Yine mi Güzeliz? Yine mi Çiçek! ASRIN SEÇİMİ

Kabahatın çoğu senin, canım kardeşim!

Nazım Hikmet

Merhabalar efendim; Bu işler hep böyledir zaten bir sakalımız olsa sanırım dinleyenimiz daha fazla olacak. Geçmiş seçimler dahil olmak üzere neden her seçim illa ki Merkür retrosuna veyahut Merkür gölgeli fazına rast gelir ki? Bakın bir gülmek geldi bana, koca koca adamları; Mazbatam nerede? Oylarımız çalındı…! Gibi serzenişler halinde görmekteyiz sosyal medya da. O da yetmedi okuduklarımız, yazılanlar akıllara ziyan. Kendi iç dünyam da çok farklı bir boyuta geçtiğim için inanın hepsini ve tüm bu hırsı gülerek izliyorum. Bana yakışan gibi, şükürler olsun ki sizlere hepsini yazdım. Şubat makalesi tıklayarak okuyabilirsiniz. Oylar sayılıp, fark ve çelişkiler ortaya çıkınca sizlere ne dedim? Seçim tekrarı söz konusudur ve bunun da zamanı Haziran ile Temmuz aylarıdır. Sizler bunları en önce benden okurken siyasi liderlerimiz zikire başladı. Yine güzeliz yani…:))

Eeee bir de adettir, her kim ki mazlumu oynarsa zalim yenilir. Kimdir mazlum? Kimdir zalim? Ayrımını sizlerin yüksek idrakine bırakıyorum.

Koyu belirttiğim yerleri merak edenler tıklayarak hatırlayabilir…

Asrın seçimine dair düşüncelerimi yani gökyüzü rotasyonunu maddeler halinde sıralayacağım…Tam da sezon başlarken seçim mi olur? Piyasalar ne olacak? Esnaf ne olacak?

Fakat öncesinde yinelemekte fayda gördüğüm notumu lütfen okuyunuz! ”Sn Bin Ali Yıldırım Beyefendi’nin doğum bilgileri doğru çalışmaktadır. Bugüne kadar yaptığım yorumlar mahiyetinde yerel seçimler de kendisi için başarı söz konusudur lakin rakibi Sn İmamoğlu doğum bilgileri net olmadığı için (Ne ayı, ne tarihi, ne günü) yorum yapmamayı yeğliyorum. ” diye belirtirken Bin Ali Bey şayet güçlü transitler yaşamıyor olsaydı böyle bir tablo ortaya çıkmaz ve Sn İmamoğlu açık ara atarak Başkanlığını ilan ederdi.

Sn Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi Türkiye %52’lik bir oranla İktidar partisinin öncülüğünde bir seçimi ne yazık ki arşivlere işlenecek kadar önemli gelişmelerle bitiremedi. İlk makalem de ‘’SEÇİM BİTTİ Mİ’’ diye başlık atarken isabet etmişim…

-Sn Cumhurbaşkanımızın doğum haritası ve transitleri son derece güçlüdür. Zira Natal Ay üzerinde ağırladığı Jüpiter sayesinde başarı kendisiyledir. Bunu da en güzel şekilde müttefikimiz olan ülkeler ile yaşanılan diyaloglar da ve ekonomi kulvarında dolara, dövize yaptıkları müdahaleler ile ispatlamıştır. 2018 yaz aylarına damga vuran kur da ki hararet vesilesiyle çığırtkanlık yapan ‘’Dolar 10tl olacak’’ diyenlere sormak lazım, bol keseden atışların, desteksiz atışların sonucunu? Natal Ay konumu Akrep olduğu için T.Satürn Natal Ay üzerine gelirken 3 derece ve giderken 3 derece yaptığı vurgu ise 2016 Temmuz ayında yaşadığımız olaylarla örtüşmektedir.

Gündemi sarsan iddia! Ya hu böyle bir iddia gökyüzü göstergelerine göre önce dilimden canlı yayında döküldü, şimdi ise kalemimle can bulmakta. Muhalefet lideri Sn Bahçeli’de zikire durdu. Bakalım neler olacak? :))

“Seçimler Haziran ve Temmuz aylarında yeniden yapılacak”

