Şahdık, Şahbaz Olacağız

DAĞLARINA BAHAR GELMİŞ MEMLEKETİMİN

Haberin var mı taş duvar?
Demir kapı, kör pencere,
Yastığım, ranzam, zincirim,
Uğruna ölümlere gidip geldiğim,
Zulamdaki mahzun resim,
Haberin var mi?
Görüşmecim, yeşil soğan göndermiş,
Karanfil kokuyor cıgaram
Dağlarına bahar gelmiş memleketimin…

Ahmed ARİF

rrr         rrr

1 MART 2014 Ülke Mundane Horoskobunda Lagna ve Ay’dan itibaren 9.evde Satabihiska Nakhastrada Rahu yönetiminde 3.Padada yöneticisi Satürn olan Takımyıldızında 28 Şubat Darbeleri olarak da adlandırabileceğiniz bir YENİ AY evresine gireceğiz.

Yeni AY tamamlanma ve bitiş enerjileri barındırır. Vedic Astrology Yeni AY enerjisini sevmez. Hele ki bu zorlu enerjiler barından bir Takımyıldızın da ise. Satabihiska karşı gelme,isyan ve eksantrik olma gibi Kova burcuna özgü enerjiler barındırır. Bu Nakhastrayı diğerlerinden ayıran en büyük özelliği sır (secret) gizlilik taşıması ve esrarlı olmasıdır. Natal Haritada Yeni AY’ın 9.evde oluşması üstelik Retro Jüpiterden görünüm alması, 9.ev konuları açısında gizli kalan ne varsa Halkın dikkatini çekecek düzeyde ve başrollerini İktidar Partisinin oynayacağı, figüranların ise Cemaat, Muhalefet, Üniversiteler, Kanunlar, din, devlet ve yaşam felsefesi, denizcilik, deniz trafiği, uçaklar ve endüstrisi, uzun yol trafiği, yolcular ve uluslar arası ticaret, uluslar arası iletişim, ibadet yerleri, olacağı kesindir.

9.evde ki Yeni AY; Sosyalizmi, komünizmi, solcuları ve böyle akımları, kayıpları ve gizli kapaklı konuları, aşırlıkları, ani değişimleri, sağ kanat politika fikirlerini, girişimleri ve bilimsel içerikli toplumu ilgilendiren olayları, Natal Haritada ASLAN Burcunda yerleşen Rahu ise hemen karşıtlık hali ile gelişecek bu durumlara Dış Politika gücünün müdahale edeceğini, yeniden yapılanmaları ve değişimleri, organize suçları ve yer altı faaliyetlerini ortaya çıkaratacak Global anlamda tarihe damga vuracak olayları açığa çıkartacaktır.

Yeni AY zamanında Mundane Haritada 8.evde yer alan Venüs ve Merkür Kadın, çocuk ölüm haberlerinin bu süreçte Medyada yer alacağını, aynı zamanda finans konularının, Yabancı ülkelerle kuracağımız finans ilişkilerimizin önemine vurgu yapacaktır. Seçim için son kavşağa girilmiş oluyor. Açıkçası sizler için yorumladığım OCAK-ŞUBAT-MART Tajaka Aylık yorumlarım beni bir konuda çok şaşırttı. Israrla bir Politikacıya suikast girişimi diye yazıyorum. Yeni AY evresinde bunu da bekliyorum. Alıştık artık her yerel seçim öncesi bir Politikacı kurban vermeye. Eski defterler kapanmamışken bu Ülke de darbe üstüne darbe yaşıyoruz. Ne oldu da Cemaat ve İktidar kılıçları çekti. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Cemaat suflörlük, İktidar Partisi ise dublörlük yapacaktı. Fakat öyle bir karıştılar ki şimdi zurna SN Başbakan’ın elinde koro şefi Cemaat, klavuz AMERİKA! Ne plan ama? Mutluluk göz yaşlarının ardına saklanırız da SN Başbakan bu Millet fazla ağlamadı mı? En küçük bir itiraz durumunda panikliyorlar, öfkeleniyorlar ve agresif bir hal alıyorlar. Karanlıkların ardı aydınlıktır işte bu YENİ AY bu enerjiyi açacak mahiyette. Cemaat kendi içinde işi iyice sufiliğe döktü. Pek yakında yeni bir Kitap diye Kuran-ı dahi uyarlıyabilirler ki bu enerji de mevcut bu Yeni AY’da. Peki diyeceksiniz ki tüm bunların bize artısı ne Ayşen Hanım? Yapmayın etmeyin Allah aşkına aylardır yazıyorum gidişat berbat ötesi burada ilim ışığında yansıttığım kehanetlerin bir çoğu tuttu. Basit ve masumca yazdığım bu yorumları nedense ilmi ile ön planda olan isimleşmiş, markalaşmış hiçbir Astrolog kaleme almıyor. Bu işler öyle 12 tip burç yazmaya benzemez. Hristiyanların büyük bir oyunudur bu ve yöneticimizinde safı belli değildir. Bunların hepsini detayları ile 30 MART öncesi AK Parti Rasi haritası üzerinden kaleme alıyorum bunun öncesinde sizlere sunduğum bu makale 1 MART YENİ ayının önemini içeriyor.

