KASIM-ARALIK ve TÜRKİYE

Merhabalar hepinize;

Ülke gündemimiz oldukça yoğun. Jüpiter’in 6.evde ki seyri esnasında gücümüzü gördük sanırım. S-400’leri alırken uzun yıllardır terörle mücadele etmiş, resmi ve sivil olmak üzere çok sayıda şehit vermiş bu konu da en müzdarip ülke olarak gökyüzünün desteği ile nihayet düşmanı yenmişiz. Satürn ise 7.ev alanında müttefikimiz bildiğimiz ülkelerin farklı yüzlerini görmüş ve onlarla yaşadığımız diyalogları da başarı ile geçmişiz. Gökyüzüne göre operasyon eylemini sizler ilk önce benden duydunuz. Operasyon kadar sonucu da önemliydi. Ben diyorum ki bu mesele bitmedi! Neresinden bakarsanız bakın gökyüzüne göre bu süreç 2020 yılının Ekim ayına kadar devam edecektir.

Yılı bitirmeye iki ay kalmış…Bu süreçte Eyt ve cezaevleri ile ilgili kararlar onay gördü gördü, görmedi Jüpiter’in 5 Kasım 2019 itibariyle Yay seyrine başlayacak olması gündem konularımızı tamamen değiştirecektir. Ülke olarak Jüpiter enerjisini olumlu anlamda hissedecek olmamız ise 24 Ocak 2020 tarihinde Satürn Oğlak seyrine bağlıdır. Satürn bu nokta da Asthama Satürn dediğimiz süreci yaşatacak iken dış borç, iç borç, bankalar, krediler ve toplu insan ölümleri gündemimiz olacaktır. (Virüs ve deprem)

28 Ekim 2019 Terazi burcu yeniay enerjisi, Mundane haritanın 5.ev alanı; Çocuklar, doğum oranları, genç nüfus, genel zevkler, eğlence yerleri, tatiller ve ikametleri (oteller gibi), tiyatro ve sinemalar, sanata verilen değerler ve sanatçılar, ünlüler, sosyete, kumarhaneler, şans oyunları, spekülasyonlar ve 2. Ev bağlantılı olarak borsa spekülasyonlarının getirileri ve sonucu, halk kahramanları (ülke adına başarı kazananlar gibi) spor ve spor karşılaşmalarının sonuçları gündem oluşturacak iken…

1 Kasım 2019-21 Kasım 2019 tarih aralığı Merkür retrosu var iken; İşte bu zaman aralığı çok önemlidir. Merkür 4.ev yöneticisi olarak kısa bir süre Akrep burcunda sonra Terazi burcunda retro pozisyonda olacaktır. Aile mevhumları, vatanperverlik, halkın korkuları, muhalefet partisi, zirai ve tarım durumları, beslenme değerleri, doğal felaketler sonucu zayiatlar, doğal kaynaklar, ülkelerin anıtsal ve tarihsel değerleri ve binaları,  gayri menkuller, emlaklar, barınak evleri, madenler, maden ocakları, sınırlarımız, sınırlarımızı ilgilendiren tüm konular, deprem, fabrikaların yerel durumları, çiftçiler, inşaatçıları ilgilendiren tüm konular kadar Temmuz 2019 zaman diliminde yaşadığımız konular bir daha gündem olacaktır.

12 Kasım 2019 Koç burcu dolunay enerjisi, Mundane haritanın 11.ev alanı; Müttefik ülkeler, toplumsal kuruluş ve yönetimler, yasa değişimleri, bir ülkenin meclisi, meclisten çıkacak kararları, ulusal hareketleri, isyanlar, devrimler, şehir meclisleri, belediyeler, belediye yöneticileri, ulusal servet, para piyasalarını ilgilendirecek alınan kararlar, bir ülkenin anlaşmaları, organizasyonlar ve jüriler, elektrik kaynaklı olaylar, erezyonlar 15 Kasım 2019 tarihine kadar söz konusu olacaktır.

26 Kasım 2019 Akrep burcu yeniay enerjisi, Mundane haritanın 6.ev alanı; Kamusal alanda tüm işçi ve çalışanlar, sendikalar, çalışanlara hizmet eden toplu dernekler, iş durumları, kamunun sağlığı, bulaşıcı hastalıklar, sağlık çalışanları, lokantalar, yiyecek ve içecek sektörleri, askeri ve güvenlik anlamında tüm personeller, ordu , polis, donanma ve savaş gemileri, sahil güvenlik v.s. gibi evcil hayvanlar ve küçükbaş hayvanlar gündem oluşturacak iken…

12 Aralık 2019 Boğa burcu dolunay enerjisi, Mundane haritanın 12.ev alanı; Gizli düşmanlar, gizli örgütler, casuslar, derin ve gizli yapılanmalar, şantajlar, hırsızlıklar, suçlular, suikastler, gümrük kaçakçılığı, uyuşturucular, vatan hainleri ve karanlık işlerle uğraşanlar bu evden incelenir. Ayrıca, işsizlik, grevler, sendika problemleri, hapishaneler, cezaevleri, cezaevlerini ilgilendiren konular, hastaneler, medyumlar, okültistler, akıl hastaneleri, bakımevleri, yetimhaneler, klinikler, yardım kuruluşları, ülkelerin vizyonları, inanç evleri, petrol endüstrisi-yağlar ve bu alanda çalışanlar, büyük baş hayvanlar, deprem bu evin bünyesinde incelenirken ayın ana konuları olacaktır.

26 Aralık 2019 Yay burcu yeniay enerjisi, yani yılın son Güneş tutulması ile ülke olarak 2017 yılının Eylül ayından bu yana süre gelen tüm konular da son defa yüzleşme. Mundane haritanın 7.ev alanı; Uluslararası ilişkiler, askeri veya sivil savaşlar, anlaşmalar, ultimatomlar, hakemler, kaçak suçlular, açık düşmanlıklar, rekabetler. Ayrıca evlilik ve boşanma oranları, halkın bakış açısı. Dış ticaret ve iş ortaklıkları, halkla ilişkiler bu evin konuları 6 gezegenin stelyumu dahilinde önemli bir takımyıldızı Moola enerjisi aktif olurken sizce de biter mi bu mesele?

Bitmez! Trump’a asla güven duyulmaz, hele ki Yahudi lobisi (İsrail) pusuya yatmış beklerken. (Kıbrıs) Yani, demem o ki, bu süreçte verilen sözlerin, yapılan anlaşmaların, ne kadar hükmü var gökyüzü gösterecek. Her an yeni bir olay bahanesi ile her şeyi başa sararak yeniden şekillenebilir Orta Doğu. Amerika ve Siyonist gruplar durumu fırsat bilerek Türkiye’yi zora sokmak için ellerinden geleni arkalarına bırakmayacaklar. Ben bilmem ki gökyüzü böyle söylüyor!

Gerçek olan şudur ki Sn Cumhurbaşkanı bu süreci güçlü bir irade göstergesi sergileyerek yönetmiştir. Güney Doğu sınırlarımızda gözü olan terör örgütleri yüzünden bu ülke de anaların, babaların, çocukların, kadınların gözyaşı hiç dinmedi! Zafer Türk ordusunundur. Bu da olsa olsa Jüpiter ve Satürn gücüdür…

(Piyasalar hakkında her ayın başı sadece İnstagram hesabımda yazıyorum. Lütfen takip eder misiniz?)

ADRES: aysentok   VE  vedic_norm

Hürmetler

Ayşen Tok