31 Mart Yerel Seçimleri’nin üzerinde 10 gün geçmesine rağmen devam eden itiraz süreci nedeniyle gündeme bomba gibi bir iddia ile giriş yapmıyorum ben. Okuyun işte diğer makaleleri. Merkür Satürn-Ketu ve Rahu markajına takılmış. Her şartta Muhalefet zor da. İtirazlar sonuçlanır mı peki? Temmuz ayında İkizler burcunda Mundane Rasi haritasına göre Türkiye’nin 1.evinde önemli bir Güneş tutulması var. Tutulmaların etkileri, yansımaları 3 ay evvelinden başlar ve en güçlü 1 aylık süreçte yaşanır. Astroloji kurallar bütünü olsa da yorum yapabilmek zeka ve mantık mahiyetindedir. İlaveten 8 Temmuz-31 Temmuz zaman aralığında Yengeç-İkizler diliminde bir Merkür retrosu daha yaşanılacaktır ki Merkür bu sefer Rahu ile temas kuracaktır. Rahu (Müttefikimiz olan ve provokasyona hazır dış güçler anlamına gelir)

Ne oluyoruz ya deyip deyip gülüyorum ben! Gülmekten hatta yazamadım o dereceyim! İstanbul seçimleri bu tablo mahiyetinde yinelenir efendim! :))

Bakalım anlık gökyüzüne Nisan-Mayıs akustiği neymiş? Yazdıklarım 15 Nisan-15 Mayıs zaman aralığı dahilinde ki gündem konularımızdır…

10 Nisan Yay burcunda Jüpiter retrosu; Mundane haritada 7.ev alanında geriye dönen Jüpiter 2019 yılına imzasını atacak! 23 Nisan itibariyle Akrep burcu retro süreci; Hem öyle bir imza ki biz ‘’Bir gece ansızın gelebiliriz….’’ diyor. Anladınız siz onu! Uluslararası ilişkiler, askeri veya sivil savaşlar, anlaşmalar, ultimatomlar, hakemler, kaçak suçlular, açık düşmanlıklar, rekabetler. Ayrıca müttefikimiz olan ülkeler ile ticari konular da yapılacak eylemler, hamleler, restleşmeler ya da uzlaşmalar! Kamusal tüm işçi ve çalışanlar, sendikalar, çalışanlara hizmet eden toplu dernekler, iş durumları, kamunun sağlığı, bulaşıcı hastalıklar, sağlık çalışanları, lokantalar, yiyecek ve içecek sektörleri, askeri ve güvenlik anlamında tüm personeller, ordu , polis, donanma ve savaş gemileri, sahil güvenlik v.s. gibi bu evin inceleme alanına girerler. Ayrıca evcil hayvanlar ve küçükbaş hayvanlar bu evin konularındandır. Hayvan hakları yasası meclis de gündeme gelebilir. Hayvan hakları savunucularını, talepleri ile gündem de izleyebiliriz.

30 Nisan Terazi burcunda dolunay; Türkiye Rasi haritasının 5.ev alanı. Çocuklar, doğum oranları, genç nüfus, genel zevkler, eğlence yerleri, tatiller ve ikametleri (oteller gibi), tiyatro ve sinemalar, sanata verilen değerler ve sanatçılar, ünlüler, sosyete, kumarhaneler, şans oyunları, spekülasyonlar ve 2. Ev bağlantılı olarak borsa spekülasyonlarının getirileri ve sonucu, halk kahramanları (ülke adına başarı kazananlar gibi) spor ve spor karşılaşmalarının yerleri bu evin bünyesinde incelenir. Terazi dolunayı Borsa, para, sermaye ve para piyasalarına coşku vermeye and içmiş.

Eee güzel. :)) Peki MB ne zaman açıklayacak kararını? Para politikası kararları özetleri bildiriş tarihi; 25 Nisan 2019/30 Nisan 2019.

Venüs (para) nerede peki? Balık burcunda üstelik gölgeli, durağan Satürn’den görünüm alırken üstüne bir de Ketu’yu ekleyelim. Mahalle yanarken haspa saçını tararmış…

Devam ediyorum;

30 Nisan tarihinde Yay burcunda Satürn retrosu; Mundane Rasi haritasında 7.ev alanı. Yukarı da verdim. Müttefikimiz olan olmayan ve uluslararası platform da ticaret yaptığımız tüm konular, eylemler, üstüne bir de Trump tripleri. Sahi neden sessiz kaldı bu Amerika? Kafamda deli sorular yani…

