BEKLENEN MAKALE

Merhabalar hepinize…

Sn İmamoğlu’na ait olduğunu inandığımız nette bulunan verilere yönelik iki harita analizi ile sebep-sonuç sorularının cevapları doğrultusuna yıldızlar ne diyor? İlk veri nette bulunan veridir. 2.Harita ise arkadaşları tarafından bana iletilen doğum tarihidir. 1971 doğumlu olduğu ve nüfusa bir yıl büyük yazdırıldığı iddia edilmektedir. Öyle sanıyorum Astroloji camiasında, Astrologları dahi düşünce ve karar aşamasında ikiye böle bilir bu doğum tarihi kargaşası. Fakat ilkemiz Hipokrat yemini olmalı, duruşumuz tarafsız ve adil, olanı biteni yıldızlara uydurmak değil, yıldızları meal edebilmektir.

1.Harita

Doğum saati bilinmemekle birlikte 4 Haziran 1970 Akçaabat doğumlu Sn İmamoğlu’nun kaderinde neler vardır? Yorum tamamen Ay (Chandra) baz alınarak yapılacaktır. Yaz saati uygulaması yoktur. Zira başlangıç Dasa evresi de natal Ay konumunun yerleştiği takımyıldızına aittir.

1-Ay konumu Boğa burcundadır. Takımyıldızı Rohinidir ve her anlam da güçlü, sevgi dolu, sempatik, insanların gözünde popülerlik verecek özelliklere sahiptir. Lakin Ay ve Güneş konumu ile Ay düğümleri Rahu ve Ketu arasında ciddi bir kare görünüm vardır ki Ay’dan itibaren 4.ev (yuva, anne) ve 10.ev (toplumsal saygınlık ve kariyer) alanlarında ki gelişmeleri, kadersel olayları işaret etmektedir. Doğum başlangıç Dasa evresi Ay Dasadır.

2-Haritanın diğer argümanlarına baktığımızda ise 2.ev ve 5.ev yöneticisi Merkür’ün 12.ev alanında Satürn ile birlikte yerleşmiş olması 2.ev ve 5.ev konularında sırlara sahip olduğu ve gizliliğe önem verdiği anlamı içermektedir. Kendisi için 2015-2016-2017 yılları oldukça zor geçmiştir.

3-Ay (Chandra ) konumuna göre 10.ev yöneticisi Rahu’nun yönettiği burçta yerleşmiş olması (Kova) ve retro Jüpiter görünümü hak ettiği ve elde edeceği toplumsal saygınlık adına çok mücadele vereceği ve bunun yaşamı boyunca liderlik vasıfları ile kendisini tanıştırıp, bir kiteleye hükmedeceği anlamındadır. Böyle bir yerleşim ancak liderlerin ve üst düzey yöneticilerin doğum haritalarında olur ki bu bağlam da geçmiş biyografisi başarı dolu bir yaşam serüveni sunmaktadır.

Gelelim transitlerine…

1-Ay (Chandra) konumuna göre seçim zamanı 31 Mart 2019 tarihinde 10.ev alanı Satürn görünümü almaktadır. Satürn kurallar gereği 1-3-7-10.evlerle görünüm kurar ve bu alanlar da gecikmeler, kısıtlanmalar, üzüntüler verir. Satürn aynı zaman da Ay konumuna göre 8.ev alanından geçerken de Asthama Satürn evresi yaşatmaktadır. Bu bile hak edilenler konusunda kayıp yaşanılacak ve büyük üzüntü duyulacak anlamındadır. Satürn’e eşlik eden Ketu varken üstelik.

