktadır. Haftanın 1 günü iki blok yani iki saat işlenmektedir. Her blok bir ders ve 1 saattir. Akşam dersleri mevcut değildir. Temel seviye dersleri Pazartesi günü saat:11.00 ve 12:00 olarak planlanmıştır. Eğitim SKYP üzerinden online verilecek ve daha sonra kurs katılımcılarının G-Mail adreslerine gönderilecektir. Ders kayıtları başkaları ile paylaşılamayacaktır. Dersler silinmeyecek sonsuza kadar G-mail Drive dosyanızda kalacaktır. 36 blok tamamlandığında sözlü mahiyetinde katılımcıların sertifikaları verilecektir.

2.yıl İleri seviye, öngörü teknikleri, (9 ay)

İleri seviye 36 blok dersten oluşmaktadır. Salı günleri iki blok yani iki saat işlenmektedir. Her blok bir ders ve 1 saattir. Akşam dersleri mevcut değildir. İleri seviye dersleri Salı günü saat:11.00 ve 12:00 olarak planlanmıştır. Eğitim SKYP üzerinden online verilecek ve daha sonra kurs katılımcılarının G-Mail adreslerine gönderilecektir. Ders kayıtları başkaları ile paylaşılamayacaktır. Dersler silinmeyecek sonsuza kadar G-mail Drive dosyanızda kalacaktır. 36 blok tamamlandığında sözlü mahiyetinde katılımcıların sertifikaları verilecektir.

İLERİ SEVİYE TEKNİKLERİ 

1-Saat tespiti; Örnek analizler ile birlikte Vedik rektifikasyon çalışmaları. 6 derslik bir programdır. Her ders 1 saattir. Eğitim bedeli 30.000TL’dir.

2-Tajaka (Güneş dönüşü) ve diğer harita teknikleri. 6 derslik bir programdır. Her ders 1 saattir. Eğitim bedeli 30.000TL’dir.

3-Deprem analizleri. 6 derslik bir programdır. Her ders 1 saattir. Eğitim bedeli 30.000TL’dir.

4-Finansal astroloji. 6 derslik bir programdır. Her ders 1 saattir. Eğitim bedeli 30.000TL’dir.

5-Mundane Dünya Astrolojisi teknikleri. 6 derslik bir programdır. Her ders 1 saattir. Eğitim bedeli 30.000TL’dir.

6-Ay ve Güneş tutulmaları. 6 derslik bir programdır. Her ders 1 saattir. Eğitim bedeli 30.000TL’dir.

7-İlişki Snastry Tekniği, Navamsa D9 haritası. 6 derslik bir programdır. Her ders 1 saattir. Eğitim bedeli 30.000TL’dir.

-Vedik Norm Akademi’de Vedik astroloji eğitimlerinde bana ait olan iki kitap Ketu ve Doğu’nun Dasa teknikleri kaynak olarak kullanılacaktır.

1.YIL TEMEL SEVİYE DERS PROGRAMI

 

Vedik Astroloji Nedir?

 

Vedik Astroloji Temel Kavramlara Giriş.

 

Hint (Vedic) Astrolojisi  ile Batı ve Hint Astrolojisi arasındaki farklar.

 

Hint Zodyak Sistemi  Ayanamsa Nedir?

 

Yıldızıl ve Tropik Zodyak

 

Jaimini ve Parashari

 

Jagannatta Hora programının pc üzerine indirilmesi ve programın ayarlarının yapılması.

 

Hint Doğum Haritası.

 

Vedic Ev Sistemleri. (12 evin ayrı ayrı değerlendirilmesi)

 

Evlerin Gruplandırılması.

 

Horoskop Evinin Gücü (Tüm evler ayrıntıları ile anlatılacaktır)

 

Gezegenler (Tüm gezegenler ayrıntıları ile anlatılacaktır)

 

Ay’ın Önemi, Ay’ın fazları.

 

Bhava ev teknikleri.

 

Ay Düğümleri Rahu ve Ketu (12 burç yerleşimi ve ev anlamları)

 

Vedik Zodyak Burçları.