Gökyüzü enerjilerinin altında bir darbe girişimin, sözünün, konusunun gündeme geleceği bir krizle karşı karşıyayız. Kriz ekonomik, sosyal, kültürel, siyasal hayatımızı altüst edecek enerjilere gebe. Ve MİT gibi özel istihbarat birimlerini ilgilendiren, kendilerini de büyük ölçüde kapsama altına alacak deşifre olunacak çok konu var 1 Martta. Yeryüzünde hiçbir ruh için cennet ve ebedi bir hayat vaad edilmedi. 30 yıl sonra bir sonra ki SATÜRN+SATÜRN kavuşumuna bir nesil böyle konuları sipariş ediyor karmamıza Ülke olarak neler yükleniyor ki aynı telden aynı delilikten tekrar yaşamayalım.

Yanılmayı yanılmış olmayı yüreğimden diliyorum biliniz ki Ülke genelinde AK PARTİ Mahalli İdareler seçiminde 1.parti çıkacaktır. Hiç kimse kalemime dokunamaz çünkü ben MELAMET yapmıyorum. Tam seçimlere yaklaşılan son virajda şu sırada da kamuoyunda oluşan kanı gereğince CHP kendine bağlanan umutlara yeterli yanıt veremiyor, muhalefetin gereklerini bile yerine getiremiyor, oysa ATATÜRK’çü kesim muhalefetten başka İktidarı devirecek alternatif olmadığı bilincinde. Makalemi hazırlarken yoğun eleştiriye maruz kalacağımı bilerek sitemde yayınlayacağım bu yazının neticesinde İktiadarın CHP karşısındaki durumunu da göz önünde bulundurmak gereğinin bilincindeyim. İnanın kalemim bu hususta tarafsızdır.  Ama yazacaklarım eleştirilerin de tümden yabana atılacak cinsten olduğu anlamını taşımıyor tabii ki. Netice itibariyle inşallah yanılan ben olayım.

CHP yerel seçimlerdeki belde adaylarını tanıtırken, gösterişe önem verirse kuşkusuz daha isabetli olabilir. Geçmiş Parti ve seçim coşkusu yaşanmıyor sokaklarda bunun sebebi ise İnsanların Ülkeye değil kendi dertlerine endekslenmiş olmalarıdır.  Ekonomik krizden kimse bahsetmiyor, piyasa da para akışı yok, herkes korku içerisinde. CHP’ye yeniden bir toparlanma şart. Kendi içlerinde dahi hangi yöne gideceklerine karar veremediler hala. O yüzdendir ki İktidarın önünde duracak başka ASLANLAR yok!

CHP ve MHP Parti kuruluş tarihleri tarafıma ulaştırılırsa onlar içinde bir makale yazarım bu tarihlerin doğruluğuna güvenirsem tabii ki. Gâh çıkarım gökyüzüne, Seyrederim alemi, Gâh inerim yeryüzüne, Seyreder alem beni. 🙂

Baki Sevgi ve Saygılarım ile

A.TOK