-Akrep burcunda seyir eden Jüpiter transiti ise şimdiler de kısa bir süreliğine Yay burcuna geçmiş olsa da İmamoğlu için burası 8.ev alanıdır, yeniden Akrep noktasına döndüğünde ise Ay konumuna göre 7.ev alanı olacağı için olumludur ve 10.ev ile kare görünüm kuracaktır. Gezegen Akrep burcuna 23 Nisan 2019 itibariyle dönecektir. Kader kendisi için olumsuz bir süreç başlatacaktır. Bir doğum haritasında Satürn, Rahu, Ketu ve Jüpiter transitleri yaşam sahnesini belirlerken senaryoyu Dasa evresi yazar.

-Lakin Sn İmamoğlu bu doğum tarihine göre;

Sat MD: 2011-07-10 (8:25:26) – 2030-07-10 (5:18:45)

Ven AD: 2018-04-29 (5:26:15) – 2021-06-30 (11:32:38)

Dasa evresi yaşamaktadır. Natal haritada ki Satürn 12.ev alanında zararlı değil faydalı çalışır, Satürn doğum haritasının 9.ev alan yöneticisidir ve kader de güçlü ve yurtdışı eğitim süreci verir. Satürn-Venüs Dasa evreleri olumlu zamanlar değildir. Venüs mutluluk temsilcisi iken Satürn değerlerini soğutacak ve kişi zaman zaman karamsar olabilecektir. Venüs doğum haritasının 2.ev ve 6.ev yöneticisidir. Bu da sürecin zorluğunu bir kat daha arttırır.

-Kendisi için bu doğum bilgisine göre olumlu zaman dilimi 2020-2023 zaman aralığı bile değildir. Zira Oğlak burcuna geçecek olan Satürn transiti bu tarih aralığında kendisine Satürn-Satürn karesi ve Ay düğümleri karesi enerjilerini yaşatacaktır. Satürn köstek olurken, Jüpiter 2022 ve 2023 yıllarında tam destek verecek transitler yaşatacak ve Dasa evresi değişecektir. Satürn-Güneş dasa evresi kendisine 2023 seçimlerinde CUMHURBAŞKANLIĞI statüsünü dahi getirebilir.

2.Harita

1-Ay konumu Başak burcundadır. Takımyıldızı Chitra Başak-Terazi alanını temsil eder ve Mars yönetimindedir. Adalet duygusuna ve olgusuna aşırı derece de inanan ve bu konulara önem veren insan profili çizer. Natal Ay konumun aldığı her hangi bir olumsuz gezegen görünümü yoktur! Aksine tertemiz bir Ay konumudur. Doğum başlangıç Dasa evresi Mars Dasadır. Ay konumundan itibaren 5.ev alanında yerleşen Rahu-Mars kombinasyonu kendisine iki erkek ve bir kız evladı vermiştir. 5.ev konularında hakkında çok fazla spekülasyona açık ve bir o kadar da popülerlik verecektir. 11.ev alanında ki Ketu güçlü sosyal çevresini ve toplumun her kesimi tarafından sevilen bir karakter çizmektedir.

2-Haritanın diğer argümanlarına baktığımızda ise 1.ev ve 10.ev yöneticisi Merkür’ün 9.ev alanında Satürn, Güneş  ile birlikte yerleşmiş olması 1.ev ve 10.ev konularında kendisini toplum önünde çok iyi ifade edip, dilini ve zekasını çok iyi kullanabilen insan tipi çizer ki ifade şekli ve sergilediği olumlu mizaç herkesin gönlünde yer etmesine vesile olmuştur. Kendisi eğitim konularına son derece ilgi duyar. Böyle bir doğum haritası için 2015-2016-2017 yılları oldukça zor geçmiştir. Ayrica Ay düğümleri ters kavuşumunu atlatmış ve geride bıraktığı 9 yıllık yaşam sahnesinin perdeleri inmiş, kader onu farklı bir sahneye itmiştir.