 

Yükselen Burçlar, yöneticileri.

 

Hint Analizinde Temel Kurallar.

 

Gezegenler Arasındaki İlişkiler.

 

Gezegensel Güçler, Gezegen Görünümleri.

 

Vedik Astoloji de Retro Gezegenlerin Anlamı.

 

Pratik Harita Okuma Dersleri.

2.YIL İLERİ SEVİYE

 

Dasa teknikleri, Dasa Dönemleri

 

Atmakaraka gezegen

 

Yogalar

 

Karma

 

Nakshatralar-Takımyıldızları. (27 adet takımyıldızı detaylı anlatılacaktır.)

 

Harita Okuma tekniği.

 

Gandanta Noktaları.

 

Gulika Gezegen, Evlerde ki Konumu.

 

Bhirigu Bindu Noktası.

 

Muhurta Tekniği.

 

Yaşam Sonunu Getiren Maraka Gezegenler.

 

Sağlık Astrolojisi

 

Arudra Lagna dedikleri. (AL-A1-A2-A3-A4-A5-A6-A7-A8-A9-A10-A11 noktaları)

 

Vedik kuralları.

 

Transitlerin Yorumlanması.

 

Astroloji eğitimlerimi temel seviyede kurs katılımcılarının kendi doğum haritaları üzerinden örneklerle anlatılmaktadır. Eğitim sonundaki hedef, kişinin bir doğum haritasını ana hatlarıyla yorumlayabilmesidir. İleri seviyede ise doğum haritasının detaylarına ve öngörü tekniklerine yer verilmektedir. İleri seviye eğitimi sonunda da, haritalara dair öngörü yapabilme bilgisini deneyimleyerek kazanmış olacaksınız. Vedik astroloji Hindistan kökenlidir ve dil olarak ağır Sankritçe terimlere yer verilmiştir. Eğitimler de mümkün oldukçe bu terimlere yer vermemeye özen gösterilmiştir. Gezegenlerin isimlerini illa Sankritçe ezberleyeceksiniz diye iddialarım olmayacaktır. 🙂

-Kurs ücreti 1.Yıl temel seviye için KDV dahil 50.000TL’dir.

-Kurs ücreti 2.Yıl ileri seviye için KDV dahil 50.000TL’dir.

-KDV hariç bir seçenek yoktur. Kursiyerlere KDV dahil fatura kesilecektir.

-Katılımcının bilgileri üzerinde e-faturası kesilip hemen gönderilecektir. Eğitim ücreti peşin ödenmektedir.

-Vedik astroloji ağır bir ekoldür. Ruhsal düzey de yüksek frekansa sahip olanlar eğitimden keyif alacaklardır. Kurs esnasında kurstan ayrılacak kişinin ücret iadesi yoktur.

-Vedik eğitimde PDF dosya halinde ders notu verilmemektedir. G-mail adreslerinize gönderilecek olan dersler ömür boyu sizin olacak ve ne zaman isterseniz tekrar yapılacak şekilde kalıcı olacaktır.

-Türkiye Ziraat Bankası ATAKENT/İZMİR Şubesi TR50 0001 0021 2960 5784 2450 04 Ayşen Tok hesabına peşin yatırabilirsiniz.

-Dekontlarınızı 0 532 477 67 67 nolu hatta WhatsApp üzerinden ibraz edip, kaydınızı yaptırabilirsiniz.

-1.Temel seviye bitirilmeden diğer sınıflar açılmayacaktır. Farklı yerlerden alınan Vedik astroloji eğitimlerinde hangi seviyede olduğunuzu bilmediğim için Vediğin alfabesinden benimle birlikte başlamanız sizin bir Ayşen Tok öğrencisi olduğunuzun göstergesi olacaktır.

Katılım için WhatsApp üzerinden 0 532 477 67 67 nolu hattan Ayşen Tok ile direk iletişim kurarak kayıt oluşturabilirsiniz.

Vedik Astrolog Eğitmen

AYŞEN TOK