Türkiye’m

Söz uçar yazı kalır düsturuna uyalım! Bugüne kadar ilim ışığı çerçevesinde yaptığımız tüm yorumlar bilimsel bilgileri sezgisel yeteneğimizle buluşturup sizlere sunduğum ve asla değişmeyecek olan kehanetlerdir. Sosyal medyada akışta kaybolduğu için bu öngörüleri kısaca sitemde yayınlıyorum. Daha öncesinden de bunları Facebook ve Twitter hesaplarımda paylaştığımı bilmektesiniz.

-Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Rasi haritası yükseliştedir.

-Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan BAŞKAN olacaktır.

-AKP 2023 yılına kadar bu ülkede tek başına iktidardır.

-AKP Rasi haritası yükseliştedir.

-2018-2020 yılları aralığında ülke eyaletler halinde bölünecektir.

-2018 itibariyle T.Satürn Yay geçişi ile Mundane haritalarda Ay ve yükselen konumuna göre 7.ev seyrinde ülke EYALETLER şeklinde bölünerek BAŞKAN vekillerince yönetilecektir. Bu alışılması zor bir süreç olsada bu düzen tam anlamıyla 2020 sonrası muazzam bir sistemle çalışacaktır. Ülkenin bölünerek yönetileceği öngörümüz Satürn enerjisi ile vuku bulacaktır.

-Ülkenin Güney Doğu sınırları tehlike ve önem arz etmeye devam edecektir.

-En başından bu yana söylediklerimiz bunlardır. Hepsi Vedic Norm sitesinde mevcuttur.

Var mı ötesi gökler böyle söylüyor. En başından bu yana sözlerimin ve kehanetlerimin arkasındayım. Sizler ki beni sosyal medyadan takip edenler bu kehanetlerin gerçekleştiğini gördükçe kalemimize ve ilmimize hürmette kusur etmediğiniz için bunları siteme taşıdım. Ve kalıcı olarak belgeledim.

Velev ki yanıladabilirim söz yukarıda ki büyük ustanın lakin yanılmışlığımız görülmemiştir. Bu ülkeye ve işini düzgün yapamayan sahtekar Astrolog (!) adaylarına miras olarak bırakacağım yazdığım 100 yıllık öngörüler kılavuzları olsun. İlaveten Dolunay evresine inanmayan kişi asla ve asla Astrolog olamaz! Kehanet doğuştan var olan bir yetenektir. Şayet terörist cuntacıların darbe eylemi gerçekleşseydi ŞEREFSİZ Astrolog (!) bozuntuları bu seferde ”ne oldu bilemedin! Hani 2023’tü diyeceklerdi!” diyerek yafta yapıştıracaklardı. Keşke kendilerininde tek bir öngörüsü gerçekleşse! 😀 😀 😀 Yada öngörü yapabilseler. 😀 😀 😀

Ben koyu sağ görüşlü ve milliyetçi bir kadınım. Yazdıklarım göklerin yansıtacağı enerjilerle zamanı gelince şekillenecektir. Türkiye tarihinde kehanet denildiğinde akla gelen tek isim AYŞEN TOK olacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti, demokrasisi ve yöneticileri ile bir bütündür.

Allah devletimize, milletimize, topraklarımıza, bayrağımıza ve yöneticilerimize zeval vermesin.

HÜRMETLER

AYŞEN TOK