3-Ay (Chandra ) konumuna göre 10.ev yöneticisi Merkür T.Jüpiter’in Akrep burcu seyri ile birlikte toplumsal saygınlık ve popülerlik adına destekleyici ve itekleyici bir güçtür. Natal haritasında Jüpiter’in retro olması ve yine Jüpiter, Jüpiter kavuşumu yaşıyor olması da başlı başına bir destek enerjisidir. Turbo görev üstlenen bir Jüpiter demektir. Retro Jüpiter görünümü hak ettiği ve elde edeceği toplumsal saygınlık adına çok mücadele vereceği ve bunun yaşamı boyunca liderlik vasıfları ile kendisini tanıştırıp, bir kiteleye hükmedeceği anlamındadır. Böyle bir yerleşim ancak liderlerin ve üst düzey yöneticilerin doğum haritalarında olur ki bu bağlam da geçmiş biyografisi başarı dolu bir yaşam serüveni sunmaktadır.

Gelelim transitlerine…

1-Ay (Chandra) konumuna göre, Ay 26.13 enlem değeri ile Başak burcundadır. T.Satürn şimdiler de bu derece de ve Yay burcunda retro seyre başlayacaktır. 2019 bitene kadar şayet bu doğum haritası doğru ise Sn İmamoğlu için mutluluk ve başarı verici bir tablo söz konusu değildir. Seçim zamanı 31 Mart 2019 tarihinde 10.ev alanı Satürn görünümü almaktadır. Satürn kurallar gereği 1-3-7-10.evlerle görünüm kurar ve bu alanlar da gecikmeler, kısıtlanmalar, üzüntüler verir. Satürn aynı zaman da Ay konumuna göre 4.ev alanından geçerken de Kandaka Satürn evresi yaşatmaktadır. Bu bile hak edilenler konusunda kayıp yaşanılacak ve büyük üzüntü duyulacak anlamındadır. Satürn’e eşlik eden Ketu varken üstelik.

-Akrep burcunda seyir eden Jüpiter transiti ise şimdiler de kısa bir süreliğine Yay burcuna geçmiş olsa da İmamoğlu için burası 4.ev alanıdır ve 10.ev ile görünüm kurmuştur. 23 Nisan itibariyle buradan ayrılacak ve Akrep burcuna geri dönecektir. 10.ev görünüm tamamen ortadan kalkarken bu sıkıntılı bir zaman dilimini başlatır. Kader kendisi için olumsuz bir süreç başlatacaktır. Bir doğum haritasında Satürn, Rahu, Ketu ve Jüpiter transitleri yaşam sahnesini belirlerken senaryoyu Dasa evresi yazar.

-Lakin Sn İmamoğlu bu doğum tarihine göre;

Sat MD: 2010-11-29 (12:39:41) – 2029-11-29 (9:31:34)

Ven AD: 2017-09-21 (1:30:07) – 2020-11-20 (4:31:34)

Dasa evresi yaşamaktadır. Natal haritada ki Satürn 9.ev alanında zararlı değil faydalı çalışır diyemeyiz, şansı blokajlar. Satürn doğum haritasının 5.ev alan yöneticisidir ve kader de güçlü ve yurtdışı eğitim süreci verir. Satürn-Venüs Dasa evreleri olumlu zamanlar değildir. Venüs mutluluk temsilcisi iken Satürn değerlerini soğutacak ve kişi zaman zaman karamsar olabilecektir. Venüs doğum haritasının 2.ev ve 9.ev yöneticisidir. Bu da sürecin zorluğunu bir kat daha arttırır.

-Kendisi için bu doğum bilgisine göre olumlu zaman dilimi 2020-2023 zaman aralığıdır. Satürn ve Jüpiter tam destek verecek transitler yaşatacak ve Dasa evresi değişecektir. Satürn-Güneş döngüsü kendisi için son derece güçlü çalışacaktır. İki doğal zararlı gezegen süreci olumlu yerleşimler söz konusu ise yaşam sahnesinde başarılara imza attırır. Şayet 2.harita gerçek ve doğum bilgisi bu ise; İmamoğlu’nun olası İBB seçiminde verilecek olan mazbatanın geri alınması ve 2020 yılının bitimine kadar zor bir sürece girme olasılığı yüksektir.

