Adalet ve Kalkınma Partisi&Ay düğümleri

Göklerden gelen bir karar vardır!

Gökyüzünde devran sıra ile dönüyor. Ben, sen, o, öteki ya da diğeri kimsenin enerjilerden olası mümkün ihtimal ile dokunulmazlığı yoktur!

Görmüş olduğunuz Rasi haritası Adalet ve Kalkınma Partisine aittir. Bir gün benim kalemimden bunları okuyabileceğiniz belki de hiç aklınıza gelmezdi. Oysa ki ben sadece ve tarafsızca hep ilmi en doğru şekilde yorumladım.

14 Ağustos 2001/Ankara lokasyonuna göre partinin Ay Chandra Lagna konumu Boğa noktasındadır. T.Satürn 8.evlerinden geçerken, T.Jüpiter 7.evlerinden geçerken tüm bunların üzerine kuruldukları tarihten bu yana ilk defa deneyimleyecekleri transit Ketu ve Rahu seyrinin natal yerleşimde ki Yay burcunda ki Ketu ve İkizler burcunda ki Rahu ile temas edecek olmasıdır.

Parti bir de bu kavuşumu tersten etki ile 2010-2011 yıllarında 18 ay olarak test etmiş ve o dönem de ciddi bir kargaşa yaşamışlardır. Bu sefer ki kavuşum esnasında çıkacak neticeler nispetince Türkiye’de sağ merkez de sağ görüşü ağır başka bir parti dikkat çekici olacaktır.

Ters ve düz kavuşum genel olarak 9 yıl ve 18.5 yıllık süreçler ile bir sahneyi kapatır, farklı bir sahneyi aralar. Ay düğümleri ilahi adalet olarak dilimizde yer alan inancı gökyüzü yansımasıdır. Kuruluş tarihinden bu yana bir kez tersten ve bu süreçte bir defa düzden kavuşum enerjisi partinin 18.5 yıllık mazisinde karmik enerjiler adına sergilediği hak-adalet-hukuk kavramlarını hatırlatmak istemek için dokunuş yaparlar. Düğümlerin enerjisi parti içerisinde 7 şiddetinde deprem yaratabilir ve dengeleri alt-üst eder!

Kavuşumun etkisi partinin üzerinde 2020 yılının Ocak-Şubat-Mart-Nisan aylarında yansıma sunarken parti içerisinde ki sırların deşifre olma ihtimali halkın gözünde oluşacak itibar/itibarsızlık olarak adledilmelidir.

Ya değişecekler, ye değişmeye direnecekler. Sergileyecekleri tutum onların 2020-2023 aralığında ki politikaları ile 2023 seçim sonuçlarını belirleyecektir.

AKP Yerel seçimler de Türkiye’de başarı çizelgesinde 1.parti olarak yer alacaktır.

Fakat;

Hadiii başlıyoruz! Yazacaklarımı alın çünkü aynıları yaşanılacak!

1-AKP İkiye bölünürken bir tarafta mağdur bir tarafta Sn Erdoğan tarafından göz bebeği olarak görülen adamları göreceğiz!

2-Yeni oluşumun içerisinde Sn Gül Başkanlığında 5 partiden önemli ve sağlam isimler yer alırken merkez sağ da ve parlamento da tamamen dengeler alt üst olacaktır! Kapalı kapıların ardında konuşulanları AKP Rasi haritası çokta net gösteriyor bana…

3-Hali hazır da tüm bunlar bir iddiadan ibaret olsa da Ay düğümlerinin geçişi ile birlikte AKP ikiye bölünürken merkez sağda ki güçlü parti 2019 yılı biterken kurulmuş olur. Bunu hem Türkiye haritası da desteklemektedir. Sürpriz isim; Davutoğlu!

4-Ne yazık ki SnGül’ün Rasi haritasına göre yabancı diplomatlardan dahi alacağı destek o kadar net gözüküyor ki! Bu durumda SnErdoğan ile kendisini karşı karşıya gelmiş şekilde görebiliriz. Peki SnGül’ün en büyük destekçisi kim olacak?
Alın size 5’i bir yerde #AyşenToköngörüleri

5-Bir devrin sonu mudur bu? 4.ev ve 10.ev alanında Ketu ile Rahu düzden kavuşurken ya parti içerisinden dönen rüşvet ve skandallar açığa çıkarsa? Her şartta AKP 2023 yılına kadar tek başına iktidarda olacaktır. Fakat sonrası için gökyüzü öyle söylemiyor!

6-Umarım 5’de 5 kuralının içerisine Fetö’cüleri dahil etmezler! Fakat siyasi background çok sağlam isimlerdir Sn Davutoğlu mesela ve yine ilk aklıma gelen Sn Babacan! Peki ya masanın diğer elemanları yani iş adamları, dini çevreler, toplumun liberal kesimi ya da akademisyenler?

7-Hep beraber yaşayıp göreceğiz! Sizler bu söylem medya da yer almadan kulis öncesi hepsini benden zaten öngörü olarak duymuş ve okumuştunuz! Aslında sizlere söylemediklerim söylediklerimden daha fazla! Sabahlara kadar sadece #dolares için uykusuz kalmıyorum ben! Çalışıyorum!

8-5.ayın 5’inde ki ibare ise mevcut şartlarda yerel seçimlerin sonuçlanması ve AKP’nin Türkiye genelinde güven oyunu tazelemesi sonrasında sağlamlar ve çürükler diye ayıklanması olarak yorumlanmalıdır. Zati benim tüm iddiam da 2019 Mart itibariyledir…

9-2019 ve 2020 gökyüzü #Ay ve #Güneş tutulmaları bundan sonra ki süreçte AKP için ve Türkiye haritası için ciddi ve kalıcı yepyeni bir sürecin tetikleyici olarak var gücü ile sema da ki enerjiyi yeryüzüne indirecektir. Bana da düşen her zaman ki gibi tarafsız yorumlamaktır.

10-2019 Mart itibariyle AKP’de dengeler tamamen alt-üst olmuş vaziyette iken Sn Erdoğan’ın ilim mahiyetinde yaptığım bu yorumları dikkate almasını inanın çok isterdim. Fakat ne yazık ki sesim sadece sizlere ulaşmakta! AKP için 7 şiddetinde deprem geçirecek diyebilirim!

Sevgiler

AYŞEN TOK