Yıldız İlmine İnanmayan Beri Gelsin

  

  

  

  

 

Camia ilginç, camia kıskanç, camia boş adamla dolu. Facebook sahte hesaplarla sağa sola sataşan sadist insanlarla dolu. Amaç provoke etmek, yıldırmak, sinirlendirmek vs…

Öngörü yapmaya devam edeceğim. Öngörü işten ziyade karakterim oldu zira Türkiye bu kadar net ve isabetli öngörüleri benim kalemimden okuduğu için rakiplerimiz çıldırmış vaziyette. 😀 Yaptığım öngörüler haber linkleri ve açılımları ile bundan böyle buradan makale olarak sizlere aktarılacak. İlmimize inanmayan, kalemimizle itilaf yaşayan kişilerin çirkin sataşmalarından korunmuş olacağız.

Bakalım işimize; Haziran ayı ziyadesiyle ilginç geçiyor. Satürn geçişi hem bireysel anlamda hem de global anlamda herkesi zorlarken İkizler burcunda bir stelyum. 24 Haziran 2017 saat:5.30 Aridra Nakshatra da Mundane Rasi haritasında 1.evde doğacak olan Yeni Ay ve dahi getirileri. Tüm yazı esir alacak Mars’ın Güneş’le biraraya gelmesinden dolayı  terör saldırıları, hükümet liderlerinin öfkeleri, güvenliği tehdit eden konular açığa çıkacaktır. Mayıs ayından bu yana Mars ve Satürn’ün karşıt görünüm yapmasından dolayı büyük üzüntüler yaşadık.

20 Haziran itibariyle Satürn retro olarak yeniden Akrep burcuna dönecektir. Üstelik aneratik derece ile. Su ile alakalı ciddi sıkıntılar baş gösterebilir. Boğulma ve deniz facialarında üzüntü verici durumlar oluşabilir. Büyük sel felaketleri gözlemlenecektir. Aridra Rahu yönetiminde bir takımyıldızıdır. Tasviri gözyaşıdır ve üzüntüyü tetikler. Bu Nakshatrada 24 Haziran’da oluşacak olan Yeni Ay’a eşlik edecek 4 gezegen simgeleri açısında huzursuzluk verecektir.

Merkür :  Medyayı, ticareti ve entelektüel kesimleri temsil eder.

Güneş: Ülke yönetimindeki lideri ve ülkenin spor, sanat gibi diğer alanlarda önde gelen kişilerini temsil eder.

Ay: Halkı, genel olarak kadınları temsil eder ve haritadaki Ay yerleşimi ise toplumun nelere odaklanacağını gösterir.

Mars : Orduyu ve askeri kuvvetleri temsil eder. Savaşı, terörü, toplumsal olayları ve ayaklanmaları, yangınları ve kayıpları işaret eder.

Haziran ayı ayrıca Jüpiter ve Mars karesini koynunda saklamaktadır. Satürn ve Ketu ile Rahu arasında oluşan kare görünüm ise 2014 yılının Eylül ayından bu yana mücadele verdiğimiz konularda ”işte kader” diyeceğimiz kavşağa hepimizi sürükleyecektir. Öfke tüm ruhumuzu esir alabilir. Çocuklar, erkekler, asker ve polis, yangın, terör tehlikesi konularını kapsayan tüm haberler üzüntü verici nispettedir.

Jüpiter adaleti temsil eden gezegendir. Satürn ise ”ilahi adaletin” sembolüdür. Muhalefet partisinin ”Adalet yürüyüşü” 2017 yılının Eylül ayına kadar sürecektir. 24 Haziran İkizler Yeni Ay fazı, 9 Temmuz 2017 Yay Dolunayı ile tamamlanacaktır. Dolunay Purvashadla Nakshatradadır. Bu yıldız Venüs yönetimindedir. Ve Dolunay anında Venüs çok cilveli bir yerleşime sahiptir. 4.ev Mundane haritalar da Muhalefet partilerini gösterir. Muhalefet adına maalesef ki Jüpiter dilerim olumlu etki yaratsın. 4.ev aynı zamanda sınırlarımız ve deprem gibi konularla alakalıdır.

Üzgünüm ki deprem riski ve enerjisi 2017 yılının Eylül ayı bitimine kadar çok yoğun şekilde hissedilecektir.

Kalemime güvenen, suretimi değil, özümü gören tüm okurlarıma selam olsun. Allah ilim ışığını kesmediği sürece sizler için hep yazacağım. Kılavuzum hak aşkı ve gökyüzü…

#gizlidüşmanlıklar
#gizliörgütler
#casuslar
#vatanhainleri
#şantaj
#rüşvet
#hırsızlıklar
#gümrükkaçakçılığı
#uyuşturucu
#hastane
#cezaevleri
#huzurevleri
#dinimekanlar
#ibadethaneler
#yetimhaneler
#işsizlikvegrevler
#büyükbaşhayvanlar

#Kamusaçalışanları
#işçiler
#işkazaları
#sendikalar
#hizmetsektörü
#kamununsağlığı
#asker
#polis
#ordu
#terörsaldırısıvedüşmanlık
#donanmasavaşgemileri
#sahilgüvenlik
#evcilhayvanlar
#küçükbaşhayvanölümleri
#virüs

#halkıntamamı #etkiseltepkiseldireniş #kurumlardaçalışanlar

#şehirlerinimajı
#üzüntükedervegözyaşı

#Uluslararasıilişkiler #askerrisavaşlar #sivildirenişler (CHP ADALET YÜRÜYÜŞÜ)
#hakemler
#kaçaklar
#suçlular
#açıkdüşmanlıklar
#terörsaldırısı

Biz dedik ki hatta birkaç gün önce ”Haziran ayının ikinci yarısı itibariyle sermaye ve para piyasalarında deprem yaşanılacaktır”. Bankalarla alakalı daha öncede öngörüler de bulunmuş ve birkaç bankanın satılacağının altını çizmiştim. Okuyanlar hatırlar…

Sırada hangi banka var?

31 Temmuz’a kadar ülke gündemimiz…
Sevgiler

AYŞEN TOK