Bu makaleyi ilk defa okuyacaklar için lütfen konu ile ilgili yazdığım makaleleri hatırlayalım. Üstünü tıklamanız yeterli!

1-Türkiye 2019

2-OCAK 2019 TÜRKİYE ve AMERİKA 

3-KARMİKLER Burç Değiştiriyor Rahu&Ketu ve Türkiye

4-Adalet ve Kalkınma Partisi&Ay Düğümleri 

5-SEÇİM BİTTİ Mİ?

6-Yine mi Güzeliz? Yine mi Çiçek! ASRIN SEÇİMİ

7-ERKEN SEÇİM HOŞ GELE!

8- O MEKTUP AÇILACAK MI?

Astrolojik göstergeler bunlardan ibarettir. Şayet Sn İmamoğlu için bu iki haritanın hangisi doğru derseniz bunu ilerleyen günler de göreceğiz. Zira bu iki harita da yaşanılanları farklı ifade ederken sanki 2.doğum haritası süreci ve yaşanılacak olan olayları daha iyi ifade etmektedir. Veriler ne kadar doğrudur, yılı ne kadar doğrudur, günü ne kadar doğrudur Allah biliyor.

-YSK’nın AK Parti’nin itirazların yerinde görmeyip reddetmesi ihtimali de bulunurken, bu iddiaları somut delil kabul edip sonuca etkili olduğuna karar verirse İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinin iptaline ve yenilenmesine karar verebilecek. Bu durumda, İstanbul’da en çok oy alan adaya mazbatası bu süreçte verilse bile seçimin iptal edilmesi ve yenilenmesine karar verilmesi halinde mazbata iptal edilip, yeniden seçime gidilecektir. Farkındaysanız 18 yıl önce Sn Erdoğan’ın başına gelenler, Sn İmamoğlu için söz konusu olmuştur. Konular aynı ve karakterler farklıdır. Benim sizlere yazdığım makaleler bu kapıya çıkıyor. Ve bu zaman aralığında yaşanılacaklar neticesinde ben Türkiye Rasi haritasına göre erken seçim öngörmekteyim…YSK şayet karar verirse ki 2 Haziran için resmi gazetede yayınlamıştır ve İstanbul karar beklemektedir. Usülen mazbata verilmek zorunluluğu yasal süreçtir.

-CHP Rasi haritası 2020 itibariyle yükselişe geçecektir.

-AKP 2023 yılına kadar iktidardadır fakat yaşadıkları Ay düğümleri düz kavuşumu kendileri için zorlu bir sürecin işaretçisi iken bu zorluklardan ders alıp, değişmeleri yönünde değerlendirilirse, değişim onlara avantaj olarak dönebilir.  Aksi takdirde 2.ev ve 8.ev alanı tetiklenirken parti içerisinde parasal konuları işaret eden sırlar deşifre olacaktır. Dikkatli olunulması gerekirken Ay düğümleri transit etkileri ilahi gücün ve ilahi adaletin temsilcisidir. Sizlere bugüne kadar hep ‘’AKP 2023 yılına kadar iktidardadır, Sn Recep Tayyip Erdoğan doğum haritası ve transitleri güçlüdür’’ derken anlamayıp kalemle itilaf oldunuz fakat sonra ilim gerçeğini kabul ettiniz! İşte şimdi o zamanlara gelinilmiştir.