Satürn retro ve Ketu ile yan yana. Ketu zaten geriden transit halinde ve her ikisi de karmik etki taşırken aloooo okuyun burasını; Londra’daki swap piyasasında Türk Lirası’nın gecelik faizi, yüzde 1.300’ü seviyelerini aşarken 5.30tl seviyesinden birden 5.70tl seviyelerine gelen döviz! Geçen hafta yüzde 22 seviyesinde seyreden bu oran son iki gün içinde katlanarak yükseldi, 2001’deki ekonomik krizi sırasında görülen seviye yüzde 71’di.Yabancı bankaların Türk Lirası elde etmek için kullandığı Londra swap piyasasında, Türk bankalarının yasal dayanaklarının da oldukça altında TL likiditesi sağlamak istemesi neticesinde bu gelişmelerin her türlü formu yaşanılacaktır hani biliniz! Ne dedim; Uluslararası ticaret anında kullandığımız alış-veriş para birimi, faiz değerleri…

Devam ediyorum;

4 Mayıs tarihinde Koç burcunda yeniay; Olmadı şimdi. Tam da Venüs’ün yöneticisi olduğu takımyıldızı Bharani acaba nasıl bir ayar çekecek piyasalara? Venüs hala Balık burcunda ve Satürn markajında. Burası ülke haritasının 11.ev alanı; Müttefik ülkeler, toplumsal kuruluş ve yönetimler, yasa değişimleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi, ulusal hareketler, isyanlar, devrimler, şehir meclisleri, şehir yönetimleri, belediyeler, yerel yönetimler, ulusal servet ve erezyonlar.

İşte düşüncelerin ve ortada dönen spekülasyonların netice alacağı zaman dilimleri ile birlikte piyasalara yansıması…

Sustum ben! Susmadan önce tüm bilgimi, ilmimi ve kalemimi emrinize amade kılmaya hazırım. Sn İmamoğlu’nun yakınlarına, kendisine ulaşabilirseniz ki bana gerçek doğum bilgilerini iletirseniz yoruma hazırım! Benim safım gökyüzüdür. Bugüne kadar sizlere hep seçimlerden bir ay evvel analizler sundum. Okudunuz ve yaşadık! İstanbul için her iki politkacı da birbirinden değerlidir. Bin Ali Bey’in Haziran ve Temmuz aylarında ki transitleri son derece güçlüdür. Kendisi 20 Aralık 1955 Erzincan doğumludur. Ay konumu Kova noktasındadır ve T.Satürn 11.ev alanında, T.Jüpiter ise 10.ev alanında var gücüyle kendisine arzu ettiklerini verecektir. Lakin içerisinden geçmekte olduğu Dasa evresi Vimsottari Dasa: Ket MD: 2017-11-01 (22:37:01) – 2024-11-01 (17:48:11)/Sun AD: 2019-05-28 (7:43:51) – 2019-10-06 (6:40:31) olumsuzdur. Ketu dasa son derece ilginçtir. An gelir kartal gibi göklerde iken, an gelir akrep gibi yerler de süzülebilirsiniz. Ay merkezli doğum haritasında Güneş 7.ev yöneticisidir.( Üyesi olduğu partiyi temsil eder ve natal da 11.ev alanında yerleşmiştir.) Güneş Satürn ve Ketu ile beraberdir. üstelikte Ketu-Güneş dasa evresi yaşanırken, bu süreç muamma ve şaibe dolu bir evreyi kendisine sunmuştur. Yüzüne vuran üzüntünün aksı tamamen gökyüzü yansımasıdır. Ay’a göre 10.ev (Toplumsal saygınlık) yöneticisi Mars ise 9.ev alanında Terazi burcunda düşüş noktasındadır lakin T.Rahu’dan olumlu destek almaktadır. Rahu Jüpiter enerjisinde çalışır ve hep vericidir. 2017 Ekim-2018 Ekim sürecinde Jüpiter 10.ev yöneticisi gezegenin (Mars) üzerinden geçerken kendisine kariyeri adına güçlü deneyimler kazandırmıştır. 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılan AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresinde Genel Başkan seçilmiştir ve Davutoğlu’nun istifasının ardından 65. Türkiye Hükûmeti’ni kurarak 24 Mayıs 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti’nin 27. Başbakanı oldu. Fakat başlayan Ketu dasa evresi ile birlikte şimdiler de yaşadıklarını anlatmama da başka kelam yoktur!

Ne dedim başında; Her kim ki halkın gözünde mağduru oynarsa milletçe onu alıp şaha kaldırdığımız defalarca ispatlanmış ve yaşanmıştır.

Benden şimdilik bu kadar efendim; AKP İktidar olarak 2023 yılına kadar konumunu korurken yapacakları bir hata ve hatalar 2020-2023 transitleri ile süreci şekillendirirken Ay düğümleri vesilesi ile bizler belki de bir devrin sonuna doğru ilerlemekteyiz!

İşte bu da olsa olsa kaderdir…!

Hürmetler

Ayşen Tok