-Ay düğümleri Rahu ve Ketu hak olanı alır, hakkıyla mağdur edilene teslim eder. Ola ki bir seçim iptalinde kalpler de taht kuran bu isimin yeniden kazanma ihtimali yüksektir. Bu yorumum bu doğum verileri ile ilişikli değil tamamen AKP transitlerine yönelik yapılırken halen AKP için %52’lik payı elinde tutan bir parti olduğunu hatırlatmakta fayda vardır. Ülke tarihinde ki seçim dönemlerine dikkat ettim her nedense muhalefeti temsil eden Merkür olduğu için seçimler ya Merkür retro dönemlerine ya da Merkür’ün gölgeli fazlarına denk getirilmiş. Bu bilinçli yapılan bir zamanlama mıdır yoksa tamamen kadersel midir?

-İstanbul seçimlerinde Sn İmamoğlu’na rakip kim çıkacaktır bu da merak konusudur. Her kim çıkarsa yine karşılıklı haritalar bazında yorum yapmaya hazırım…

-Unutulmamalıdır ki tarih tekerrüden ibarettir. 18 yıl önce aynı yoldan yürüyüp, benzer kadersel geçişleri yaşayan Sn Erdoğan’da Belediye Başkanlığı konumundan Cumhurbaşkanlığı konumuna yükselmiştir.

Şimdi işte tam da o dönemlerde miyiz?

Ayrıca bizler Türkiye Mundane Rasi haritasına göre 7.ev alanımızda 2017 yılının Eylül ayından bu yana Satürn’ü ağırlarken, kendisine Mart itibariyle eşlik eden Ketu için İMF sürecinin başlayacağını, ekonomi adına iç ve dış borçlanmada, bankaları ilgilendiren tüm konularda, müttefikimiz Amerika ile ittifak ve itilaf konularının varlığını 2020 yılına kadar koruyacağını, AKP Rasi haritasına göre 2.ev ve 8.ev alanında ki Ay düğümlerinin bazı sırları koynunda saklayacağını ve bu sırların daha sonra açığa çıkacağını asla ve katâ unutmamalıyız…!

Sırası gelmişken yüzlerce insanın mağdur olmasına, işsiz kalmasına her şeyden evvel suçsuzken dahi iftiraya uğramasına, bu uğurda ar edip, intihar dahi edenlere sebep veren Pensilvanya ötesinde ki yılandan ne haber? Ne olacak bu Suriye operasyonu, ne olacak S-400 ile Patriot füzesi meselesi?  Rusya ile Türkiye, Aralık 2017’de S-400 füze savunma sistemi satışı için anlaşma imzalamıştı. Başta ABD olmak üzere bazı NATO ülkeleri Türkiye’ye tepki göstermişti. Peki Türkiye, S-400’lerden vazgeçmeden ABD’den Patriot hava ve füze savunma sistemi satın alabilecek mi? ABD Senatosu’nun onayı, S-400’lerden vazgeçilmesine mi bağlı? Sizler sosyal medya da futbol takımı taraftarı gibi, slogan atıp, sağa sola saldırıp, sevinç yaşarken ben bunları düşünür ve Türkiye haritası üzerinden çözüm ve yorum üretmeyle uğraşmaktayım…Amerika Türkiye’yi uyarıyor, Türkiye Rusya ile el sıkıştı. Nato deseniz endişeli.

Biz vazgeçmeyiz S-400’lerden hani bilginize efendim!

Temmuz itibariyle yaz sıcağı bastığında, Güneş tutulması yaşandığında, bu konular gündeme gelmeye başlandığında ver coşkuyu piyasalara mı diyeceğiz gökyüzüne?

Ayşen Tok her zaman doğruları yazar, gökyüzünü tarafsızca yorumlar…

Halk her zaman mağdur edilen kişinin yanında olmuştur. İşte şimdi kader devreye girecek ve her kimin hal elinden alınırsa, halk o hakkı geri iade edecektir.

Bugüne kadar makale yazamadıysam gerçekten sağlık sorunları yaşadığımdandır, bu tip bir makale ciddi bir analiz ve çalışma ister. Ayrıca Sn İmamoğlu’nun doğum verileri bana göre hala şaibelidir!

Hürmetler

AYŞEN TOK